Info
x
De cine ne mai batem joc in tara asta?!
|
constantin_john2002 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2009, ora 01:09
sunati acum la 89.89.89.89.(89) sau scrie ti fiecare pe siteul acesta un raspuns pertinent la o asemenea intrebare pe care ar trebui sa ne o punem fiecare cand suntem chemati la vot ... cand ne privim in oglinda sau cand citim ziarele pline de crime , simona senzual,fata de lapagina 5 , furturi imaginare de arme, castiguri trucate la 6 din 49 cu castigatori inventati pe care nu i a vazut nimeni...crime infaptuite de prostituate si cadavre disecate de studenti la medicina eminenti si cuminti caci asa zic vecinii...
astept raspunsurile voastre ,eu unul am incercat si am si raspuns partial... cele mai bune scenarii vor fi premiate de catre viitorii Castigator la LOTO sau de catre urmasii urmasilor nostri , OGICA, SEXI BRAILEANCA , SIMONA SENZUAL, POPONET ,BOTEZATU...i Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2009, ora 01:53
Ai uitat de persoanele ucise cu circa 50 de lovituri de cutit prin Timisoara si nu numai
www.agenda.ro/news/news/17828/macelarit-cu-43-de-lovituri-de-cut... www.stirilocale.ro/timis/Barbatul_ucis_in_Timisoara_injunghiat_d... www.braila.org/index.php?act=show&ce=arhiva&data=2004-04-22&id=1... www.ziua.ro/display.php?id=7033&data=1998-05-05
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|