Info
x
Turism
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:26
Pe unde mai mergem?
Cu bani putini sau cu bani multi.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:26
Sa nu uitati sa spuneti si eventualele costuri. Sa nu ne facem iluzii aiurea .
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 10/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 12:17
so, unde mergem cu bani putini? ce scriu acum nu este din auzite, face parte din experientele mele. pentru o duminica in oras cu punga debila, se poate derula asa: film la cinema studio pe bd magheru capatul dinspre piata romana (dau cu detalii caci se pare ca nu mai stim decat -plex-urile) unde primul spectacol este la 1/2 de pret, adica 4 lei. apoi o vizita la gradina botanica, un colt de rai nesperat intr-un oras asa de poluat, ca multe altele dealtfel; caci tehnica, civilizatia atrag dupa sine poluarea. relaxare si plimbare si 4-5 ore daca ne tin piciorusele. intrarea este pana in 5 lei/adult. daca ne preocupa masa de pranz ea se poate rezolva cu o pizza la pachet (si mancata civilizat chiar la gradina botanica, de ce nu?) + o sticla cu apa, capacitatea ei la alegerea fiecaruia. la iesire nu e musai sa cautam disperati primul tramvai spre casa. putem merge la biserica italiana aflata tot pe bd magheru pe partea cu cinema scala, unde de la 18:00 incepe slujba si deseori concert de orga, o mare placere pentru minte si suflet. religia nu conteaza. usile bisericii sunt deschise pentru toata lumea. pe la 20:00 se termina programul lor si duminica noastra placuta poate fi incheiata cu drumul spre casa. costuri: film, 4 lei; intrare gradina 5 lei; pizza 12 lei; apa 3 lei; biserica 0 lei. total 24 de lei o duminica in oras.
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 12:42
o alternativa pentru un concediu ieftin si bun, excursie (sase nopti) in insula thassos. pentru doua persoane drum si cazare in vila de doua stele (cu baie si chicineta proprie+ frigider in stare de functionare) 1000 lei. cheltuieli: 4 euro/persoana pe sens cu feribotul. mic dejun specific in grecia. placinta ( au o multime de sortimente) 1 euro. o cafea la bar fix pe malul marii (ei te primesc dis de dimi si te lasa sa mananci placinta cumparata din alta parte) unde o cafea costa 3 euro si contine: esspresso, un pahar cu apa plata de 300 ml, un fursec sau biscuite sau felie de chec. cafeaua asta poate fi denumita o fita si atunci putem lua una de 1 euro si sa mergem pe plaja cu ea (+ 1 euro placinta=2 euro pentru masa de dimi). pranz: exista o multime de variante printre care un drum la fast food 1 gyros cu porc sau pui costa 2.5 euro, dar mananci pe saturate. o bere rece mythos (berea nationala) cutie 500ml, costa 1 euro. tot 1 euro costa 1,5 l coca cola tot de la supermarket, pe care il poti lua cu tine la plaja. o piersica poate costa cam 0,5 euro. piersicile lor sunt cam la 300g. pentru masa de seara un porumb copt, costa 1,5 euro (mai bun nu am mancat in viata mea). un pranz la restaurant pentru 2 persoane ajunge la 16-18 euro. dar au portiile foarte mari, si ce iti ramane iei la pachet fara ca ospatarul sa faca vreo mutra. deci se rezolva concomitent masa de seara. pe langa ce ti-ai comandat de baut ei iti dau 500 ml apa, gratis. cand sa achiti nota cineva vine cu pepene sau inghetata sau cate o sticla dublura din ce ai comandat de baut la inceput si iti explica, este din partea casei. concret eu si fata mea in sapte zile cu tot felul de rasfaturi + 2 bilete la croaziera (27 euro/persoana si ai mic dejun si pranz la bord din destul) + 2 bilete la seara greceasca ( 28 euro/pers mancare si bautura nelimitat, cu program artistic exceptional, dureaza cu totul 3-31/2 ore)+ 24 euro jeep trip (o calatorie cu jeep-urile absolut extraordinara; imi pare rau ca eu am refuzat si s-a dus doar copilul. ma bucur ca macar una dintre noi a fost) + suveniruri= 370 euro. si nu ne-am retinut de la nimic! cercei de argint 3 euro perechea. o cana 2.5 euro.
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 02:43
Vad ca turismul e ca sexul. Se face, nu se discuta.
|
|
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:01
Postat pe: 14 August 2009, ora 02:43 Citeaza Raspunde Vad ca turismul e ca sexul. Se face, nu se discuta. n-as putea sa spun ca inteleg, ajuta-ma. |
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 03:48
De la: floare_de_cires, la data 2009-08-14 17:01:50 Vad ca numai tu postezi pe aici. Ca eu sint pe dinafara...anul asta.
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 04:36
De la: nastasemihail, la data 2009-08-19 03:48:55De la: floare_de_cires, la data 2009-08-14 17:01:50 Si bine faci ca postezi din experienta.
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 11:02
mai am si alte variante dar nu este frumos sa monopolizez conversatia.
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 00:50
De la: floare_de_cires, la data 2009-08-19 11:02:35mai am si alte variante dar nu este frumos sa monopolizez conversatia. Ba da, monopolizeaz-o.
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 09:28
Da, chiar te rog si eu sa ne mai dai idei. Noi,cei care am ramas acasa vrem sa stim ce am pierdut. Sau ce planuri sa ne facem pe viitor.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 04:52
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 22:18
De la: nastasemihail, la data 2009-08-14 02:43:41Vad ca turismul e ca sexul. Se face, nu se discuta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 28 August 2009, ora 01:27
excursie in retezat cu cortul, 10 zile 150 lei - vacanta mea acum 2 ani
|
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 18:21
De la: ioa_d, la data 2009-08-28 01:27:58excursie in retezat cu cortul, 10 zile 150 lei - vacanta mea acum 2 ani mereu am visat la o excursie in retezat. am asteptat sa creasca progenitura, si cand s-a intamplat asta...am prins gustul greciei. vreau sa vad atena si caut o excursie de revelion. o sa va tin la curent. |
|
Postat pe: 29 August 2009, ora 22:54
retezatul chiar meritaaaaaa !!!
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 15:49
De la: ioa_d, la data 2009-08-29 22:54:33retezatul chiar meritaaaaaa !!! Si platoul....
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 19:38
De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 15:49:35De la: ioa_d, la data 2009-08-29 22:54:33retezatul chiar meritaaaaaa !!! siiiii....sant ele multe exemple si delta de exemplu. ne laudam ca mergem in tari straine in luna de miere, la venetia, paris sau mai stiu eu pe unde. locuri pe care le vede un sfert de mapamond. dar delta dunarii cati o vad? e unica in lume si cred ca e un loc mai original de a-ti petrece timpul decat in buricu parisului...
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 10:45
intrati aici si vedeti ce poate face pasiunea pt.flori si munca:montecristoconte.blogspot.com
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 15:17
Aici e vorba de turism, relaxare...nu munca.
Bravo lui, si eu am avut in balcon ceva de vis. Regina noptii cu frunze de 40 cm. Fara exagerare. Imi acoperea complet jumate de balcon. Si geamuri complet acoperite de zorele. Numai in ghivece. Si nu ma mai laudam ca munceam. O pierdeam pe fi-mea printre flori. Eu nu am avut niciodata curte ca sa ma laud cu munca de genul asta.
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 19:13
De la: nastasemihail, la data 2009-09-08 15:17:54Aici e vorba de turism, relaxare...nu munca.pai daca nu vizionezi intai si te repezi sa judeci in necunostiinta de cauza,pe acest blog prezentat de mine vei gasi multe inginerii peisagistice cu flori in diverse locuri din tara realizate de acest baiat,IORDACHE CRISTINEL -in manastiri,la pensiuni din diverse locuri etc. DOCUMENTEAZA-TE MIHAITA,NU EMITE JUDECATI DE VALOARE FARA A CUNOASTE EXACT DESPRE CE SE MANANCA
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 00:29
M-ai molipsit tu cu judecatile tale superficiale din postarile trecute.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 22:08
Va recomand Ardealul si Banatul, veniti sa-i cunoasteti la ei acasa,poate numai asa vom invata sa convetuim impreuna .Vacanta placuta.
M
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:09
|
|
|
|