back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Explicati-mi va rog o chestie

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 10:54

Gasesc in email alerte cu stiri. Dar stau si ma intreb, cum sa fac sa comentez si eu pe marginea celor citite acolo. Pana acum nu am reusit sa-mi dau seama. M-am uitat pe toata pagina cu stirea respectiva, de am invatat-o pe de rost si tot nu am gasit sa actionez nici un buton care sa-mi permita a scrie un comentariu. Multumesc anticipat persoanelor binevoitoare in a ma ajuta.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 12:07

nu-ti mai pierde timpul si p-acolo, e suficient ca-l pierzi p-aici !...

despre ce alerte-i vorba ?..ale caror online publicatii ?

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 13:00

De la: mytcor, la data 2009-04-07 12:07:39 nu-ti mai pierde timpul si p-acolo, e suficient ca-l pierzi p-aici !...

Ironie 1000 la 1000.
Nu am ce invata din asa ceva.
Toate cele bune.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:07

De la: sabina_prodan, la data 2009-04-07 13:00:32
De la: mytcor, la data 2009-04-07 12:07:39 nu-ti mai pierde timpul si p-acolo, e suficient ca-l pierzi p-aici !...

Ironie 1000 la 1000.
Nu am ce invata din asa ceva.
Toate cele bune.

...'orect !....da' ce te-ai basicat asa de rau, ca doar n-am chemat scutierii !?!...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:41

De la: sabina_prodan, la data 2009-04-07 10:54:29Gasesc in email alerte cu stiri. Dar stau si ma intreb, cum sa fac sa comentez si eu pe marginea celor citite acolo. Pana acum nu am reusit sa-mi dau seama. M-am uitat pe toata pagina cu stirea respectiva, de am invatat-o pe de rost si tot nu am gasit sa actionez nici un buton care sa-mi permita a scrie un comentariu. Multumesc anticipat persoanelor binevoitoare in a ma ajuta.

Alege o tema din cele prezente acolo care sunt din articol si apasa unde scrie raspunde la aceasta tema.Sa introduci o tema noua, asta nu am incercat

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:35

De la: aadnanaaa, la data 2009-04-07 15:41:00
De la: sabina_prodan, la data 2009-04-07 10:54:29Gasesc in email alerte cu stiri. Dar stau si ma intreb, cum sa fac sa comentez si eu pe marginea celor citite acolo. Pana acum nu am reusit sa-mi dau seama. M-am uitat pe toata pagina cu stirea respectiva, de am invatat-o pe de rost si tot nu am gasit sa actionez nici un buton care sa-mi permita a scrie un comentariu. Multumesc anticipat persoanelor binevoitoare in a ma ajuta.

Alege o tema din cele prezente acolo care sunt din articol si apasa unde scrie raspunde la aceasta tema.Sa introduci o tema noua, asta nu am incercat

bondonezo !...esti angajata S.M.U.R.D. ?
www.isubihor.rdsor.ro/user_files/images/smurd%20transparent.gif">

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 02:14

De la: mytcor, la data 2009-04-07 16:35:47

bondonezo !...esti angajata S.M.U.R.D. ?

De la ce te-ai luat nene?ce nu-ti convine la mine??ia zi pe fata

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:05

Multumesc mult pentru interventie... DAR Nu pricep... :(( Deci vad o stire aici, deci stire nu ma refer la discutiile d epe forum, ca la acestea pana la urma mi-am dat seama. Dar cum pot scrie si eu un comentariu pentru o stire???????????

