Info
x
Esti pregatit sa infrunti virusul?
|
9am159867 2 mesaje Membru din: 25/10/2009 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 16:39
E foarte interesant isteria asta iscat pe marginea gripei porcine. Radiourile url, posturile TV avertizeaz i amenin, parc ar veni sfritul lumii...
Din toat agitaia asta cine ctig? Mass-media? Cu siguran! Civa biei detepi care iau comisioane de pe urma vaccinrilor n mas? Normal! Dar cine are de pierdut? healthbyaloevera.wordpress.com/ Dac totul s-ar limita doar la bani nici nu ar fi o aa de mare problem, dar din pcate cred c e mai mult de att... Nici eu nici familia mea nu ne vom vaccina, n primul rnd pentru c aceast grip e o mare smecherie i n al doilea rnd pentru c avem mijloace naturale de la Forever (healthbyaloevera.wordpress.com/category/imunitate/ ) prin care s ne ntrim sistemul imunitar ca s reziste la astfel de ameninri (i la altele i mai i). O s bem mult gel de Aloe i Pomesteen, o s folosim la greu Echinaceea, Absorbent-C, Propolis i o s trecem iarna perfect sntoi. n loc s tragem sperane c politicienii i firmele de medicamente au sntatea noastr ca prioritate numrul 1, mai bine ne ntrim organismul i sistemul imunitar printr-o via echilibrat. i recomand s faci la fel, e mai ieftin i mai bine pentru tine i familia ta. n viitor, cei informai vor supravieui. Transmite informaia asta tuturor celor care conteaz pentru tine. Avem nevoie sa fim informati tot timpul si sa alegem lucrurile ce ne pot schimba viata in bine! A trai sanatos este o alegere, fara indoiala! healthbyaloevera.wordpress.com/category/ai-baut-vreodata-sanatate/ Deciziile pe care le luam pentru a ne proteja pe noi si familiile noastre au din ce in ce mai multa importanta in acest mediu alert si stresant Alegeti sa aratatisi sa va simtiti excelent in mod natural! healthbyaloevera.wordpress.com/category/imunitate/ Va invit sa zaboviti si sa gasiti raspunsuri la intrebarile Ce anume am nevoie?, Care sunt cele mai bune produse?, Ce pot sa introduc in organism, ce este bine sa evit?, In cine pot avea incredere?, etc. pe blogul meu: healthbyaloevera.wordpress.com/ cu promisiunea ca de fiecare data veti gasi informatii noi si utile! Va urez sa faceti ziua de astazi cat mai productiva! Cu stima, Covaciu Roxana-Iulia Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 11:46
Topicul asta a virusat peste tot.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 13:04
Se spunea ca datorita sistemului sanitar atit de bine pus la punct tara noastra are cele mai putine cazuri de gripa porcina.
Eu zic ca sistemul nostru habar nu are ca toata populatia romana are si a facut gripa porcina inaintea Mexicului!!!
|