Info
x
Ce inseamna "cip-uri","biometrice","digitale", stiti la ce ma refer.
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 00:03
Buna Romania de pe 9am.Pai hai sa desfiram "firul in patru", e expresia demult cunoscuta si putin utilizata rational dar, se intampla in mod repetat in subconstient. Ce inseamna "cip-uri","biometrice","digitale", stiti la ce ma refer. Cand intru in cuvantul AFACERE, "www.homesecuritystore.com/" observ cum functioneaza in oarecare masura aceste sisteme. Deci sa va explic logic, din acest moment doresc sa va imaginati urmatoarele situati si sa meditati cat aveti nevoie fiecare pentru a intelege ceea ce doresc sa va transmit, Dumnezeu sa ne ajute si sa ne inzestreze cu sanatate, pe toti si mult deacum inainte. Imaginativa ca in Romania se poate sau nu, e variabil deoarece eu nu am auzit inca, sa se produca sisteme de securitate performante. Aceste sisteme au un "PATENT" adica derpt de autor. Deci implicit cine a inventat aceste sisteme performante, incheie contracte cu cele mai renumite Corporati'NoKiA,HoNdA,SuZuKi,IBM, etc' si Instituti'PrEfEcTuRi,CeRcEtArIi,InTeRpOl,GuVeRn, etc' la nivel international si "chiar" prea se poate national. Daca avem inca cercetatori si inventatori in Romania, sa-i rugam a creea un sistem propriu de Securitate nationala Roman. Atunci folosind programe, masinatiuni, in concepte propri, orice contracte si benefici vor intra in bugetul economic romanesc. Altfel este nebenefic pentru poporul nostru. Sa se semneze contracte cu producatori straini? Sa se produca aparaturi in afara tari cine stie pe unde, si sa importam la preturi exorbitante precum se si intampla deja? Sa folosim programe concepute in afara tari noastre, care au anumite defectiuni pentru a se putea sparge de catre pirati neodihniti ai internetului? Sa raspundem NU la aceste intrebari, si eticheta intelectuala se creeaza instantaneu. Umanitatea este desteapta si imi place sa cred asta.
Raporteaza abuz de limbaj |