Info
x
Romii sunt persecutati??!
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:55
Indiferent ce tema alegi pe forum se deschide o fereastra ca romii sunt persecutati;un spam;sa fie clar:daca nu facem ceva cu romii ,o sa faca ei cu noi.Fura ,insala,escrocheaza,cersesc ,ucid,tilharesc,fac scandaluri,etc.Un singur lucru nu fac :NU MUNCESC. Isi fac palate ,conduc masini tari si nimeni nu-i intreaba de unde.Nu platesc taxe ,nu platesc curent electric dar au,nu platesc nimic .Cum este posibil sa se spuna ca sunt persecutati.Aceasta pecingine care a imbolnavit Romania se extinde si ne va sufoca.Vom ajunge prizonieri si tolerati in propria tara.Pe strada esti jignit, agresat,bruscat,batut,injunghiat si majoritatea acestor "actiuni"sunt facute de romi.Si atunci cine sunt persecutatii,nu cumva noi??!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 11:03
De la: sorin_g10, la data 2009-10-10 10:55:38Indiferent ce tema alegi pe forum se deschide o fereastra ca romii sunt persecutati;un spam;sa fie clar:daca nu facem ceva cu romii ,o sa faca ei cu noi.Fura ,insala,escrocheaza,cersesc ,ucid,tilharesc,fac scandaluri,etc.Un singur lucru nu fac :NU MUNCESC. Isi fac palate ,conduc masini tari si nimeni nu-i intreaba de unde.Nu platesc taxe ,nu platesc curent electric dar au,nu platesc nimic .Cum este posibil sa se spuna ca sunt persecutati.Aceasta pecingine care a imbolnavit Romania se extinde si ne va sufoca.Vom ajunge prizonieri si tolerati in propria tara.Pe strada esti jignit, agresat,bruscat,batut,injunghiat si majoritatea acestor "actiuni"sunt facute de romi.Si atunci cine sunt persecutatii,nu cumva noi??!credeam ca numai in bucuresti se pot intampla asemenea miracole,da' daca spui talica io te cred ca si-n curtea de arges sunt asemenea specimene,SA MOARA DUSMANII MEI DACA TE MINT !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 02:56
Eu ii persecut. Am 2 yale pe usa.....de fapt 3 si una la interior.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 02:57
Dar am auzit ca se va da o lege sa ne oblige sa stam cu usa deschisa....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 11:02
Corect este termenul de TIGAN ! Nu tiganii sunt persecutati , ci romanii pentru ca sunt obligati sa - i accepte asa cum sunt . Adica sa - i hraneasca si sa se lase furati si excrocati de tigani
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:24
Nu Ei persecuta.Si totusi am avut o experienta placuta azi.Cu o femeie de etnie roma.Mestesugara cu argint,bijuterii reparatii etc.I-am dus ceva la reparat si am stat de vorba cu ea vreo 2 ore.A vorbit frumos ,avea vocabular elevat fara sa se forteze sa fie altcineva decit ceea ce este,imbracata curat,frumusica,tinara,are 3 copii,micuti cel mai mare are 4 ani urmind 3 si un an.M-a impresionat faptul ca la sfirsitul conversatiei mi-a multumit ca i-am vorbit ,nu mi-a luat nici un ban si mi-a facut cadou o bratara groasa de argint,superba si un inel cadou doar ptr faptul ca i-am vorbit frumos.Nici n-am vrut sa le iau dar mi-a spus ca ma deoache de nu-i accept cadoul.Si doar ptr ca i-am vorbit frumos.E un semn de intrebare,nu?
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:41
Tiganii cunosc si ei o transformare rapida.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:52
Nu stiu daca e vorba de transformare.Sint ..cei care formeaza o mafie..a furturilor,a inselaciunilor dar sint si cei a caror comportamente sint ca si o consecinta.Stii cum e cu un animal haituit? Va ucide chiar si cind vrei sa-l mangai.
|
|
|
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 21:48
Ar trebui dezvatati de furt si alte chestii pe care le fac,sunt probabil si unii de treaba ,dar majoritatea....
E vorba de obiceiurile,stilul de viata,ei fac parte dintr-o rasa pe care multi nu o accepta......sunt si ei oameni..,dar unii nu au un comportament adecvat , pentru societate....subiectul acesta va ramane mereu deschis.... ....Sincer?mai mult imi pasa de romani decat de rromi
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 00:08
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:53
De la: Ebony, la data 2009-10-12 21:48:55Ar trebui dezvatati de furt si alte chestii pe care le fac,sunt probabil si unii de treaba ,dar majoritatea.... Nimeni nu va reusi vreodata sa educe aceasta comunitate. Indiferent cate fonduri europene sunt puse la dispozitie pentru educarea si integrarea in societate a romilor Singura solutie e ca ei sa traiasca cat mai izolati ....ceea ce e si asta un lucru greu de realizat . |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 00:59
De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 15:41:47Tiganii cunosc si ei o transformare rapida.pai daca si-au luat transformatoare,d'aia
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 06:48
Rominii? da sint persecutati.
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 29/03/2010 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 04:30
De la: nastasemihail, la data 2009-10-14 06:48:29Rominii? da sint persecutati.Asa-i , bine ca stii. Esti tigan? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 06:00
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:32
De la: sorin_g10, la data 2009-10-10 10:55:38Indiferent ce tema alegi pe forum se deschide o fereastra ca romii sunt persecutati;un spam;sa fie clar:daca nu facem ceva cu romii ,o sa faca ei cu noi.Fura ,insala,escrocheaza,cersesc ,ucid,tilharesc,fac scandaluri,etc.Un singur lucru nu fac :NU MUNCESC. Isi fac palate ,conduc masini tari si nimeni nu-i intreaba de unde.Nu platesc taxe ,nu platesc curent electric dar au,nu platesc nimic .Cum este posibil sa se spuna ca sunt persecutati.Aceasta pecingine care a imbolnavit Romania se extinde si ne va sufoca.Vom ajunge prizonieri si tolerati in propria tara.Pe strada esti jignit, agresat,bruscat,batut,injunghiat si majoritatea acestor "actiuni"sunt facute de romi.Si atunci cine sunt persecutatii,nu cumva noi??! _________________________________________________________________________________ Romii discriminati ? Romanii ......sunt discriminati in Romania. Da, unii dintre noi care au ajuns la putere discrimineaza poporul roman in favoarea romilor, ungurilor, evreilor, armenilor, turcilor, arabilor, italienilor, ucrainenilor si a tuturor nationalitatilor conlocuitoare. Noi romanii nu vrem altceva decat drepturi si indatoriri identice cu ale acestor nationalitati ! Noi romanii am inceput sa ne simtim in Romania ca intr-o tara straina. Uitati-va la cine ne conduce: UDMR-ul ! Am dreptate sau sunt eu nebun ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:41
De la: Ion_Albu1940, la data 2010-04-12 22:32:39De la: sorin_g10, la data 2009-10-10 10:55:38Indiferent ce tema alegi pe forum se deschide o fereastra ca romii sunt persecutati;un spam;sa fie clar:daca nu facem ceva cu romii ,o sa faca ei cu noi.Fura ,insala,escrocheaza,cersesc ,ucid,tilharesc,fac scandaluri,etc.Un singur lucru nu fac :NU MUNCESC. Isi fac palate ,conduc masini tari si nimeni nu-i intreaba de unde.Nu platesc taxe ,nu platesc curent electric dar au,nu platesc nimic .Cum este posibil sa se spuna ca sunt persecutati.Aceasta pecingine care a imbolnavit Romania se extinde si ne va sufoca.Vom ajunge prizonieri si tolerati in propria tara.Pe strada esti jignit, agresat,bruscat,batut,injunghiat si majoritatea acestor "actiuni"sunt facute de romi.Si atunci cine sunt persecutatii,nu cumva noi??! pai daca romanul statea cu coada pe sus..... ciocu mic acum, ca s-ar putea ungurul sa va scoata la mezat.....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
|
|

Singura solutie e ca ei sa traiasca cat mai izolati ....ceea ce e si asta un lucru greu de realizat .