Info
x
Dictatura militara
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:37
S-ar fi intamplat si mai rau.Dictatorul ar fi fost CGB-istul general Militaru si am fi fost,din nou,vasalii
Rusilor. Ori cum dupa aceste alegeri nu va fi mai bine . Vom fi vasalii lii basescu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:50
De la: 9am173376, la data 2009-12-08 15:37:34S-ar fi intamplat si mai rau.Dictatorul ar fi fost CGB-istul general Militaru si am fi fost,din nou,vasalii Imi suna cunoscuta treaba asta cu "agenturili straine". .Probabil ca daca Nenea Nicu nu o mierlea la Targoviste si daca reusea sa anihileze Lovilutia, si el ne-ar fi spus ca ne-a salvat de la cucerirea tarii de catre forte imperialiste si agenturi straine ce doreau sa dea jos puterea din mainile poporului bla bla bla si ne-ar fi oferit in continuare,cu darnicie,dictatura sa personala.
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:37
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |

.Probabil ca daca Nenea Nicu nu o mierlea la Targoviste si daca reusea sa anihileze Lovilutia, si el ne-ar fi spus ca ne-a salvat de la cucerirea tarii de catre forte imperialiste si agenturi straine ce doreau sa dea jos puterea din mainile poporului bla bla bla si ne-ar fi oferit in continuare,cu darnicie,dictatura sa personala.