Info
x
Infidelitatea, o criza care poate fi depasita ?
|
Jeannine 3 mesaje Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 8 August 2009, ora 22:00
In privinta infidelitatii, femeile din generatia bunicilor noastre aveau o politica pe care noi o consideram acum cel putin bizara: "Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi, pana la urma tot la ciorba mea se intoarce!" Oricat am fi noi de emancipate, nu le putem condamna; pe vremea aceea, divortul nu era o optiune si o femeie singura era considerata "fara capatai".
Barbatii apreciau acest tip de partenera si stiau sa separe lucrurile: "Imi mai fac eu de cap pe unde pot, dar casa nu mi-o stric!" Mda, nu se poate spune ca o duceau rau in acest sens... inselau daca aveau ocazia, se fereau cat ii lasa bunul-simt si stiau ca, orice-ar fi, nu isi vor pierde familia pentru atata lucru. Cu timpul, infidelitatea a devenit unul din cele mai serioase motive pentru care se poate rupe o relatie serioasa si chiar si o casnicie. Cu cat femeile au ajuns sa se respecte mai mult, cu atat intelegerea lor pentru aceste slabiciuni masculine a scazut. Exista insa si cazuri in care criza generata de o infidelitate a unuia din parteneri, odata depasita, a sudat si mai strans acel cuplu . Am putea crede ca acesta este doar un mit al relatiilor, sau o minciuna cu care se pacalesc singure persoanele inselate. Totusi, cei care au trecut prin asa ceva spun ca se poate. Femeile se afla cel mai des in aceasta situatie, pentru ca barbatii sunt, de regula, cei tentati sa-si ofere cate o mica distractie in afara relatiei. .Unele sunt atat de scarbite incat nici nu mai pun intrebari, ci pleaca, pur si simplu, altele se tem atat de tare sa nu ramana singure si inchid ochii iar unele femei inca mai incearca sa lupte pentru barbat, pentru "iubirea" ce ii lega. Eu sincer nu asi accepta sa fiu tradata de partener pentru ca orcum dupa aceasta fapta nu asi mai avea aceiasi incredere in el, mai ales in cazul unei relatii serioase. Chiar daca sustine ca a fost o aventura, ca nu a stiut ce face, eu cred ca odata cu urmatoarea ocazie va face aceiasi fapta cu speranta ca nu voi afla de data asta. Voi considerati infidelitatea o criza ce poate fi depasita?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 22:11
Infidelitatea e o problema DE FOND, grava. Nu actul in sine este relevant, ci ceea ce reprezinta el: este de fapt TRADARE.
In rest: NO COMMENT !!
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 22:13
Plecand de la zicala "ce nu gasesti acasa, gasesti in alta parte", cred ca trebuie echilibrata balanta intre cerere si oferta intre cei doi..si mai ales, femeile trebuie sa invete sa se poarte ca o "iubita" si nu ca o "nevasta". Dupa ce ai stabilit ce vrei, stii si ce sa ceri
Ghilimelele sunt importante Pentru ca, atata timp cat nu sufera nimeni, de ce nu? Chiar daca sufera si "problemele" raman nerezolvate, iar: de ce nu?!
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2009, ora 22:26
E mult cinism in ceea ce spun, dar asa se intampla. Ma refer la un cuplu bine ancorat in realitate si in societate, e bine de stiut si "nivelul" celor doi.
In rest..ce sa spun, toate se pot depasi cu intelepciune si ingaduinta..dar cata ingaduinta mai poti avea raportat la ritmul vietii de azi? |
|
Jeannine 3 mesaje Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 8 August 2009, ora 23:02
aveti dreptate in societatea actuala nu prea mai potzi avea rabdare asta dak nu devii cu totul indiferent si implicit nu te mai respecti nici pe tine.
intradevar depinde f mult in ce fel este consolidata aceea relatie...pt k in mod automat dupa parerea mea ar trebui sa existe respect, iar dak nu mai exista nici macar acesta, inseamna ca ceva este putred si ar trebui rezolvat. comunicarea si lipsa de inhibitii poate rezolva adesea problemele noastre pt k adesea nu ne intelegem nevoile,sentimentele, fiecare interpreteaza cum vrea....si astfel sigur cei doi se distanteaza. era o zicala pe care o consider destul de adevarata conform careia "femeia trebuie sa fie c_rva in pat, mama acasa, si doamna in societate" poate k asta isi doresc barbatii.....
|
|
JUSTITIAR 21 mesaje Membru din: 15/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 03:16
Fiinta umana ,ca animal superior,pastreaza caracterele animalice,chiar daca a inventat tot felul de legi.Asfel ca atit femeile cit si barbatii prin caracterul lor inascut.nu se pot multumi cu un singur partener de sex opus.Barbatii care nu insala se masturbeaza ,femeile devin lesbiene ,altele procura jucarii sexuale ,dorinta sexuala inascuta alimenteaza imaginatia.Numai persoanele bolnave nu au apetit sexual si curiozitatea sa incerce un nou partener.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 05:40
Tradare, tradare, dar sa stim si noi.
Cine nu iarta, nu e nici el iertat. Criza poate fi depasita, dar niciodata uitata. Din cioburi, un ulcior nu se mai poate reface...eventual se poate pune in vitrina..dar nu folosi... Erare humanum est, perseverare, diabolicum est...sau pe acolo pe undeva. Intotdeauna, celalalt greseste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

. Am putea crede ca acesta este doar un mit al relatiilor, sau o minciuna cu care se pacalesc singure persoanele inselate. Totusi, cei care au trecut prin asa ceva spun ca se poate.
.Unele sunt atat de scarbite incat nici nu mai pun intrebari, ci pleaca, pur si simplu, altele se tem atat de tare sa nu ramana singure si inchid ochii iar unele femei inca mai incearca sa lupte pentru barbat, pentru "iubirea" ce ii lega.
Chiar daca sustine ca a fost o aventura, ca nu a stiut ce face, eu cred ca odata cu urmatoarea ocazie va face aceiasi fapta cu speranta ca nu voi afla de data asta.