back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Burse pentru copii

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 13 August 2009, ora 14:26

Buna ziua,

Ma numesc Bucica Laura si reprezint Grawe Romania, companie cu capital integral austriac (Grazer Wechselseitige Versicherung AG). De-a lungul a 181 de ani de experienta Grawe si-a construit puterea financiara avand ca rezultat un concern financiar solid. Compania nu este cotata la Bursa ceea ce-i ofera clientului incredere, siguranta si control asupra investitiei sale.
Scopul acestui mesaj este de a veni in ajutorul tinerelor mamici.
Grawe are deosebita placere de a va prezenta produsul START for life . Acest produs este destinat tinerilor parinti care se gandesc la viitorul copiilor lor inca de acum. Se spune ca niciodata nu este prea devreme pentru a incepe sa economisesti pentru copilul tau, educatia lui fiind foarte importanta.
Pe termen lung, de peste 10/15 ani, un asemenea produs de economisire se dovedeste a fi foarte profitabil.Pentru a va face o idee ce inseamna un asemenea pachet va dau un scurt exemplu:o tanara familie cu un copil de 1 saptamana--Pentru o Prima Anuala de 1800 ron (platibila o singura data pe an), Suma Acumulata la finalul contractului este de 95.226,84 ron. Suma aceasta de bani o poate primi copilul integral sau sub forma unei rente/dota dupa cum decide parintele.
Dupa cum stiti in fiecare an taxele scolare se maresc iar acest lucru pune multi parinti in dificultate financiara.Aceasta bursa poate fi considerata o investitie pentru copilul dumneavoastra, de care va beneficia atunci cand va avea mai mare nevoie de un sprijin financiar.

Pentru a beneficia de o consultanta financiara gratuita nu ezitati in a folosi datele mele de contact.

O zi frumoasa,
bcclaura@yahoo.com
www.grawe.ro

Raporteaza abuz de limbaj
9am096449

28 mesaje
Postat pe: 13 August 2009, ora 14:44

Buna!...
De asemenea " oportunitati" romanii sint satui buba. De ce ar opta cineva la aceasta varianta pemtru copilul sau mai ales ca detaliile privind acest serviciu nu sint prezentate; si mai ales cind se intlnesc pe piata, in special pe piata bancara o gramada de oprtunitati de economisire/depozit cu acordarea acelesi prime la sfirsit de an, si in conditiile in care, depozitele bancare ofera mai multa siguranta, si sint garantate de stat. Ce ofera Grawe in plus ( conditii de asigurare a depozitului si alte bonificatii la contract?!...).
Alta varianta la indemina tuturor este o asigurare de viata cu acumulare de capital la o firma de asigurari consacrata, si mai ales foarte cunoscuta pe piata romaneasca, care si-a dovedit seriozitatea si competenta pe piata, si o recomanda persoane care dupa ce au folosit serviciile acesteia au fost multumiti si o recomanda celor apropiati; si mai important tin la ei si nu doresc ca acestia sa fie inselati ( de toti neavenitii care experimenteaza pe piata romaneasca).
Eu personal la o astfel de oferta as fii sceptic si as lua o decizie numai dupa o informare foarte riguroasa si dupa ce as prospecta piata indelung.
MOMENTAN, MULTUMESC DE INFORMATIE DAR...... NU IMI TREBUIE.
PASTREAZ-O PENTRU TINE.
Dan M. - Bucuresti.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 21:39

Acest mesaj nu era special pentru tine iar informatiile nu se dau pe net ci intr-o intalnire ;) .La ce firme SERIOASE te referi, la cele doua CONSACRATE care sunt in faliment?? :)) Si apropo de CSA ai auzit??

| Varianta pentru tiparire a topicului Burse pentru copii
Mergi la: