Info
x
Violul parlamentar (pamflet)
|
alexandrumitache 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 12:08
Reacþia celor 103 deputaþi care au decis la unison cã “sacrilegiul” comis de Elena Udrea trebuie aspru pedepsit, este definitorie pentru partidele lor: PSD si PNL. Votul dat aseara este un vot-bâtã… “sã se înveþe minte”. Atât Elena Udrea cât ºi oricine altcineva care va mai cuteza sã demaºte, dinlãuntrul parlamentului, vreun parlamentar (adicã vreun complice) “de-al lor”.
Asistãm, în fapt, la o nouã campanie de “suspendare”. Similitudinile sunt evidente: aceiaºi instigatori, aceiaºi executanþi, aceeaºi glorioasã “coaliþie” PSD-PNL, aceleaºi metode, probabil acelaºi… viitor eºec. De data asta, muºchii bãrbãþimii pesedisto-liberale se pun cu o femeie, dupã ce înfruntarea cu un bãrbat le-a cauzat purtãtorilor respectivilor muschi echimoze dorsale. Elena Udrea a îndrãznit sã arate cu degetul ºi sã enumere, cu date, cifre ºi nume, toate marile cazuri de jaf naþional din ultima vreme. Atmosfera creatã de reprezentanþii în Camera Deputaþilor ai PSD ºi PNL a fost similarã celei de la ºedinþa camerelor reunite în care preºedintele Bãsescu a condamnat comunismul. Fantoma lui Vadim ºi-a lui madam’ Buruianã încã mai bântuie Casa Poporului. În vociferãrile mitocãneºti ale unor golani aleºi, doamna Udrea, pentru a se putea face auzitã, a ridicat uneori vocea. Indignaþi de curajul unei femei inteligente ºi frumoase care a indicat, cu precizie, cum au fost sifonate sute de milioane de euro, clica de deputaþi de codrul mare a hotãrât bãgarea pumnului în gurã. Puºi în faþa atâtor cazuri demne de serioase anchete de presã, bravii noºtri jurnaliºti nu gasesc altceva de fãcut decât sã comenteze… tonul Elenei Udrea ºi sã se întrebe, în mod idiot ºi cu acel subînþeles tipic de bloc – ca acea pesedistã cu aspect comunstoid, Aura Vasile – oare ce “structuri” sau “servicii” i-au furnizat doamnei ministru aceste dezvãluiri? Nedându-ºi seama, în marea lor perspicacitate, cã “structurile” în cauzã fuseserã, de-a lungul timpului, ei inºiºi, adicã presa. “LISTA LUI UDREA”, în loc sã-i ºocheze, sã-i urneascã, sã-i mobilizeze întru noi ºi noi fapte de vitejie jurnalisticã, îi lasã, de data aceasta, pe corifeii gazetãrismului românesc, reci ca mortul; ostenitã dupã greaua luptã dusã cu Ridzi, mass media româneasã trebuie sã-ºi mai tragã ºi sufletul, mãcar 2-3 sãptãmâni pânã când comisia lui Orban (conþinând sinistre figuri precum Aura Vasile, Robert Negoiþã, Nicolae Bãnicioiu sau Adriana Sãftoiu) va da încadrarea ºi sentinþa penalã în noul caz Bãses…, pardon, Udrea. Posibilele ºi probabilele fãrãdelegi denunþate de Udrea oricum nu corespund… “politicii editoriale” ale lui Hurezeanu, Tucã, Mitchievici, Ciocãzanu, CTP, SRS, sau ETC… Marii nostri “moralisti TV” – Chireac, Nistorescu, Boda, Tãnase împreunã cu toþi moderatorii instigatori ºi cu toate piþipoanceþaþele – vor trece sub tãcere toate cazurile enumerate de Elena Udrea, dupa cum au trecut sub tãcere ºi cazul “Sterling” ºi cazul “Nemirschi” ºi cazul “Mazãre Nazi”. Vor întoarce, însã, pe toate feþele, bineînþeles, doar perdelele de 75.000 de euro de la M.T., mopul ºi andrelele doamnei Udrea, tonul ei, poºetele ei, pantofii ei, parcãrile ei. Lui Tolontan, care