Info
x
Colanti anticelulita
|
9am059698 8 mesaje Membru din: 25/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 16:46
buna, am gasit pe un site un produs interesant pentru a scapa de celulita. acum, ca a venit vara, tot mai multe fete se plang ca au celulita. eu am inceput sa scap de ea folosind colanti anticelulita.
Acesti colanti anticelulita isi fac efectul cam in 14 zile de cand incepi sa ii porti. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi. Va scriu asta, pentru ca, eu nu aveam la inceput incredere in toate produsele (toate cremele pe care mi le-am cumparat nu au avut nici un rezultat), insa, acum am o luna de cand ii port si pot sa va zic ca merita sa cumparati produsul. eu am facut comanda online si mi-a fost adus acasa prin curier rapid. va recomand si voua site-ul unde este produsul : www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Colanti-cu-microcap... este destul de interesant site-ul,bravo administratorilor si proprietarului magazinului, produsele sunt bune, adresate atat medicilor cat si unor probleme ale femeilor si barbatilor. Raporteaza abuz de limbaj |