back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

S-au ales sefii pnl. este crin antonescu adversarul potrivit pentru basescu?

razvan_rinder

19 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:22

S-au ales sefii Partidului National Liberal. Crin Antonescu este presedintele PNL. Din postura sa este foarte probabil sa fie aruncat in lupta electorala pentru functia suprema in stat.
Intrebarea care se pune este ce sanse are Crin Antonescu in fata lui Traian Basescu? Personal, nu-l vad prea bine intr-o confruntare directa. Dar, din tot spectrul nostru politic, nu cred ca este altul mai bun. Inca odata s-ar putea sa constatam ca vom alege pe principiul "alta solutie nu este", principiu care este destul de pagubos.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:17

De la: razvan_rinder, la data 2009-03-21 16:22:21S-au ales sefii Partidului National Liberal. Crin Antonescu este presedintele PNL. Din postura sa este foarte probabil sa fie aruncat in lupta electorala pentru functia suprema in stat.
Intrebarea care se pune este ce sanse are Crin Antonescu in fata lui Traian Basescu? Personal, nu-l vad prea bine intr-o confruntare directa. Dar, din tot spectrul nostru politic, nu cred ca este altul mai bun. Inca odata s-ar putea sa constatam ca vom alege pe principiul "alta solutie nu este", principiu care este destul de pagubos.

Eu unul regret faptul ca PNLul nu mai este condus de Tariceanu .S-a procedat insa democratic si la vot a iesit Crin Antonescu .Nu am nimic sa-i reprosez lui Crin Antonescu decat poate faptul ca nu trebuia sa candideze la aceasta functie .Tariceanu a reusit sa mentina partidul la un procent electoral bun,sa reziste cu demnitate atacurilor basesciene ,sa reziste plecarii gastii infiltrate a dragului de Stolo si sa conduca Romania mult mai bine decat oricare alt guvern de la Revolutie pana acum.Cred ca toate aceste lucruri trebuiau sa ii fie recunoscute prin pozitia sa de lider PNL.Nu s-a intamplat insa asa ,multi au considerat ca dl Crin Antonescu este mai potrivit pentru o astfel de functie .Eu unul ii urez succes si daca undeva are probleme si nu se mai descurca ii recomand sa apeleze la Tariceanu .

In privinta confruntarii cu Basescu eu cred ca se exagereaza lucrurile .In cazul in care nu o sa fie un concurs de injuraturi ,Basescu va pierde in fata oricui datorita nivelului sau scazut de inteligenta ,datorita nenumaratelor sale minciuni si contraziceri si datorita lipsei sale totale de realizari .Lucrurile stau acum total diferit fata de 2004 cand a fost votat de electoratul a doua partide :PNL si PD.De data aceasta nu mai are decat sustinerea electoratului PDL iar electoratul celorlalte partide PNL,PSD,UDMR va ajunge chiar sa-i dea VOT NEGATIV .Pe scurt daca nu scoate din palarie un scandal ,un cutremur,un tsunami,un razboi ,ceva de care sa profite in stilul sau caracteristic ,NU MAI ARE SANSE LA UN VIITOR MANDAT .

mirceanedelcuhd

139 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:17

Ultimele doua zile au aratat romanilor un aspect inedit in politica romaneasca .Un Congres politic , al unui partid , unde discutiile , desi bine orchestrate si toate aspectele puse bine la punct , pentru a nu se inregistra surprize , aub avut loc sub o desavarsita aparenta de democratie si libertate .Oricum este laudabil ca romanilor li s-a aratat o imagine superba a unei ipotetice democratii , fapt pe care alte partide cu "staif" nu s-au straduit sa-l faca .
A iesit Crin Antonescu . Treaba lor . Eu , personal , insa cred ca au gresit . Si spun asta in eventualitatea in care Herr Patriciu tine mortis sa-l arunce in batalia contra Basescu tot pe Crin .
Parerea mea de novice in ale politicii dambovitene este ca Dl. Tariceanu , cu toate minusurile inregistrate in ultimii patru ani , avea cea ce multi politicieni romani si-ar dori : imaginea celui care , timp de patru ani , singur , a reusit sa tina piept mojiciei si grobianismului politic care-l caracterizeaza pe Basescu , Basescu care a reusit sa "hipnotizeze" o mare parte din electoratul roman , poate tocmai datorita acestor calitati negative pe care nu s-a sfiit sa si le etaleze . Cu toate lipsurile inregistrate , spuneam , Tariceanu a probat deja calitati de luptator necesare in lupta cu Basescu .
Dar e treaba liberalilor ce doresc in politica romaneasca , daca tin mortis sa ilustreze cea ce romanii vad deja , si anume ca Patriciu plateste si dirijeaza politica PNL si nu numai , treaba lor .

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:32

bine, bine , a iesit crin antonescu ! si?acest "domn " a iesit presedintele acestui partid , care din start a pasit cu stingul! de ce ?simplu! nu avea nici o sansa , daca ,nu se alia mai mult in secret cu oameni de genul lui Fenechiu , persoana publica , foarte "iubita" de cetatenii de rind din iasi , dar admirata de prietenii din cercurile in care se invirte ,mai ales afaceristii care lucreaza pe cai mai putin ortodoxe ,si cred ca nici patriciu nu este chiar asa de strain de "facatura" ,acu nu ca as plinge prea mult de esecul lamentabil a lui tariceanu, dar sansele acestui baiat ,care se vopseste in functie de persoanele cu care intra in contact, a acestei marioneta in mina lui patriciu in fata domnului BASESCU sint NULE!!!!!!!!

teo
melissza

2475 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:41

aveti dreptate,si dupa parerea mea Tariceanu ar avea mai mare sansa fata de basescu ,dar sa speram ......

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:49

De la: melissza, la data 2009-03-22 14:41:15aveti dreptate,si dupa parerea mea Tariceanu ar avea mai mare sansa fata de basescu ,dar sa speram ......
nu cred ca ar fi avut chiar nici o sansa , avind in vedere modul in care s-au facut publice contractele pe care le-a semnat ca prim ministru ,ci doar daca ar fi folosit ,lucru valabil si pt. antonescu ,strategia p.s.d. ,si anume ,cumpararea voturilor!!!

teo
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 15:39

De la: e_frunza, la data 2009-03-22 14:32:47 bine, bine , a iesit crin antonescu ! si?acest "domn " a iesit presedintele acestui partid , care din start a pasit cu stingul! de ce ?simplu! nu avea nici o sansa , daca ,nu se alia mai mult in secret cu oameni de genul lui Fenechiu , persoana publica , foarte "iubita" de cetatenii de rind din iasi , dar admirata de prietenii din cercurile in care se invirte ,mai ales afaceristii care lucreaza pe cai mai putin ortodoxe ,si cred ca nici patriciu nu este chiar asa de strain de "facatura" ,acu nu ca as plinge prea mult de esecul lamentabil a lui tariceanu, dar sansele acestui baiat ,care se vopseste in functie de persoanele cu care intra in contact, a acestei marioneta in mina lui patriciu in fata domnului BASESCU sint NULE!!!!!!!!

Mi-ar fi placut sa va raspund pe larg ,nu am inteles insa ce vreti sa spuneti in afara de faptul ca Base este cel mai tare din parcare,lucru total fals.Am mai vazut si ceva "Patriciu" in postarea dvs. (da bine la basescieni ) dar fara sa mentionati ceva concret(probabil nu aveti ce?! ) ,un fel de bau- bau pentru copii,ati spus si de cai "neortodoxe" (asta insemnand iar acuzatii nedovedite ,folclor basescian).Deci,ce vreti de fapt sa spuneti doamna ?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:22

Crin Antonescu nu imi inspira incredere -----un profesoras de istorie cu doar 7 ani vechime in "campul muncii"(la catedra 4 ani+3 ani ca muzeograf)---------mai usor apoi sa fii politician pe bani publici timp de 16 ani--------declarat de Tariceanu si recunoscut de catre el ca fiind campionul absolut al absentelor in parlament-----------tare in declaratii(mai putzin limbajul de mahala cand se enerveaza) dar fapte,la functia pe care a avut-o nu s-au auzit-----------------o figura lombroziana care nu inspira incredere--si ar mai fi ...........

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:51

Mare atentie pentru sustinatorii (din senin) lui Crin Antonescu (si aici ma refer in special la bucuresteni) sa nu va luati vreo teapa la fel de mare cum v-ati luat cu Sorin Oprescu, "primar" care e deja de 9 luni in fruntea orasului si in afara de faptul ca am vazut in continuare borduri puse (culmea, lumea l-a injurat pe videanu pentru asta, na ca oprescu continua) si de lupta de a trece spitalele din bucuresti sub administratia capitalei (normal, omu a fost director la 4 spitale simultan, acum de ce n-ar fi "patron" peste toate) nu a facut NIMIC. Aceleasi haite de caini, aceleasi gropi, aceleasi gunoaie si sticle de plastic pe spatiile verzi (care si alea sunt pe cale de disparitie), acelasi rahat de caine pe toate trotuarele.
Si nu uitati ca si atunci sustinerea lui a fost total irationala, s-a inghesuit lumea sa-l voteze pe oprescu ca e simpatic sau din mai stiu eu ce alte motive tampite, din senin asa.
ATENTIE sa nu va luati aceeasi teapa si cu Crin Antonescu!

| Varianta pentru tiparire a topicului S-au ales sefii PNL. Este Crin Antonescu adversarul potrivit pentru Basescu?
Mergi la: