back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

,, nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie ! "

Castelana

59 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 09:29

Hi ! Dragi FORUM-isti, va provoc la deliberari pe tema de mai sus, si astept sa fiti cat mai originali - fara citate copiate de pe ,,net" ! Folositi-va propriile cuvinte si spune-ti ce credeti voi...hai sa fim si sinceri, ca nu mai avem prea multe de pierdut !
Lansez acest subiect, deoarece aud tot mai dese comentarii despre X sau Y, ca nu este la moda, in ,, trend" sau daca este, i se face calculul cat l-a costat, si uite asa, se ajunge la buget : de unde il are, cum il obtine, samd !
Deasemenea, se fac comentari despre diverse cupluri, care in mod vizibil nu se potrivesc...dar, cine decide acest fapt ??! Pentru a ne potrivi, trebuie sa fim 2 perfecti, frumosi, destepti, etc., etc,. Sau tine doar de culoarea sangelui ?! Cica daca ai sange ,,albastru " nu te poti combina pentru a merge bine ( CE ?) tot cu cineva de acelasi rang...

Cheers !

Raporteaza abuz de limbaj
Castelana
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 09:38

nici mie nu imi plac vitraliile

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:54

gusturile nu se discuta

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 15:56

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-31 09:38:58nici mie nu imi plac vitraliile
rautacioaso !!!!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Baaa...mie-mi plac...dar la biserici și monumente....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
nastasemihail

47672 mesaje

De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 15:54:56gusturile nu se discuta

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:04

De la: tongue_in_cheek, la data 2009-07-31 09:29:53Hi ! Dragi FORUM-isti, va provoc la deliberari pe tema de mai sus, si astept sa fiti cat mai originali - fara citate copiate de pe ,,net" ! Folositi-va propriile cuvinte si spune-ti ce credeti voi...hai sa fim si sinceri, ca nu mai avem prea multe de pierdut !
Lansez acest subiect, deoarece aud tot mai dese comentarii despre X sau Y, ca nu este la moda, in ,, trend" sau daca este, i se face calculul cat l-a costat, si uite asa, se ajunge la buget : de unde il are, cum il obtine, samd !
Deasemenea, se fac comentari despre diverse cupluri, care in mod vizibil nu se potrivesc...dar, cine decide acest fapt ??! Pentru a ne potrivi, trebuie sa fim 2 perfecti, frumosi, destepti, etc., etc,. Sau tine doar de culoarea sangelui ?! Cica daca ai sange ,,albastru " nu te poti combina pentru a merge bine ( CE ?) tot cu cineva de acelasi rang...

Cheers !

Nu stiu de unde ideea ca nu se pot potrivi decat "2 perfecti, frumosi, destepti,etc"?!? Nu trebuie sa fie nici macar la fel (nu prea iese combinatie buna nici intre doi "mototoli", nici intre doi "duri"), ci bine este sa fie complementari, sa se completeze reciproc. E greu de gasit combinatie mai potrivita decat intre un/o sadic(a) si o/un masochist(a), asta ca sa dau un exemplu mai "pe langa extreme".

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:04

De la: tongue_in_cheek, la data 2009-07-31 09:29:53Hi ! Dragi FORUM-isti, va provoc la deliberari pe tema de mai sus, si astept sa fiti cat mai originali - fara citate copiate de pe ,,net" ! Folositi-va propriile cuvinte si spune-ti ce credeti voi...hai sa fim si sinceri, ca nu mai avem prea multe de pierdut !

Cheers !

comunicare, alchimie, lungime de unda..etc

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:06

De la: Dorulet, la data 2009-07-31 15:56:23

Baaa...mie-mi plac...dar la biserici și monumente....

si mie.alea de la Olanesti sunt superbe da la nehhhh!!!!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:07

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde

Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.
Succes la cercetari care va stau lesne la indemana!

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde

IN ATENTIA TA, VANEAMARIN!
Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat!
Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT.
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!...
Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 August 2009, ora 13:22

De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 15:56:27
De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 15:54:56gusturile nu se discuta

Corect !

| Varianta pentru tiparire a topicului ,, Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie ! "
Mergi la: