back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Camatarii

andree_andrei

2 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 14:22

este o zi trista in care am ajuns ..am dat faliment cu firma si am ramas cu o gramada de datorii la o gramada de camatari . din rau in mai rau ce parere aveti cum maputeti ajuta sau cum putem sa-i ajuta-m pe altii care sunt in situatia mea..am si un blog ...download112.blogspot.com nu stiu daca pot sa pun si un link...nu vreau sa ma plang sa va spun cat de rau este am o sotie insarcinata care ma intreaba de ce nu ma bucur...e rau

Raporteaza abuz de limbaj
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 14:29

SARCUL DE TINE, E PACAT, DAR NU POT SA NU TE INTREB UNDE TI-A FOST CAPUL CAND TE-IAI IMPRUMUTAT LA CAMATARI?
NU STIAI CA ASTIA ISI FAC LEGEA SI SINGURI? ACUM DACA TOT AI COTIZAT LA ECONOMIA SUBTERANA POATE AR TREBUI SA CAUTI TOT ACOLO SOLUTIA SAU DACA MAI AI CU CE GARANTA IMPRUMUTA-TE DE LA BANCI SI DA-LE BANII INAPOI, AR FI PACAT SA TE GASEASCA CINEVA CU BEREGATA TAIATA.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:02

De la: click_cont, la data 2009-02-22 14:29:55SARCUL DE TINE, E PACAT, DAR NU POT SA NU TE INTREB UNDE TI-A FOST CAPUL CAND TE-IAI IMPRUMUTAT LA CAMATARI?
NU STIAI CA ASTIA ISI FAC LEGEA SI SINGURI? ACUM DACA TOT AI COTIZAT LA ECONOMIA SUBTERANA POATE AR TREBUI SA CAUTI TOT ACOLO SOLUTIA SAU DACA MAI AI CU CE GARANTA IMPRUMUTA-TE DE LA BANCI SI DA-LE BANII INAPOI, AR FI PACAT SA TE GASEASCA CINEVA CU BEREGATA TAIATA.

Ce imprumut sa mai faca la banca..cand e in faliment!
Cand e in faliment..sigur are si datorii la stat! dar pana la a plati datoriile la stat...mai urgent e cu camatarii! Statul pana la deschiderea procedurii de insolventa mai dureaza...dar cu camatarii nu e de joaca...astia te pot si omora...in fine primul pas..fa tot posibilul sa dai datoria la camatari...vezi ce bunuri mobile dar de valoare poti sa le vinzi...apoi rezolvi si cu statul!
asta e ..uneori prostiile se platesc..strangi cureaua...dar mergi mai departe sanatos langa familia ta! Solutii sunt...totul e sa nu te DEPRIMI! MAI TINEM LEGATURA!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:06

ESTE BINE SA STIE SI SOTIA PRIN CE TRECI....TE BATE LA INCEPUT DAR TE VA AJUTA! ai nevoie de ea pt a gasi solutiile cele mai bune..si ce bunuri cu acordul ei sa vindeti! Numai bine!

andree_andrei

2 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:37

Multumesc pentru sustinere afacerea mea era in domeniul constructiilor si....na a cazut din decembrie m-am apucat sa lucrez la un site care cica ar aduce banii dar mai greu un site de free software free am inteles ca bnii ar venii din reclame site-ul e bunicel dar mai am de lucrat , am inteles ca banii vin din clikuri pe reclama adsense in fine dar tre sa mai pun programe multe pe el download112.com este..va multumesc pentru ca va opriti si cititi si incercati sa ma sfatuiti e rau cresc dobanzile de la o zi la alta nu cer mila..ci..na mai vb cu cineva pana marti cand mi-au dat ultimatum..sper sa ne mai vedem pe aici..multumesc vede-ti si blogul..

| Varianta pentru tiparire a topicului camatarii
Mergi la: