Info
x
Brucan ????!!!!sau o adevarata democratiepentru romania...
|
constantin_john2002 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:31
...domnilor solutia mea ar fi sa cerem fundatiei Nobel infiintarea PREMIULUI NOBEL PENTRU PROSTIE , consider ca atat ca tara pozitie geografica ... ne incadram perfect in cerinte si sigur pentru urmatoarele 22000000 de editii vom fi unici castigatori ...
...nu am cuvinte din moment ce un premier apare in 12 octombrie si spune ca v am acordat subventii pentru caldura de cca 40000000 euro pentru circa 22 orase adica 18 euro pe apartament... pe cca 4 luni de iarna ... ...revenind la parlamentul unicameral ...de ce nu marea adunare nationala?!!! simplu ... numarul de senatori si deputati este fixat de legea electorala ... Constituia unei tari unde a guvernat DICTATURA COMUNISTA mai bine de 40 de ani este buna asa cum este ... ...basescu dictator ... nu este posibil chiar daca ar vrea domnia sa ... inclusiv preafericitul care a lasat ca laicii sa treaca prin altarul bisericii cotroceni SI DUPA ORELE 24 ASA CUM A SPUS LAICUL BASESCU ... ...cand esti atat de SARAC ca presedintele basescu il inteleg ca numai prin interventiile domniei sale la TOVARASUL DUMNEZEU si bazat pe dosarele berbecutilor in sutana macelariti de mercenarul dinescu poate sa se erijeze si in rolul de patriarh al ortodoxiei si sa VANDA EVENTUAL SI BILETE LA INTRAREA IN BISERICA ... DOMNILOR NU SPUN CA PSD/PNL/PDL IN ACEASTA FORMULA SUNT SOLUTIA PENTRU ROMANIA ...ASTA ESTE INSA OFERTA CELOR 20 DE ANI DE PROSTIE AZI...IN FAPT IN 22 NOIEMBRIE AVEM SANSA SA O LUAM SI IN ALTA DIRECTIE DECAT DIRECTIA BRUCAN... Raporteaza abuz de limbaj |