Info
x
Fantezii...
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 August 2009, ora 22:32
Va invit la un exercitiu de imaginatie...
Postati aici fanteziile voastre implinite si neimplinite... Ce ziceti? Va faceti putin curaj?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1798 mesaje Membru din: 1/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 16:44
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-24 22:32:43Va invit la un exercitiu de imaginatie... Ne facem ... dar fa-ti tu prima ....
24 de ore intr-o zi, 24 de beri intr-o lada. Vreo coincidenta?
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 22:17
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-24 22:32:43Va invit la un exercitiu de imaginatie...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 06:40
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 17:15
De la: nastasemihail, la data 2009-08-27 06:40:35
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 27 August 2009, ora 21:30
Orice femeie are macar o fantezie sexuala despre care a apucat sau nu sa vorbeasca si cu altcineva. In functie de personalitatea, mediul in care au fost crescute si anturaj, unele femei se limiteaza doar la ganduri, dorinte, vise. Sunt si femei care materializeaza, cand au ocazia, unele fantezii. Sa nu uitam ca fanteziile sunt un lucru normal si sunt un raspuns la sexualitatea fiecaruia. Lista de mai jos este rezultatul unui chestionar. Partenera in locul parteneruluiSe stie ca femeile intre ele pot fi foarte intime, chiar daca vorbim de un simplu pupic sau mangaieri la lumina lumanarilor. Aproape orice femeie ar accepta sa fie mangaiata si sa faca dragoste cu o alta femeie. De ce? pentru ca femeile (uneori) stiu mai bine decat barbatii cum sa atinga o alta femeie. O alta persoana pentru o searaUnele femei isi doresc ca macar pentru o seara sa fie in pielea unei prostituate, dansatoare exotica, chelnerita si alte �meserii� care implica cel putin un act sexual in acea noapte. Asta se intampla de cele mai multe ori in cazul femeilor cu o cariera si o viata de vis. Ele simt nevoia unei evadari din rutina de zi cu zi si �scaldarea� fara obligatii in placeri carnale. Un violNu! nu vorbesc de un viol real. Ea e singura pe strada, este fortata sa mearga la o locatie si sa intretina relatii sexuale cu un �necunoscut�. Ea sa fie inocenta, naiva, o fetita mica care este manipulata de un barbat mai in varsta si cu experienta (vezi filmul American Beauty). Imobilizata si cu hainele pe jumatate rupte sa fie penetrata fara preludiu. Un tip necunoscut (noaptea)Unele femei isi doresc sa cunoasca intamplator un tip necunoscut si misterios si sa mearga cu el la un hotel (numele si cate stele are nu conteaza) si toata noaptea sa faca sex nebun pana �se suie pe pereti�. Numai cu un necunoscut se pot dezlantuii din simplul motiv ca nu vor fi judecate gresit plus ca nu trebuie sa ii suporte comportamentul lui doar pentru ca a fost bun la pat. In grupSexul in grup initial a fost �agreat/adoptat� de femei. Pare ciudat dar este foarte relaxant sa stai complet dezbracat si expus de fata cu mai multe persoane care la fel ca tine sunt expusi si ei deci egali cu tine. Sa nu va ganditi ca toate femeile vor sex in grup.. Sa fie dominante in patUneori femeile simt nevoia de a domina partenerul sexual. Indiferent ca ii da palme, il musca, il sileste sa faca diferite chestii sau sa ii linga diferite zone ale corpului, femeile vor ocazional sa domine si sa isi supuna partenerul. Actrita pentru o searaUnele femei accepta sa fie filmate in timpul unei partide de sex cu partenerul. Este acea curiozitate de a vedea cum arata pe caseta cand face o felatie sau este penetrata pe la spate. Sclava IsauraIndiferent de statutul social sau alte criterii care diferentiaza femeile, uneori ajung sa aibe orgasm doar dupa ce au fost putin brutalizate in pat. Femeia de cand se stie a fost supusa barbatului si unele chiar simt nevoia sa fie dominate si injosite in pat.. doar in felul asta (sau mai repede) ajung la orgasm.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 21:33
FANTEZII BARBATI Ce ascund barbatii, cand privesc o femeie ceva mai intens, ceva mai suspect? Sansele ca mintea lor sa zburde pe campiile fanteziste sunt foarte mari. Mai mult, sansele ca fantezia pe care o au in momentul respectiv sa fie una dintre urmatoarele zece sunt si mai mari. In ordinea frecventei lor, iata un top al fanteziilor sexuale pe care le au barbatii: 1. Mnage ? trois sexul in trei; in cazul de fata barbatul-subiect, acompaniat de doua femei; 2. Sexul in locuri publice fie la birou, fie pe strada, numai pericolul de a fi prinsi sa fie; 3. Sexul in care ea joaca un rol presupune o costumare adecvata a partenerei (asistenta medicala, printesa, eleva, profesoara, stewardesa, politista etc); 4. Sexul cu o straina sex fara complicatii inutile: barbatul nu stie cine este partenera sa, de unde vine, incotro se indreapta, dar nici nu-l intereseaza; 5. �Fructul oprit� sexul cu o femeie din categoria celor �interzise�, din principii morale: iubita prietenului, sotia sefului, sora iubitei etc; 6. Sa-si priveasca partenera facand sex cu un alt barbat daca ar fi pusa in practica, aceasta fantezie ar avea sanse mari sa duca la gelozie si, eventual, la destramarea relatiei; 7. Orgia desi este una dintre cele mai mari fantezii ale barbatului, este totodata si una dintre cele cu cele mai mici sanse de a fi puse in practica e dovedit statistic; 8. Sexul cu o partenera mult mai tanara/ mai matura dupa caz, un barbat tanar are adesea fantezii cu o femeie mult mai �coapta�, care sa-i poata impartasi din �tainele sexului�, in timp ce un barbat trecut de prima tinerete are fantezii cu �lolite�, pe care sa o �invete�; 9. Haremul (aproape) fiecare barbat se inchipuie ca este singurul individ de sex masculin, intr-o incapere plina de femei dormice, fierbinti; 10. Jocul stapan(a)-sclav(a) fie ca este vorba de rolul sclavului, fie ca este vorba de cel al stapanului, fantezia beneficiaza de o scenografie cu funii/lanturi/catuse etc, cu implicatiile sado-maso de rigoare;
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 21:34
Recunosc ca daca as fi barbat le-as face pe toate
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 16:54
|

Partenera in locul partenerului
1. Mnage ? trois sexul in trei; in cazul de fata barbatul-subiect, acompaniat de doua femei;