se dovedeºte întruchiparea eºecului inteligenþei la om, îi scapã pe gurã cã el cicã ºtia de ilegalitatea comisã de Crin Antonescu, pe vremea când era ministru, privind înstrãinarea ªtrandului Tineretului. ªi daca ºtia, cum de nu s-a agitat la fel de puternic ca în cazul Ridzi? Setea de adevãr i-a fost cumva potolitã de-o bere datã la gard de propriul mogul? Acest Tolontan, ironizat ºi dovedit mincinos de cãtre Elena Udrea în direct aseara, demascat ca ºpãgar de propriul coleg de trust, Mircea Badea, încã mai apare pe ecrane, dovedind cã nesimþirea este nu numai infinitã, ci ºi contagioasã. “Barbatul” Tolontan a dat fuga la Ursu în emisiunea de la “Realitatea TV” s-o pârascã pe Udrea cã aceasta cicã l-ar fi ameninþat: “Mi-a transmis cã se va ocupa personal, informativ de mine”. În momentul în care a intrat ºi “ameninþãtoarea”, în direct prin telefon, vehemenþa falicã a lui Tolontan s-a topit ca tratatã cu bromurã cazonã ºi adevarul a ieºit, brusc ºi neaºteptat, la iveala. Feþe-feþele fãcute de toþi cei din studio nu mai trebuie comentate. Bref… Toatã mârºãvia asta, toata aceastã mascaradã pusã la cale de cuplul Vanghelie-Hrebenciuc ºi fãptuitã, politic ºi mediatic, de-o gaºcã de violatori în serie, asistaþi de câþiva voyeur-i perverºi cu apucãturi onaniste, îmi inspirã un personaj lombrozian (colectiv, in cazul nostru), cu aspect de orc sau de gnom tolkienian, care vrea cu orice preþ sã violeze o femeie ºi care, pentru cã erecþia nu-i reuºeºte, se satisface snopind-o în bãtaie. *** ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ªI EL TREBUIE CONSIDERAT, CITIT ªI INTERPRETAT CA ATARE! *** Raporteaza abuz de limbaj
@lexandru
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 14:45
Alexandrumitache , fiind ºi el "daltonist la urechi" aude în "blondã" ºi negru. "Musiu", în loc sã-þi scoþi ceara din urechi, pentru a auzi ºi "colorat" þi-ai mai pus ºi dopuri. Ai specificat cã este un pamflet fiindcã aºa îl consideri, sau ai þinut cont de faptul cã actualul marinar nu va mai conduce nava prezidenþialã începând cu decembrie anul acesta?! Dacã eºti convins de prima variantã, rogu-te sã te tratezi la o clinicã literarã. În schimb, dacã mergi pe a doua variantã, te înþeleg. Urmãtorul purtãtor de gãoazã prezidenþialã, când te va prinde la bucile lui, sã fie convins cã ai fost doar un pamfletar, iar dorinþa ta de þucat nu este pentru parvenire ... ci este foarte sincerã.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 1 August 2009, ora 08:53
9am080691
1 mesaj Membru din: 21/06/2009 Oras: Adjud Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 10:01 Citeaza Raspunde Rar mi-a fost dat sã citesc asemenea prostii ca cele afiºate de PETRE FLORIN PREDA. Pentru mine rãmâne în continuare o enigmã: de ce un om, cu cât este mai prost cu atât vrea cu mai multã insistenþã sã demonstreze acest lucru pentru ct mai mult[ lume. PS pentru administratorul forumului: ar trebui sã cereþi raportãri nu numai pentru abuz de limbaj ci þi pentru abuz de prostie precum cel demonstrat de PETRE FLORIN PREDA. |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 06:49
De la: ramonanita, la data 2009-08-01 08:53:089am080691
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 07:04
Acesta-i mesajul tau pentru prosti?
Iti doresc sa ai o saptamana asa cum meriti si tot ceea ce doresti altora sa ti se intample tie! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
ississ 332 mesaje Membru din: 8/03/2010 Oras: Fagaras |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 09:06
nenea e nervox? Nimic azinoate?
|
|
Fosta membra 9am.ro 254 mesaje Membru din: 8/03/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 09:07
t-o iei
ce are nenea?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 09:50
Uau ce emotie patrotica ma cuprinde cand citesc glorioasa atitudine a femeii-luptator, a extraordinarei combatante, a harnicei nationale care a revolutionat de-a dreptul cele doua ministere CARE SE POT CONSIDERA CELE MAI FERICITE,CELE MAI NOROCOASE, CELE MAI IUBITE DE ZEI, PRIN NUMIREA PREAALESEI, PREANEMAIPOMENITEI, PREAADORATEI, PREAISPITITOAREI, PREAINNEBUNITOAREI, CEA CU TOTUL SI CU TOTUL ULUITOARE SI FARA DE ASEMANARE, UNICA IN EUROPA SI PE TOT MAPAMONDUL, URIASA SI COPLESITOAREA, DE SINE VESNIC ADORATOAREA, SUPERBA SI NIMICITOAREA, MAMA NOASTRA ELENA UDREA (STITI CA NE E MAMA PRIN TATAL NOSTRU TRAIAN BASESCU, ACU` STIU CA ATI FI SPERAT SA FIE VIRGINA DA` CANCI, DUPA CE-A NASCUT 21 DE MILIOANE DE INSI, S-A CAM TERMINAT).
Ce femeie, ce talent, ce inteligenta, ce har!!!!!!!!!!!!!!!!! Poporule roman fii fericit ca in acest an, 2010, prosper cum esti prin inteleapta conducere a securistului iubit, NU VEI MAI STII IN CARE DINTRE SUPERBELE SI PROASPAT RESTAURATELE STATIUNI TURISTICE ROMANESTI, O SA-TI FACI CONCEDIUL CU FERICITA SI RELAXATA TA FAMILIE!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE? Pai cum, daca prin grija coplesitoarei noastre ministerese, statiunile romanesti sunt minunate, sunt sublime, sunt performante de asa maniera, ca este bataie dom`le pe site-urile agentiilor de voiaj pentru statiunile romanesti. Toti occidentalii, toata floarea cea vestita a intregului apus se lupta si-si da coate pentru minunata bucurie de a prinde o rezervare la Borsec etc. Si la dezvoltarea regionala, oh, Doamne, ce viziune, cata inteligenta, cata harnicie si cata vrednicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poporul roman nu-si poate reveni din extazul provocat de imensele realizari ale celei mai iubite de zei, ale celei de-a pururi nepieritoare si unica intre hetaire, elena udrea. Nu sunt cuvinte, oh, nu, nu, nu s-au inventat suficiente adjective pentru a descrie maretia, unicitatea si inexistenta activitatii elenei udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale. Pai s-a dezvoltat regional Romania ceva nemaivazut, ca tot privesc in zare sa constat si eu dezvoltarea regionala, dar nemaivazuta fiind, nu reusesc deloc sa dau de ea. De aceea scumpii mei compatrioti trebuie sa fim recunoscatori, aceleia care isi da obolul ei pentru propasirea noastra, isi da energia, isi da virginitatea, isi da din centimetrii inutili de rochie pentru ca noua, nerecunoscatorilor sa ne fie bine. Iar sotul ei, negandindu-se o clipa la binele lui isi da sotia pentru a amenaja ireprosabil Bucurestiul, o ofera, o imparte cu darnicie puterii portocaliii, lui traian basescu, pentru ca noi sa ne nastem si sa cunoastem prosperitatea. (Versiunea apocrifa a Vechiului Testament). Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 10:06
De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 07:04:37Acesta-i mesajul tau pentru prosti? ma emotioneaza atata nobletze sufleteasco-caracteriala! Un adevarat exemplu pentru mine, pe calea infaptuirii celor mai inaltatoare realizari socio-morale!!! hip, hip huraaaaaaaaaaaaaa!!!
