Info
x
Tigara electronica - avantaje, dezavantaje, pareri?
|
gamucci 4 mesaje Membru din: 27/08/2009 |
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:48
De ceva vreme prin lume si chiar si pe la noi, prin Romania a aparut un dispozitiv alternativa la tigarile traditionale. Acesta se numeste "tigara electronica" si vine in diferite forme, dimensiuni, arome, etc. Majoritatea sunt aduse din China, dar sunt si unele marci care vin de pe meleaguri europene.
Mai multe detalii gasiti aici si aici. As vrea sa stiu daca cineva a folosit astfel de dispozitive, iar pentru fumatorii care nu au incercat asa ceva, ce anume v-ar putea determina sa cumparati un astfel de dispozitiv? Ca si avantaje, ele sunt numeroase: - in primul rand, SANATATEA, deoarece se elimina peste 600 de sunstante nocive, din care cel putin 40 cancerigene - apoi, faptul ca se poate renunta mai usor la dependenta de fumat, renuntand treptat la doza de nicotina, si ramanand doar cu gestul de a fuma - nu mai exista riscurile fumatului pasiv, deoarece "fumul" rezultat este de fapt un abur inofensiv atat pentru fumator cat si pentru cei din jur - mai trebuie mentionat ca se imbunatateste conditia fizica, inclusiv prin reducerea problemelor nedorite din dormitor... - nu intra sub incidenta legii anti fumat, poate fi folosita oriunde si oricand - la sfarsit, sa nu uitam si de partea financiara care are de castigat inca din prima zi de utilizare Fumatori, aveti nevoie de mai multe motive? Dezavantaje: - ... aici e problema mea, ca nu stiu care sunt dezavantajele asa ca am nevoie de ajutor, si va rog sa imi spuneti care sunt dezavantajele utilizarii tigarii electronice Multumesc si va doresc sa nu va apucati sau sa renuntati la fumat! Cum zicea un profesor din liceu, "sa ajungeti sa mirositi padurea!" (PS: Primul care stie a cui e vorba de mai devreme primeste de la mine o tigara electronica. Parol!) Raporteaza abuz de limbaj |