Info
x
infiintarea federatiei structurilor asociative din domeniul apararii
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 15:18
Stimati camarazi, fosti slujitori ai tarii in haina militara
Astazi cand viata este tot mai complexa si plina de neprevazut, cand a lovi in Armata si slujitorii ei de ieri, azi si maine, devine principala preocupare a fel de fel ,,analisti�, �formatori de opinie� sau, si mai grav, reprezentanti la varf ai clasei politice si,implicit a unor partide, apare tot mai pregnanta necesitatea unirii tuturor fortelor pentru a putea contracara aceasta realitate cruda. Din pacate, chiar in structurile asociatiilor din domeniul apararii s-a instalat o tendinta paguboasa de a ,,nu deranja� sau chiar de a fi anexati unor interese de partid sau personale, uitand menirea infiintarii noastre. Este si mai trist faptul ca incercarile unora de a coagula interesele tuturor fostilor slujitori ai tarii in haina militara au avut drept rezultat denigrarea sau chiar ,,turnarea la sefi� ( a se vedea ultimele ,,plangeri� la ministrul apararii). Reprezentantii ,,Grupului de initiativa� declara inca de la inceput ca nu doresc nici un fel functii, ca singura noastra dorinta este de a forma o structura legala puternica , cu drept de initiativa legislativa, care sa impuna guvernantilor de azi si de maine sa tina cont de noi, sa ne debarasam de sintagma ,,MAREA MUTA� pe care ne-au coferit-o toate guvernele postdecebriste. Singura cale legala este FEDERATIA � structura asociativa ce asigura pastrarea identitatii juridice si patrimoniale a tuturor asociatiilor afiliate, asigurand simultan o mai mare putere de decizie si influenta in raport cu structurile puterii legislative si executive � centrale sau locale. Avand in vedere faptul ca unele conduceri centrale ale unor asociatii nu doresc sub nici un fel dialogul pe aceasta tema si obstructioneaza chiar simpla informare a filialelor lor judetene, dorim sa aflati, direct de la sursa ce se urmareste prin demersul nostru, trimitandu-va, anexat, MOTIVAREA ACESTUI PROIECT. Am fi deosebit de bucurosi daca va veti exprima, fara partinire, cat mai obiectiv posibil, pazzitia filialei dumneavoastra fata de acest demers. Indiferent care esre pozitia dumneavoastra va rugam sa ne-o comunicati la urmatoarele numere de fax : 0213118796 sau 0213671096 sau E-mail [email protected] Cu deosebita stima si respect, GRUPUL DE INITIATIVA PENTRU INFIINTAREA ,,FEDERATIEI STRUCTURILOR ASOCIATIVE DIN DOMENIUL APARARII� Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 21:59
De la: 9am080725, la data 2009-06-22 15:18:56Avand in vedere faptul ca unele conduceri centrale ale unor asociatii nu doresc sub nici un fel dialogul pe aceasta tema si obstructioneaza chiar simpla informare a filialelor lor judetene, dorim sa aflati, direct de la sursa ce se urmareste prin demersul nostru, trimitandu-va, anexat, MOTIVAREA ACESTUI PROIECT. Am fi deosebit de bucurosi daca va veti exprima, fara partinire, cat mai obiectiv posibil, pazzitia filialei dumneavoastra fata de acest demers. Indiferent care esre pozitia dumneavoastra va rugam sa ne-o comunicati la urmatoarele numere de fax : 0213118796 sau 0213671096 sau E-mail [email protected] Ideea ar fi interesanta de discutat, dar legatura prin telefoanele lasa un semn de intrebare :Telefoanele supra-taxeaza sau nu ? Din cauza numarului 021311.... sau 021367... . Tot asa si casuta de e-Mail nu ne dai nicio siguranta ca furnizezi "virusi" sau ca nu devenim "furnizori de bani" pentru posesorul acelei casute de e-Mail. Pana atunci (adica pana la lamurirea acestor probleme) se poate ramane doar la discutia de pe Forum. Desigur este doar parerea mea, binenteles. Altii pot avea o alta parere. Pe "riscul" ... fiecaruia.. |
|
Fosta membra 9am.ro 116 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 22:28
Raman incantat uneori, de naivitatea revolutionara a unora, care mai cred in frumoasele cuvinte, care descriu stramosii si patria.Dar sunt si dezamagit cateodata, de faptul ca mai sunt naivi care mai cred in armata.Chiar nu realizeaza nimeni ca gata cu armata! Au desfiintat-o ca nu cumva sa treaca de partea poporului la o adica.Acum armata este o structura care asculta de guvernanti, gata sa traga, in cine dau ei ordin.Frumoasa initiativa unora de a se organiza in asociatii, federatii sau alte ONG-euri, dar este pur si simplu o pierdere de vreme.Dar daca si scumpii nostri bravi conducatori, mai au argonazatii arhaice de genul lui CSAT.Adica Consiliul Suprem de Aparare a Tarii! Auzi ce pompos suna?!Dar de cine sa o apere?! Am convingerea ca de furia noastra, a poporului oropsit! Pentru ca nu cred ca exista vreun idiot pe planeta asta, (banuiesc ca in Romania sunt milioane, altfel nu-mi explic) care sa creada ca cineva, va ataca o tara membra NATO si cu trupe americane stationate pe teritoriul ei. Deci cat de penibil poti fi, sa ai un organ intitulat CSAT?! Asta denota cat de prosti conducatori avem si ce prosti sunt in tara asta, care pun botul la vrajeli de astea de doi lei.Astept ca mamelucii astia sa faca si CSTC, (Consiliul Suprem de Trecere la Capitalism), CSMTUE (Consiliul Suprem de Mentinere a Tarii in UE), si alte consilii, ca la asta sunt buni.
|