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 21:25
De la: bad, la data 2010-03-08 10:06:45De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 07:04:37Acesta-i mesajul tau pentru prosti? Nu putem fi toti ticalosi!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:03
Gigi te rog stringe tu fetele ca m-am saturat sa le astept....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:05
De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 21:25:53De la: bad, la data 2010-03-08 10:06:45De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 07:04:37Acesta-i mesajul tau pentru prosti? nici "trandafirii" (accent pe ultima silaba pentru "delicati)
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:55
De la: bad, la data 2010-03-08 22:05:16De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 21:25:53De la: bad, la data 2010-03-08 10:06:45De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 07:04:37Acesta-i mesajul tau pentru prosti? Evident!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 22:58
dupa cum vezi, nu ai concurentza, asa ca relaxeaza-te
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 11:18
ACUM SE VA FACE PROBA SUPREMA PRIN CARE SE VA DEMONSTRA CA BASESCU ESTE UN DICTATOR, CARE VREA SA TREACA ROMANIA DE LA STATUL AUTORITAR LA CEL TOTALITAR.
CUNOASTETI CA VOR SA SCAPE DE GEOANA DE LA PRESEDINTIA SENATULUI, SI DEOCAMDATA SE AFLA IN IMPAS PENTRU CA CEREREA DE REVOCARE FIIND NECONSTITUTIONALA, GEOANA CA PRESEDINTE ARE DREPTUL SA O SCOATA D PE ORDINEA DE ZI. CE VA FACE PD-L-UL? CE VA FACE BASESCU? VA ORDONA SCOATEREA CU FORTA DE CATRE FORTELE DE POLITIE A LUI MIRCEA GEOANA? DACA SE VA INTAMPLA ASA CEVA, ROG TOTI SENATORII OPOZITIEI SA SE RIDICE UNUL LANGA CELELALT, SI SA FACA UN SCUT UMAN IN FATA LUI GEOANA. SA VEDEM DACA POLITIA VA IMBRANCI PE SENATORI, SI II VA LOVI, PENTRU CA INTREAGA LUME SA VADA CA ROMANIA ESTE O DICTATURA, CA STATUL TOTALITAR REAPARE, SI PRIN URMARE, VA REINCEPE IZOLAREA INTERNATIONALA, INCHIDEREA GRANITELOR, EXCLUDEREA DIN UNIUNEA EUROPEANA, PIERDEREA ORICAROR IMPRUMUTURI INTERNATIONALE. OAMENI BUNI IESITI CU SUTELE DE MII IN FATA COTROCENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENATORI BLOCATI CU TRUPURILE VOASTRE ACCESUL POLITIEI SPRE GEOANA SI NU PERMITETI RIDICAREA SI POATE EXECUTAREA ACESTUIA. MAI SPUNE VREUNUL DIN VOI CA EXAGEREZ? NU CRED, PENTRU CA TOT CE-AM PROGNIZAT S-A IMPLINIT. NU PERMITETI INCEPEREA UNEI ALTE LUNGI NOPTI SECURISTE IN ROMANIA, TREZITI-VA SI VEDETI CA BASESCU ESTE UN CRIMINAL CARE VREA SA NE UCIDA PE TOTI CU FOAMEA. Vreti sa terminam cu lumea civilizata? Vreti sa nu va mai vedeti in veci rudele de afara? Vreti sa vedeti senatorii imbranciti si molestati de securisti lui basescu? AVETI GRIJA, BASESCU VREA SA NE OMOARE PE TOTI, HAIDETI SA PROTESTAM IN MARI PROPORTII, SITUATIA ESTE FOARTE GRAVA!!!!!!!!!! HAIDETI SA APARAM DEMOCRATIA IMPOTRIVA SECURITATII LUI BASESCU, OMUL ACESTA NE VA UCIDE!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nu putem fi toti ticalosi!
Gigi te rog stringe tu fetele ca m-am saturat sa le astept....