back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Parfumul preferat

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 14:06

Celebrul si eternul Channel nr. 5,...
Envy me-

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 15:02

De la: AMETYST, la data 2009-07-25 14:06:24Celebrul si eternul Channel nr. 5,...
Envy me-

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 15:29

Numai �i numai Obsession de la Calvin Klein !!!! Este unicul parfum care-mi place �i m� "reprezint�"!!!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 16:22

SAMSARA -GUERLAIN
JUNGLE -KENZO
Dar cel mai mult -ANGEL-THIERRY MUGLER

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 14:09

De la: Dorulet, la data 2009-07-25 15:29:25Numai �i numai Obsession de la Calvin Klein !!!! Este unicul parfum care-mi place �i m� "reprezint�"!!!!!

Mbe...pai puteam sa bag mana in foc !!! Am vazut ce bine te intelegi cu OBSEDACHE !!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 18:23

De la: Bi_anca, la data 2009-07-26 14:09:25
De la: Dorulet, la data 2009-07-25 15:29:25Numai �i numai Obsession de la Calvin Klein !!!! Este unicul parfum care-mi place �i m� "reprezint�"!!!!!

Mbe...pai puteam sa bag mana in foc !!! Am vazut ce bine te intelegi cu OBSEDACHE !!!!

La drept vorbind, este un tip super-OK !!!! Are foarte mult umor...�i �ntotdeauna am apreciat asta la o persoan�, indiferent de sex.
Deci am dreptate c� mi se potrive�te parfumul?...�l consider cel mai cel !!!
�i s� vezi c�t� tevatur� cu parfumul meu...c�-l primesc la "angro"...�n pachete de la New-York.
Dar m-a cucerit �i nu pot f�r� el!!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 18:47

eu acum am un givenchy si un celine dion ... problema e ca nu mi-am mai cumparat parfumul de ani buni de zile....le primesc, si daca imi place le folosesc...si cand ajung la jumatatea sticlutei mai primesc altul...asa ca nu am reusit sa imi dau seama inca, care e favoritul....
da oricum cred ca m-as plictisi sa folosesc acelasi parfum prea mult timp, deja cand ajung la fundul sticlutei ma apuca greata numa cand le miros....

july

563 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 19:15

Mie imi place Cacharel.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 19:25

mesaj pt,toti care vor sa acceseze clipocitoarea mov:intrati de pe forum la stiri politice,sociale etc. si de acolo intrati in clipocitoarea mov

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 02:29

De la: 999florin, la data 2009-07-26 19:25:52mesaj pt,toti care vor sa acceseze clipocitoarea mov:intrati de pe forum la stiri politice,sociale etc. si de acolo intrati in clipocitoarea mov

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 11:34

De la: blagaiulia, la data 2009-07-26 19:15:56Mie imi place Cacharel.

Sper ca nu LouLou....care m-a oripilat

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 11:38

De la: Dorulet, la data 2009-07-26 18:23:56
De la: Bi_anca, la data 2009-07-26 14:09:25

La drept vorbind, este un tip super-OK !!!! Are foarte mult umor...�i �ntotdeauna am apreciat asta la o persoan�, indiferent de sex.
Deci am dreptate c� mi se potrive�te parfumul?...�l consider cel mai cel !!!
�i s� vezi c�t� tevatur� cu parfumul meu...c�-l primesc la "angro"...�n pachete de la New-York.
Dar m-a cucerit �i nu pot f�r� el!!!!

Nu-mi aduc aminte de el....mie imi plac astea mai dure...Truth de pilda, tot de la Calvin Klein.
Pana acum foloseam Tresor si Shalimar sau Dune..... Dar cel mai des, doar deodorant si atat. Nu-mi place sa stric orzu' pe gaste...cand ma duc sa fac piatza....

july

563 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:09

Nu. de la Cacharel ...Noa perle si Eden.Imi plac parfumurile mai dulci.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 12:55

De la: blagaiulia, la data 2009-07-27 12:09:22Nu. de la Cacharel ...Noa perle si Eden.Imi plac parfumurile mai dulci.

Iti si vin bine mai dulci....pt ca esti blonda naturala, zana mica ...

Eu nu ! ...sunt satena bleeeeaaahhh!!

Fosta membra 9am.ro

78 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 13:28

Hm... parfumul preferat!!!
E greu, sunt multe.
Imi plac mirosurile fine, diafane, usor marine.
Acum vara folosesc Cool Water Woman de la Davidoff, iar fata mea Splendor de la Elizabeth Arden si Ultraviolet de la PacoRabane. Cand nu e acasa ma mai dau si cu ale ei ca nu se prea prinde.
Cand am o iesire mai importanta ma dau cu The One de la Dolce Gabbana, dar asta merge mai bine cand e mai racoare afara, nu prea e de vara.
Sunt cateva alte parfumuri care-mi plac mult printre care Flower- Kenzo(in mod deosebit), de la Givenchy imi place Organza, Amarige, de la Lancome - Hypnose, astea dintre cele clasice.
Nu suport mirosurile dulci, grele, imi dau dureri de cap.
Candva aveam o memorie perfecta a mirosului oricarui parfum cu care intram in contact. Acum ma bucur ca le mai simt uneori amprenta.

Castelana

59 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 17:48

Poate suna un pic provincial, dar intotdeauna am fost innebunita de mirosul emanat de pielea proaspat spalata...imi plac baile lungi, cu mult spumant, sare si arome...Dar cum dimineata nu am timp sa ma delectez cu o baie ( ma multumesc cu dusul ), sunt nevoita sa folosesc un fel de parfum ! Imi plac aromele usoare, fresh, marine...nu pot suporta un parfum dulce, si daca intamplator trebuie sa stau langa cineva care a folosit un astfel de parfum, instant am un nod in gat ...sorry !Dar asta e...fiecare cu placerea lui ! Preferinte ?! Nu cred ca am inclinatii sau afinitati catre ceva special, sa fie compatibil eu-lui meu si mai depind uneori si de ,,resurse"

Kiss

Castelana
Fosta membra 9am.ro

492 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 17:13

parfumul meu preferat este lanvin d'eclat l'parge este absolut superb! un parfum usor fresh,si foarte elegant,iar cel pe care-l folosesc zilnic este lacoste pour femme ,vara iar iarna bvlgari omnia cristaline , imi mai place carolina herrera 212 sexy , armani code , kenzo l'eau femme , channel chance l'eau frech , deep red hugo boss , in rest le-am avut mai pe toate si nu m-au reprezentat,le-am facut cadou mai departe.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:25

Toate,daca-s moka...Da' ,cel mai mult,ala de hamei,maltz si coriandru.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:31

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-29 18:25:21Toate,daca-s moka...Da' ,cel mai mult,ala de hamei,maltz si coriandru.
de ce se mananca aici,de bautura sau de vodca?nu de alta da' de vin is satul,tot mai bine merge-o tuica de valeni

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 02:05

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-29 18:25:21Toate,daca-s moka...Da' ,cel mai mult,ala de hamei,maltz si coriandru.

Hmm...bere dar nu cred ca berea are si coriandru..

miana

33 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 21:47

Parfumul preferat: Poeme alternand cu Tresor - ambele de la Lancome.

| Varianta pentru tiparire a topicului Parfumul preferat
Mergi la: