back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Referitor la articolul despre reducerea de preturi la masini

tatarasanuartur

2 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 16:44

Am citit aricolul despre reducerea a mii de euro la masini si am costatat ca sunt tzepe intr-un stil barbar.Totzi producatorii de automobile nu fac alceva decat sa isi mentina salariile marii (imense) si sa vanda masini care nu sunt corelate cu pretul cerut,deoarece in secolul 21 ar trebuii sa cumparam masini cu motoare alternative altele decat cele pe benzina.Au vandut masini zeci de ani si nu au investit in cercetarea unei alternative,pentru ca trebuiau sa se imbogateasca rapid si din acesta cauza rezulta preturile foarte ridicate pentru masinile cu combustibil clasic pentru ca abia acum s-au trezit ca petrolul se va sfarsi,si in acest secol ar fi trebuit sa avem si o alternativa gen (AL CINCILEA ELEMENT-filmul).La noi in Romania tot romanul e tzepar.Si de ce spun asta?Pentru ca uzina DACIA vinde DACIA LOGAN la un pret de 6000euro pentru o masina care are aceleasi dotari ca si o DACIE 1300 noua care costa doar 3000 de dolari.Pai de la 3000 de dolari la 6000 de euro o masina cheala e chiar tzeapa fara nici un fel de dotari.Astia sunt romanii care vor bogatie rapida.Ca si preturile care au program de scumpire in fiecare zi a saptamanii:Luni adauga ceva la suta,marti mai pune ceva,mercuri mai umfla putin pretul ca nu a vazut nimeni si asa mai departe.
La Americani a functionat bine un principiu clar:SCUMPESTI?SCUMPESTE DAR FARA A ADUCE CEVA NOU NU AI VOIE.LA ROMANI SCUMPIM FARA NICI UN FEL DE MOTIV,CANU AVEM LEGE CARE SA INTERZICA SCUMPIREA.LEGISLATIA SI JUSTITIA IN ROMANA E UN MARE (RAHAT CU APA RECE ).SA SE RENUNTZE LA ACELE PROCEDURI LEGATE DE CHESTII SCRISE SUB MOTIVIL CA AICI NU S-A PUS O VIRGULA SAU UN PUNCT SAU O CRATIMA,SI SA SE FACA PROCEDURI ORALE CA SA NU MAI TZINA DE SEMNE DE ORTOGRAFIE.SI MAI SIMPLU.CEL CARE ACUZA DOVEDESTE CA CEL PARAT E VINOVAT SA PLATESCA DACA NU,CEL CARE ACUZA SA FIE EL CEL PEDEPSIT.ASTA ESTE JUDECATA CURATA FARA PRE MULTE INFATISARI SI FARA PREA MULTE AMANARI SI TAMBALAU.SI SE VA TERMINA SI CU VARZA ASTA ODATA.AM ZIS !! MOTTOUL MEU TATARASANU ARTUR LIVIU "TOT CE ESTE SIMPLU E SI EFICIENT!!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

32 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 20:47

unele nue bine sase reduca

| Varianta pentru tiparire a topicului referitor la articolul despre reducerea de preturi la masini
Mergi la: