Info
x
Cultul penticostal din romania vinde lacasurile de cult ale credinciosilor !!
|
SERACIN_AUREL 5 mesaje Membru din: 19/03/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 17:30
CULTUL PENTICOSTAL DIN ROMANIA VINDE LACASURILE DE CULT ALE CREDINCIOSILOR !!
CRIZA FINANCIARA I-A AFECTAT FOARTE GRAV SI PE PASTORII PENTICOSTALI DIN ROMANIA www.adevarul.ro/articole/preotul-penticostal-gabriel-opris-si-a-... Biserica Penticostala "Hristos a Inviat" din Satu Mare, pe care o vand conducatorii Cultului Penticostal din Romania, nu este prima, si nici nu va fi ultima. Biserica Penticostala �Muntele Maslinilor�din Cluj a fost alta biserica vanduta anul trecut tot de aceeasi conducere a Cultului Penticostal. Criza financiara este peste tot, pastorii au nevoie mare de bani, salariile nu au de unde sa le mai mareasca, si atunci cultul trebuie sa vanda cate ceva ce se cauta mai bine de prin ograda/ocol. Din cele peste 2.600 de biserici/stupi cu albine (constuctii membrii) cu care se lauda presedintele Cultului, Pavel Rivis Tipei, ca le are in primire/pe inventar ce conteaza ca mai vinde cate o biserica/constructie/lada, sau doua pe an. Doar stim cu totii ca acum este criza economica-financiara. Anul trecut presedintele Cultului, Pavel Rivis Tipei, a avut nevoie de bani pentru a-si face fiul Deputat in Parlamentul Romaniei, anul acesta are nevoie pentru a-si scoate vila cu restaurantul pe care le-a scos banca la licitatie, anul viitor mai trebuie alte vile la alti copiii de-ai sai, mai ales ca are vreo 6, de la care ii cresc si nepotii care au si ei nevoie de ceva cuib pentru a le creste puful. Pavel Rivis Tipei, dupa atatea selectii facute la pastori/matci a ajuns la o rasa de penticostali mai harnici decat albinele, iar dupa atatea preselectii facute si la Statutul Cultului, a ajuns la un soi de penticostali de la care le ia banii/mierea fara ca ei sa se poata apara in vreun fel, paralizandu-le modul de gandire si distrugandu-le personalitatea. Dragi membrii/frati penticostali care mai sunteti prin Cultul Penticostal si nu stiti ce sa mai faceti pentru a scoate lupii rapitori din Bisericile Penticostale, singurul lucru pe care il putem face foarte usor impreuna, impotriva acestor asa-zisi anticristi care talharesc bisericile penticostale, este acesta: sa nu le mai dam bani, deoarece stim cu totii ca ei tot ce fac in biserici fac numai si numai pentru bani, si se stie destul de bine ca �pastorul platit fuge, pentruca este platit si nu-i pasa de oi�, IOAN 10:13. � � Hotul nu vine decat sa fure, sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug. Eu sunt Pastorul cel bun. Pastorul cel bun isi da viata pentru oi. Dar cel platit, care nu este pastor, si ale carui oi nu sunt ale lui, cand vede lupul venind, lasa oile si fuge; si lupul le rapeste si le imprastie. Cel platit fuge, pentru ca este platit, si nu-I pasa de oi. Eu sunt Pastorul cel bun. Eu imi cunosc oile Mele, si ele Ma cunosc pe Mine, asa cum ma cunoaste pe Mine Tatal, si cum cunosc Eu pe Tatal; si Eu Imi dau viata pentru oile Mele. ��. IOAN cap. 10, v. 10-15. www.adevarul.ro/articole/preotul-penticostal-gabriel-opris-si-a-... |