back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cacealmaua basesciana,sau cum pot fi fraieriti romanii.

cotoel

13 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 09:00

Daca imi aduc bine aminte,prezidentialele din 2004,au schimbat si cursul normal al viitorului Romaniei si hai sa ne aducem aminte si cum:
-dupa guvernarea Adrian Nasts,romanii au considerat ca acesta a fost bun(NU STRALUCIT),motiv pentru care,dupa 4 ani,l-a ales,impreuna cu PC;
-campania prezidentiala s-a tinut(O MARE TAMPENIE),in acelasi timp,motiv pentr care ....a inceput circul: alegeri fraudate,tepe in Piata Victoriei,minciuni cat cuprinde,"gafe"ale institutiilor de sondaj si in final fraudarea prezidentialelor(PENTRU CA SUNT CONVINS ACUM DUPA CE AM VAZUT OMU *JUCATOR "LA TREABA TIMP DE 5 ANI,CA AU FOST FRAUDATE-vezi Gara de Nord intre orele 18.00-21.00 in ziua alegerilor prezidentiale,turul 2);
-romanul,a pus botul la cacealmaua nr.1 :

-a urmat,cacelmaua nr 2:pentu ruperea gurii targului,s-a inventat"rapirea din serai",care le-a inchis gura psd-istilor(Haissan,chipurile sau real,era membru psd-apropo,adevarul cu rapirea,s-a aflat"dupa 50 de ani,a zis ZEUS;
-Tericeanu,punand probleme"JUCATORULUI",cacelmalele sau tinut lant,timp de 5 ani ,daca nu zi de zi,cel putin saptmanal si sunt in derulare inca-pentru ca romanii,oricum pun botu;
-pentru "calmarea spiritelor" si a "mogulilor"murdari,s-au inventat si deschis "dosarelor",cu ajutorul initial al "macoveilor"(promovati ulterior si trimisi in afara pentru denigrare,ulterior al "morarilor"(alta poama a injustitiei-dar protejata afara de macoveisti),"tulusilor"-care si azi au cacealmato si luati pe toti cei care,sunt convins ca nu cred dar il sustin pe "marele""JUCATOR".
-DOSARE PESTE DOSARE,CE IN VECI NU SE RZOLVA,pentru ca ele trebuie tinute,nu date;
-ce cacealmale avem acum:
-prim ministru:Boc(nu trebuie sa zici mai mult,ca se vede de la sine);
-cacealmale cu uite criza,nu e criza,avem bani,nu avem bani s.a.m.d.
-fiind prezidentiale anul acesta,l-a mascat pe Nastase si-a impins fata la europarlmentare,care culmea a invatat sistemul de cacealmale excelent de la "ZEUS"
-cea mai tare:FMI(ce nu stiu romanii este ca plata va incepe atunci cand acestia au uitat cine a facut si fortat imprumutul,adica...da,peste exact 5 ani,cand JUCATORUL nu m a i este,adica o cacealma de 20.000.000.000 euro(daca zici 20 miliarde pare putin,dr daca pui zerourile...vezi cacealmaua);
-sa "astupe",gaura FMI,a aruncat,culmea tam nesam,pe unu POPOVICI,de care"JUCATORU" habar nu are(pentru ca a uitat cine l-a facut fericit la punga in 2001),dar "tulusii" s-au gandit sa dea in Geoana,care culmea
ar candida la presidentie
-urmatorea cacealma domnule Crin Antonescu,vi se va adresa si cine stie cate cacealmale urmeaza cu acest mare "JUCATOR"

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Cacealmaua basesciana,sau cum pot fi fraieriti romanii.
Mergi la: