Info
x
pdl un partid conceput pentru usurarea bugetului romaniei
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 09:15
Metodele folosite de Basescu ,prin Boc ,Pogea ,Udre,rITZI,bERCEANU,vIDEANU,bLAGA &COMPANY ,SINT MENITE SA USUREZE bUGETUL ROMANIEI ,care se umfla din impozite si taxe de la electoratul orb.
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 10:02
De la: bseceta, la data 2009-10-20 09:15:13Metodele folosite de Basescu ,prin Boc ,Pogea ,Udre,rITZI,bERCEANU,vIDEANU,bLAGA &COMPANY ,SINT MENITE SA USUREZE bUGETUL ROMANIEI ,care se umfla din impozite si taxe de la electoratul orb. Nu există vreun democrat-liberal care să nu fi furat din banii publici. Inclusiv userii pedeliști de pe forum sunt în gașca mafiei băsesciene.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 09:22
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 10:02:20De la: bseceta, la data 2009-10-20 09:15:13Metodele folosite de Basescu ,prin Boc ,Pogea ,Udre,rITZI,bERCEANU,vIDEANU,bLAGA &COMPANY ,SINT MENITE SA USUREZE bUGETUL ROMANIEI ,care se umfla din impozite si taxe de la electoratul orb. Abia am prins gustul puterii si voi vreti sa renunt la Cotroceni ?
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:16
@ black cifra
Ha ! Ha! Black cifră a fost retrogradat. De la tampon absorbant cu valoare de piață la banala vată hidrofilă. Probabil i-a rupt prea des chiloții Elenei Udrea Cocoș, fapt ce a înfuriat-o pe aceasta. Avatarul îl arată în toată splendoarea albului imaculat cu pete de sânge în fundal. S-a furișat în sediul PSD-ului, și-a pus o mască, apoi și-a tras o poză. Pentru albumul de familie pedelistă cu motoul : cine face ca mine, ca mine să pățească. Dacă mai avea puțintică răbdare, primea probabil niște stele de general, precum au primit răbdătoarele tampoane absorbante Onțanu și Oprea.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:19
POPOR ROMAN trezestete, daca nu, sa schimbam imnul national.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 17:52
Si fiindca tot vorbim de banii nostrii. O idee buna ar fi sa se creeze o modalitate de monitorizare statistica a tuturor firmelor care deruleaza contracte cu statul si prin ale carei cointuri se ruleaza banii nostrii colectati la buget. Contabiliceste vorbind, asta s-ar rezolva simplu prin introducerea unui formular de raportare in plus acestor firme, fata de raportarile lunare la fisc si nu numai pe care firmele au obligatia sa le trimita la fisc pana in 25 ale lunii. In formular ar trebui sa raporteze sumele derulate in contractele cu statul, daca le relizeaza sau presteaza direct obiectul contractului sau prin subcontractori. Daca bifeaza da la subcontractori, atunci ii va raporta si pe acestia. Se va obtine o monitorizare statistica utila economiei nationale si totodata s-ar evita risima de resurse si energie in monitorizarea sau controlul pe alte cai destul de incerte dupa cum stim. Mecanismul de control s-ar simplifica mult iar noi am sta un pic mai linistiti in ce priveste banii nostrii, stiindu-i centralizati pe toti intr-o baza de date. Le va conveni o norma fiscala atat de simpla dar utila ? Eu cred ca nu fiindca nu le pasa ce se intampla cu banii nostri. Le pasa numai cum sa-i stranga la buget.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 23:47
DOMNILOR ,DOMNISOARELOR ,PARTARI SI TUTUROR CE POSTATI PE ACEST FORUM SI NU MAI MERGETI PE LA DOCTORUL DE FAMILIE SA VA EVALUATI LUCRUL MECANIC EFECTUAT SI PAUZA DE MANDRAVELA LA BAIETI SI LA MORCOVUL NESPALAT LA FETE ;CAND DORITI SA SPUNETI CEVA INTERESANT PENTRU CEI CE DORESC SA COLABOREZE CU DOMNIILE VOASTRE NU MAI STAI CU VATA IN NAS , CA VINE MAESTRUL STOICA SA VA TRANSPORTE LA DESTINATIA FINALA .
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 23:54
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 10:02:20De la: bseceta, la data 2009-10-20 09:15:13Metodele folosite de Basescu ,prin Boc ,Pogea ,Udre,rITZI,bERCEANU,vIDEANU,bLAGA &COMPANY ,SINT MENITE SA USUREZE bUGETUL ROMANIEI ,care se umfla din impozite si taxe de la electoratul orb. ....IMPRESII BRE, IMPRESII... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 00:00
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 10:02:20multa sanatate memoDe la: bseceta, la data 2009-10-20 09:15:13Metodele folosite de Basescu ,prin Boc ,Pogea ,Udre,rITZI,bERCEANU,vIDEANU,bLAGA &COMPANY ,SINT MENITE SA USUREZE bUGETUL ROMANIEI ,care se umfla din impozite si taxe de la electoratul orb.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 00:01
De la: luter, la data 2010-01-17 23:47:49DOMNILOR ,DOMNISOARELOR ,PARTARI SI TUTUROR CE POSTATI PE ACEST FORUM SI NU MAI MERGETI PE LA DOCTORUL DE FAMILIE SA VA EVALUATI LUCRUL MECANIC EFECTUAT SI PAUZA DE MANDRAVELA LA BAIETI SI LA MORCOVUL NESPALAT LA FETE ;CAND DORITI SA SPUNETI CEVA INTERESANT PENTRU CEI CE DORESC SA COLABOREZE CU DOMNIILE VOASTRE NU MAI STAI CU VATA IN NAS , CA VINE MAESTRUL STOICA SA VA TRANSPORTE LA DESTINATIA FINALA .si traducerea cand ne-o oferi sau aia e pe bani???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 09:53
Frumos nume de topic, te felicit pentru inspiratie bseceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PD-L-ul este cel mai tare partid in materie de jecmaneala, furt, delapidare, curvie, prefacatorie, minciuna, in care toate viciile si lipsurile de caracter infloresc si imprastie o mireasma dezgustatoare de usturoi politic conbinat cu o nerusinare crunta. DA, PDL-ul este un partid conceput cu scopul de a jefui sistematic bugetul Romaniei, pentru decimarea populatiei Romaniei. Se aseamana perfect unui stol de corbi ce se indestuleaza rupand din muribunzii ce traiesc cu 500 de ron pe luna!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUO HAITE DE BANDITI !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:01
De la: 9am178165, la data 2010-01-18 09:53:11Frumos nume de topic, te felicit pentru inspiratie bseceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P=PUTREGAI ,PUTUROSI ,PRADATORI ,PUSCARIASI ,PARSIVI,PALAVRAGII D=DELAPIDATORI ,DEVALIZATORI DEVASTATORI,DIJMUITORI DRSTRABALATI,DAMBLAGII , L=LEPRE,LIBARCI,LIMBRICI,LEPADATURI,LINGAI,LACUSTE,,LOAZE, |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:01
De la: 9am178165, la data 2010-01-18 09:53:11Frumos nume de topic, te felicit pentru inspiratie bseceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P=PUTREGAI ,PUTUROSI ,PRADATORI ,PUSCARIASI ,PARSIVI,PALAVRAGII D=DELAPIDATORI ,DEVALIZATORI DEVASTATORI,DIJMUITORI DRSTRABALATI,DAMBLAGII , L=LEPRE,LIBARCI,LIMBRICI,LEPADATURI,LINGAI,LACUSTE,,LOAZE, |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:08
De la: luter, la data 2010-01-17 23:47:49DOMNILOR ,DOMNISOARELOR ,PARTARI SI TUTUROR CE POSTATI PE ACEST FORUM SI NU MAI MERGETI PE LA DOCTORUL DE FAMILIE SA VA EVALUATI LUCRUL MECANIC EFECTUAT SI PAUZA DE MANDRAVELA LA BAIETI SI LA MORCOVUL NESPALAT LA FETE ;CAND DORITI SA SPUNETI CEVA INTERESANT PENTRU CEI CE DORESC SA COLABOREZE CU DOMNIILE VOASTRE NU MAI STAI CU VATA IN NAS , CA VINE MAESTRUL STOICA SA VA TRANSPORTE LA DESTINATIA FINALA .luter mini ,de cand lucrul mecanic se evalueaza la medic? cine-i mesteru stoica ? pedelingaul? sau pedelepra? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 09:50
Vesnica scuza a incapabilului guvern actual este ca n-au banu pentru modernizare ca trebuie sa plateasca pensii si salariile bugetarilor.
SA FIM SERIOSI SI SA NU NE LASAM INTOXICATI!!!!!!!!!!!! Bani sunt la buget, ati vazut cum au fost impartiti da catre boc: plus 40% pentru Cotroceni, plus 40% pentru serviciile speciale, 100 de milioane de euro, achitarea notei de plata a alegerilor fraudate in Rep. Moldova, o gramada de bani lui Berceanu - va rog sa urmariti ce se va realiza in materie de infrastructura ca de la acest minister putem avea pretentii sa se vada ceva in materie de autostrazi si cai ferate, lui Videanu - sa vedem cate companii multinationale reuseste sa aduca in Romania. Deci bani sunt ESTE FOARTE CLAR, mai ramane sa vedem ce interese clientelare mai trebuie satisfacute, haideti sa le urmarim miscarile guvernantilor, si va rog ce sesizati, scrieti!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 12:46
De la: 9am178165, la data 2010-02-07 09:50:46Vesnica scuza a incapabilului guvern actual este ca n-au banu pentru modernizare ca trebuie sa plateasca pensii si salariile bugetarilor. Va usurez pensiile ,stati cu ochii pe TV Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am042611 48 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 14:39
Ce sa mai spun .Toti va aratati desgustul pt. acest partid de loaze,acestia sunt toate scursurile ce au dezertat din P.S.D. si celelalte partide .Hoti ,pungasi .neoameni care isi bat de acest popor care i-au votat in mod prosteste bucurandu-se de atentii electorale. Asa ne trebuie.
|
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 20:32
De la: NESIMTITUL, la data 2010-02-10 12:46:24De la: 9am178165, la data 2010-02-07 09:50:46Vesnica scuza a incapabilului guvern actual este ca n-au banu pentru modernizare ca trebuie sa plateasca pensii si salariile bugetarilor. Daca esti traian basescu de la tuberculoza, usureaza-ne, da` vezi sa nu ajungi sa te rogi sa ai numai soarta lui Berlusconi, sa-ti dea doar borsu` pe nas, ca daca mai faci mult pe nebunu` s-ar putea sa te ajunga furia populara si sa te scoata SPP-ul bucati din mainile noastre. |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 19:21
Foarte corect!Videanu nu este mogul numai Vantu este mogul,Patriciu este mogul .....Apropos se mai aduce una bucata de Haissan ,un bucata de Popa ....
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 04:36
De la: tielenti, la data 2010-02-06 14:01:53De la: 9am178165, la data 2010-01-18 09:53:11Frumos nume de topic, te felicit pentru inspiratie bseceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P=PUTREGAI ,PUTUROSI ,PRADATORI ,PUSCARIASI ,PARSIVI,PALAVRAGII D=DELAPIDATORI ,DEVALIZATORI DEVASTATORI,DIJMUITORI DRSTRABALATI,DAMBLAGII , L=LEPRE,LIBARCI,LIMBRICI,LEPADATURI,LINGAI,LACUSTE,,LOAZE, Dece va impacientati?Orce partid are caracteristica celor care-l compun ! |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:49
Da, fiecare partid, dar asta calca pe cadrave ,parca ailanti mai furau acolo si mai azvarleauacolo la fraieri cate o ciosvarta ...astia nimic totul este al lor...borduri...drumuri judetene..nationale...etc.Apropos imi poate spune cineva pentru ce asa dintr-o data.... marea grija pentru drumurile judetene..grija emanata din capusorul cu zulufi blonzi vopsiti.Ghici !
|
|
CAMELEONII 164 mesaje Membru din: 12/02/2010 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:55
Cam gaunoasa afacere !
Traian Băsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor să meargă în 29 iulie la vot indiferent de modul în care aleg să voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:40
De la: virgil_lica, la data 2010-02-22 21:49:16Da, fiecare partid, dar asta calca pe cadrave ,parca ailanti mai furau acolo si mai azvarleauacolo la fraieri cate o ciosvarta ...astia nimic totul este al lor...borduri...drumuri judetene..nationale...etc.Apropos imi poate spune cineva pentru ce asa dintr-o data.... marea grija pentru drumurile judetene..grija emanata din capusorul cu zulufi blonzi vopsiti.Ghici ! Stai ca acu` vine oroarea, vor sa smulga si banutii din mana copiilor si a invalizilor, vor sa coplatim in spitale daca am mai avea din ce!!!!!!!!!!!!!!!!! Stai sa vezi muribunzi cazuti pe langa portile spitalelor si lasati sa moara acolo de guvernul PD-L-ist, sa vezi oameni cu somajul terminat care n-au asigurare medicala, n-au bani nici de plata, nici de coplata, sa-i vezi murind pe strada, asta oroare!!!!!!!!!!!!!! Maine poimaine, nici femeile nu vor primi in spitale asistenta medicala la nastere, daca n-au asigurare si bani de coplata, vor naste pe strada si unele vor muri acolo!!!!!!!!!! Sa nu zici ca exagerez, de vreo trei luni auzim ca se apropie masuri guvernamentale tot mai diabolice, de ce n-am vedea si gravide refuzate de maternitati care nasc pe bulevard?!!!!!!!!!!! |
|
9am182461 22 mesaje Membru din: 28/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 19:20
Se stie deja, este ,,cod portocaliu,, pana in anul 2012, dar sunt optimist, poate ,,avertizarea,, de cod ,,portocaliu,, , se va ridica mai devreme(alegeri anticipate).
Partidul ,,putere,, din pacate, a ajuns la PUTERE cu sprijinul OTV-vistilor, a celor care le place scandalul, etc. Sper ca si acestia s-au trezit la realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:52
Si si-a si ajuns scopul PD-L-ul, vai de mama lui buget ca a fost si nu mai este ca-i furat tot, tot!!!!!!!!!!!!
|
9am045410 2 mesaje Membru din: 5/05/2009 |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:12
Este unic in Europa! Nu stie de care parte a esicherului politic se situeaza! Imi place foarte tare ca apeleaza la "crema " mass-media din Romania pentru a-si promova valorile. Am numit aici un post cu dezvaluiri bomba ( a propos: cum a reusit B1 tv sa-l aduca din puscarie pe Stanculescu?), unul care ar putea fi singurul impozitat in numele manelistilor si, nu in ultimul rand "nici nu stiti ce pierdeti!"
Am numit, desigur, televiziunea nationala! A romanilor, desigur. Cum adica "usurarea bugetului" acum in 2010 ? Pai a fost usurat din 90 incoace, iar pdl a fost mai mult decat partas la afacere. |
|
9am109115 9 mesaje Membru din: 30/07/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:51
Mesajuil lui luter este edificator pentru neo-nazismul care s-a instaurat in Romanbia
Maestrul Stoica chiar va elabora "solutia finala "pentru romanii care nu sint portocalii(asa cum va ameninta) asa cum Hitler a pregatit "solutia finala"pentru evrei si tzigani. Raporteaza abuz de limbaj |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:59
De la: 9am109115, la data 2010-03-17 12:51:05Mesajuil lui luter este edificator pentru neo-nazismul care s-a instaurat in Romanbia hmm poate nu-i rau, cred ca pot sa cer azil in cazul asta. Sa ma gandesc: Germania, Franta, Olanda
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 16:47
Bugetul Romaniei se usureaza de mult sfanta natiune,numai ca pe vremea lui Basila a atin apogeul!!!
|
|
|

poate nu-i rau, cred ca pot sa cer azil in cazul asta. Sa ma gandesc: Germania, Franta, Olanda