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:30

Pentru Sabina Prodan:
Uite, un exemplu ( am copiat toatã pagina, ca sã fie mai uºor ):
Manifestatie anticomunista la Chisinau
5 comentarii pe articolul "Manifestatie anticomunista la Chisinau" » Recomanda Trimite prin Y!M Tipareste Salveaza Trimite prin e-mail

Intre 15.000 si 20.000 de persoane, potrivit unor estimari, 10.000, potrivit altora, au participat luni la proteste in fata sediilor unor institutii emblematice ale statului - Guvern, Presedintie, Parlament, Comisia Electorala Centrala - exprimandu-si nemultumirea fata de rezultatele alegerilor legislative de duminica, ce au consfintit o victorie zdrobitoare a comunistilor, aflati de opt ani la putere.
Tinerii au fost mobilizati prin sms-uri si mesaje pe internet, care indemnau ca la ora 18.00 sa se adune in fata statuii lui Stefan cel Mare, pentru a aprinde lumanari in semn de "doliu national" pentru victoria comunistilor. La statuie au venit mai intai cateva sute de tineri, au aprins lumanari si, purtand pancarte cu mesaje anticomuniste, au inceput sa se indrepte catre Presedintie strigand "Libertate". Pana la Presedintie se stransesera deja peste 2.000 de persoane, iar circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare a fost intrerupta. De la Presedintie, protestatarii s-au indreptat apoi catre Piata Marii Adunari Nationale, unde se afla sediul Guvernului. Aici protestatarii au devenit tot mai numerosi, 10.000, potrivit unor estimari, pana la 20.000, in opinia altora, in orice caz a fost vorba despre cateva mii de persoane si despre cel mai amplu protest spontan din ultimii ani de la Chisinau.
Ulterior, protestatarii au incercat sa se apropie de Parlament, un moment mai tensionat, pentru ca fortele de ordine se pregateau sa intervina. Manifestantii au renuntat in cele din urma si au dat curs apelului liderului liberal-democrat Vladimir Filat, care i-a indemnat sa se intoarca in Piata Adunarii Nationale, in fata Guvernului. In drum spre Guvern, tinerii au trecut pe la sediul Comisiei Electorale Centrale, strigand lozinci prin care denuntau fraudarea alegerilor.
Odata ajunsi inapoi la Guvern, liderul PLDM i-a indemnat insa pe tineri sa mearga acasa si sa revina marti dimineata, la ora 10.00, cand vor avea si autorizatia necesara pentru protest. Majoritatea au dat curs indemnului si au promis ca vor reveni marti. Un nucleu de 1.500 de persoane a ramas in fata statuii lui Stefan cel Mare, blocand circulatia pe bulevard si strigand sloganuri anticomuniste. Ulterior, au mai ramas circa 200 de tineri, care s-au asezat pe jos intr-un protest de tip "sit-in", blocand circulatia pe o strada perpendiculara pe bulevardul Stefan cel Mare.
Doua dintre cele trei partide de opozitie care au depasit pragul electoral la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat luni ca vor organiza in zilele urmatoare proteste masive in centrul Chisinaului, unde vor prezenta dovezi ale fraudarii scrutinului din 5 aprilie.
Partidul Comunistilor a provocat surpriza si castigat detasat alegerile din R.Moldova cu 49,96 % din voturi, mai mult decat estimau sondajele, urmand sa detina in viitorul Parlament 61 de mandate - o majoritate suficienta pentru investirea Guvernului, dar si a sefului statului.
Comisia Electorala Centrala a anuntat luni la ora 18.00 ca, dupa procesarea a 98,13 % dintre procesele-verbale ale sectiilor de votare, trei partide liberale - Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat si Alianta Moldova Noastra - au trecut pragul electoral, acumuland peste 35 % din sufragii si vor detine, impreuna, 40 de mandate.
Partidul Liberal a acumulat 12,78 % din voturi si va avea 16 mandate, Partidul Liberal Democrat din Moldova - 12,26 % si va detine 14 mandate, si Alianta Moldova Noastra - 9,81 % si va avea 11 mandate.

Publicat: 7 Aprilie 2009
Recomanda articolul
Prin E-mailTuturor prietenilor taiPrin Y! Messenger >>Adresa mea de e-mail
E-mailul spre care se trimite*
Textul mesajului (optional)
Adresa de e-mail (Gmail, Yahoo, Hotmail)
Parola contului de e-mail*

Discutii asupra articolului "Manifestatie anticomunista la Chisinau":
» Patrioti (4 comentarii, 164 vizualizari)
Ce facem ca sa le sustinem lupta ?
» Basarabeni cu tricoloru-n frunte (poem, de Cristian Petru Balan, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania) (0 comentarii, 70 vizualizari)
» SUNTEM UN MARE POPOR! (1 comentariu, 65 vizualizari)

AICI, ÎN CONTINUARE TREBUIE SÃ AI OPÞIUNEA: ADAUGÃ O ALTÃ TEMÃ DE DISCUÞII.
ACOLO POÞI SÃ-ÞI POSTEZI COMENTARIUL.
SUCCES!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:41

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-08 15:30:52Pentru Sabina Prodan:
Uite, un exemplu ( am copiat toatã pagina, ca sã fie mai uºor ):
Manifestatie anticomunista la Chisinau
5 comentarii pe articolul "Manifestatie anticomunista la Chisinau" » Recomanda Trimite prin Y!M Tipareste Salveaza Trimite prin e-mail

Intre 15.000 si 20.000 de persoane, potrivit unor estimari, 10.000, potrivit altora, au participat luni la proteste in fata sediilor unor institutii emblematice ale statului - Guvern, Presedintie, Parlament, Comisia Electorala Centrala - exprimandu-si nemultumirea fata de rezultatele alegerilor legislative de duminica, ce au consfintit o victorie zdrobitoare a comunistilor, aflati de opt ani la putere.
Tinerii au fost mobilizati prin sms-uri si mesaje pe internet, care indemnau ca la ora 18.00 sa se adune in fata statuii lui Stefan cel Mare, pentru a aprinde lumanari in semn de "doliu national" pentru victoria comunistilor. La statuie au venit mai intai cateva sute de tineri, au aprins lumanari si, purtand pancarte cu mesaje anticomuniste, au inceput sa se indrepte catre Presedintie strigand "Libertate". Pana la Presedintie se stransesera deja peste 2.000 de persoane, iar circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare a fost intrerupta. De la Presedintie, protestatarii s-au indreptat apoi catre Piata Marii Adunari Nationale, unde se afla sediul Guvernului. Aici protestatarii au devenit tot mai numerosi, 10.000, potrivit unor estimari, pana la 20.000, in opinia altora, in orice caz a fost vorba despre cateva mii de persoane si despre cel mai amplu protest spontan din ultimii ani de la Chisinau.
Ulterior, protestatarii au incercat sa se apropie de Parlament, un moment mai tensionat, pentru ca fortele de ordine se pregateau sa intervina. Manifestantii au renuntat in cele din urma si au dat curs apelului liderului liberal-democrat Vladimir Filat, care i-a indemnat sa se intoarca in Piata Adunarii Nationale, in fata Guvernului. In drum spre Guvern, tinerii au trecut pe la sediul Comisiei Electorale Centrale, strigand lozinci prin care denuntau fraudarea alegerilor.
Odata ajunsi inapoi la Guvern, liderul PLDM i-a indemnat insa pe tineri sa mearga acasa si sa revina marti dimineata, la ora 10.00, cand vor avea si autorizatia necesara pentru protest. Majoritatea au dat curs indemnului si au promis ca vor reveni marti. Un nucleu de 1.500 de persoane a ramas in fata statuii lui Stefan cel Mare, blocand circulatia pe bulevard si strigand sloganuri anticomuniste. Ulterior, au mai ramas circa 200 de tineri, care s-au asezat pe jos intr-un protest de tip "sit-in", blocand circulatia pe o strada perpendiculara pe bulevardul Stefan cel Mare.
Doua dintre cele trei partide de opozitie care au depasit pragul electoral la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat luni ca vor organiza in zilele urmatoare proteste masive in centrul Chisinaului, unde vor prezenta dovezi ale fraudarii scrutinului din 5 aprilie.
Partidul Comunistilor a provocat surpriza si castigat detasat alegerile din R.Moldova cu 49,96 % din voturi, mai mult decat estimau sondajele, urmand sa detina in viitorul Parlament 61 de mandate - o majoritate suficienta pentru investirea Guvernului, dar si a sefului statului.
Comisia Electorala Centrala a anuntat luni la ora 18.00 ca, dupa procesarea a 98,13 % dintre procesele-verbale ale sectiilor de votare, trei partide liberale - Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat si Alianta Moldova Noastra - au trecut pragul electoral, acumuland peste 35 % din sufragii si vor detine, impreuna, 40 de mandate.
Partidul Liberal a acumulat 12,78 % din voturi si va avea 16 mandate, Partidul Liberal Democrat din Moldova - 12,26 % si va detine 14 mandate, si Alianta Moldova Noastra - 9,81 % si va avea 11 mandate.

Publicat: 7 Aprilie 2009
Recomanda articolul
Prin E-mailTuturor prietenilor taiPrin Y! Messenger >>Adresa mea de e-mail
E-mailul spre care se trimite*
Textul mesajului (optional)
Adresa de e-mail (Gmail, Yahoo, Hotmail)
Parola contului de e-mail*

Discutii asupra articolului "Manifestatie anticomunista la Chisinau":
» Patrioti (4 comentarii, 164 vizualizari)
Ce facem ca sa le sustinem lupta ?
» Basarabeni cu tricoloru-n frunte (poem, de Cristian Petru Balan, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania) (0 comentarii, 70 vizualizari)
» SUNTEM UN MARE POPOR! (1 comentariu, 65 vizualizari)

AICI, ÎN CONTINUARE TREBUIE SÃ AI OPÞIUNEA: ADAUGÃ O ALTÃ TEMÃ DE DISCUÞII.
ACOLO POÞI SÃ-ÞI POSTEZI COMENTARIUL.
SUCCES!!!!

Multumesc din suflet.....
De vina era mozila, cu care se deschideau link-urile din outlook.. l-am dezinstalat si acum apare pagina cum trebuie....

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:43

VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 13:09

Cum,, tu aia super desteapta, ai nevoie de explicatii?? ??

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 13:44

De la: nicobekesi, la data 2009-05-29 13:09:11Cum,, tu aia super desteapta, ai nevoie de explicatii?? ??

haide ma Nico, ai gasit-o

Fosta membra 9am.ro

130 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:31

De la: nicobekesi, la data 2009-05-29 13:09:11Cum,, tu aia super desteapta, ai nevoie de explicatii?? ??

Acest adjectiv nu si-a gasit niciodata corespondent pe acesta planeta

Pai nu am inteles ceva, am deschis o discutie, nu de dumnezeu, sau alte minuni c enu se alfa aici...
Si cum nu pot sterge asa a ramas.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:37

De la: EUU, la data 2009-05-29 10:43:48VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95

Iti recomand eu niste ciini vagabonzi, simpatici, jucausi. Le vinzi lor direct...fara intermediari oameni.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:45

De la: nastasemihail, la data 2009-06-01 00:37:08
De la: EUU, la data 2009-05-29 10:43:48VAND MANCARE PENTRU CAINI,170 LEI 20 KILOGRAME-TRANSPORT GRATUIT IN JURUL TITANULUI,IN RESTUL CAPITALEI INTRE 5-15 LEI LIVRAREA LA DOMICILIU-ADRESA DE CONTACT-VULTURUL_PLESUV95

Iti recomand eu niste ciini vagabonzi, simpatici, jucausi. Le vinzi lor direct...fara intermediari oameni.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Octombrie 2013, ora 15:22

Chestia asta cu comentariile la ce vine in email, inclusiv reclamele, e ca si dorinta animalutelor de a se juca cu imaginile de pe monitor.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului EXPLICATI-MI VA ROG O CHESTIE
Mergi la: