Info
x
Interpretarea viselor
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:20
buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:27
berrreczckilas_tm nu vreau sa par habotnic, asa cum ma considera multi, si in alte multe feluri, dar nu e bine sa crezi in vise. Nu stiu ce religie ai, pt ca depinde mult si de lucrul asta.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:31
sunt de religie ortodoxa dar nu vad ce legatura ar avea asta cu ce visez eu de ceva timp?
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:36
Daca esto ortodoxa, iti recomand sa mergi la duhovnicul tau, daca ai, daca nu, sa mergi la preotul din parohia de care apartii si sa stai de vorba cu el. Si apoi vino pe forum si spune-mi ce ti-a zis. Sa stii ca e foarte important sa mergi la un preot. Foarte multe persoane au mers la tot felul de descantatori si vrajitori si au ajuns rau. De asta iti spun sa megi la preot.
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
constantin_tudorache77 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:43
Este o ispita de la DIAVOL venita prin vraji si farmece,ai deranjat pe cineva sau te uraste fara motiv,trebuie sa mergi sa te spovedesti si sa reusesti sa te impartasesti cu trupul si singele DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS si viata ta in familie se schimba ,iar daca continui sa te rogi ,DUMNEZEU tii va descoperi ,pe cei care iti vor raul.Cu stima
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 13:55
Ar fi super ,daca s-ar gasi cineva priceput la descifrarea viselor,pe acest site am uneori vise f.ciudate, de domeniul fantasticului as putea zice,pe care incerc sa le inteleg,sa le interpretez in felul meu,desigur.
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 13:59
teas ruga sa studiezi creierul uman si in special rolul viselor in comportamentul uman..... dupa potzi sa imi spui ce ai intzeles asa am sa stiu daca te poate cineva ajuta
cu foarte multa caldura gabi |
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:00
mesajul de mai sus pt.berrreczckilas_tm
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:09
Ioel 2:28 Dupã aceea, voi turna Duhul Meu peste orice fãpturã; fiii si fiicele voastre vor prooroci, bãtrânii vostri vor visa visuri, si tinerii vostri vor avea vedenii.
Isa 44.3;Ezec 39.29;Fapt 2.17;Zah 12.10;Ioan 7.39;Isa 54.13;Fapt 21.9; Fapte 2:17 "În zilele de pe urmã, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice fãpturã; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si bãtrânii vostri vor visa visuri! Isa 44.3;Ezec 11.19;Ezec 36.27;Ioel 2.28-29;Zah 12.10;Ioan 7.38;Fapt 10.45;Fapt 21. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:13
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva? In fapt, se spune despre vise ca sunt realizarea unor dorinte intr-un plan simbolic, ca o compensatie la unele nerealizari sau ca si cum o tendinta, pulsiune sau nevoie este resimtita ca fiind incapabila sa se exprime intr-un plan real si atunci este compensata ca atare. Alte vise au un impact puternic. Ele par a spune mult mai mult despre tine. Sunt vise puternic implementate, care au tot felul de simboluri mai greu de inteles. Ele pot fi expresia unor arhetipuri sau simboluri care, indiferent daca le consideri ale tale sau universale, exprima o latura importanta despre tine. Ceea ce este cert este ca decurgerea unor vise nu este un element pe care sa-l intelegi doar rational, ci ai nevoie de mai mult - despre o alta intelege a ta insati. Pentru a intelege un vis este necesar sa cobori mai adanc in tine, sa lasi mai multa libertate afectivitatii tale si, chiar daca ceea ce rezulta pare a fi absurd, sa mergi mai departe. Mai este necesar sa pleci de la premisa ca ceea ce exprima visul este un element care poate contine informatii surprinzatoare despre tine. Interpretarea visului tau este in esenta un joc. Un joc pe care poti sa-l faci sau nu. Totusi, pleaca de la urmatoarea premisa - nimeni nu poate sa-ti interpreteze visul fara ca tu sa participi activ la interpretare. Ne putem juca cu simbolurile, insa intotdeauna exista o amprenta personala pe care numai tu poti sa o identifici. Cel care interpreteaza este cel care creeaza un cadru pentru ca tu sa iti interpretezi visul; dar daca cineva va avea pretentia de a sti ce spune visul tau, nu-i da crezare. El poate spune lucruri extrem de complicate si de importante despre tine incat numai tu, cea care are acces la istoria si la prezentul si la dorintele viitoare, poate sa-l spuna. Sper sa-ti fie de folos.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
oharaflo 7 mesaje Membru din: 14/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:19
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva?eu cred ca aste isi doreste ,,spiritul" tau in subconstient,este posibil si faptul ca relatia ta sa fie un pic cam,,subreta" asa ca in subconstient incerci sa evadezi....ar trebui sa te intrebi daca relatia pe care o ai este cu adevarat ceea ce iti doresti.... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:19
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
last_but_one 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:22
De la: balabanandrei, la data 2009-02-19 11:36:52Daca esto ortodoxa, iti recomand sa mergi la duhovnicul tau, daca ai, daca nu, sa mergi la preotul din parohia de care apartii si sa stai de vorba cu el. Si apoi vino pe forum si spune-mi ce ti-a zis. Sa stii ca e foarte important sa mergi la un preot. Foarte multe persoane au mers la tot felul de descantatori si vrajitori si au ajuns rau. De asta iti spun sa megi la preot. Cum sa mergi la descantatori si vrajitori.. trebuie sa fii prea disperat si naiv... daca ceva face sa iti mearga rau dupa ce ai mers la acesti oameni.. acele lucruri sunt gandurile, daca tie iti merge rau in mare parte e din cauza felului cum gandesti si cum actionezi...Si la preot nu stiu, tine de fiecare nu stiu ce as putea eu sa zic... |
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:23
iubita,te rog nu-i lua in seama pe acesti crestini,care cica iti vor binele,sa fie la ei acolo binele lor,urmareste topicul despre vise creat de mine si poate vei lamuri ceva,dar atentie,eu nu cred in interpretarea haotica a viselor asa ca nu-mi asum raspunderea despre interpretarile unora sau altora,eu doar scriu despre vise si interpretari,s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:28
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-19 15:23:53iubita,te rog nu-i lua in seama pe acesti crestini,care cica iti vor binele,sa fie la ei acolo binele lor,urmareste topicul despre vise creat de mine si poate vei lamuri ceva,dar atentie,eu nu cred in interpretarea haotica a viselor asa ca nu-mi asum raspunderea despre interpretarile unora sau altora,eu doar scriu despre vise si interpretari,s-auzim numai de bine! Florinel draga, nu esti de acord cu ce am scris?
|
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:10
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva? Buna. Dupa cate vezi, tu singura ai spus care este cauza acestor vise: "am o relatie de 4 ani si jumatate, dar care nu merge ok". Ce spui aici de fapt, ca ai o relatie veche si ca asta este important pentru tine :vechimea relatiei, nu relatia in sine, care nu merge ok. Conflictul din tine se da intre a renunta sau nu la o relatie nesatisfacatoare care prin vechimea ei duce cu gandul la o casatorie (o relatie stabila, cunoscuta, acceptata de toti si in care fiecare are drepturi, dar si obligatii). Nu stiu ce parere ai despre casatorie, dar se pare ca exista ceva in conceptia ta despre casatorie care functioneaza ca o bariera intre morala si sexualitate. Nu ar trebui sa te gandesti prea mult la ce inseamna visul deocamdata, atata timp cat este evident ca acest vis este urmarea contextului actual, real, in care traiesti. Nu stiu ce anume nu merge ok in relatia ta actuala, desi as putea banui, dar mai bine spui tu ce nu este ok. Si inca ceva, vrei sa ramai in relatia actuala? Mesajul tau pare o incercare de a obtine din partea cuiva acordul de a iesi din aceasta relatie. |
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:12
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-19 15:28:20De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-19 15:23:53iubita,te rog nu-i lua in seama pe acesti crestini,care cica iti vor binele,sa fie la ei acolo binele lor,urmareste topicul despre vise creat de mine si poate vei lamuri ceva,dar atentie,eu nu cred in interpretarea haotica a viselor asa ca nu-mi asum raspunderea despre interpretarile unora sau altora,eu doar scriu despre vise si interpretari,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:14
DORA,scuze,am si eu lipsurile mele,abia acum am citit ce ai scris tu,normal ca nu pot decat sa fiu de acord cu tot ce spui acolo,s-auzim numai de bine!
|
|
lil_one4no_one 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:15
Sunteti prosti. Atat de prosti incat nici mila nu meritati
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:53
De la: lil_one4no_one, la data 2009-02-19 16:15:46
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 16:55
nu stiu cine esti,nici ce vrei nici in cine sau in ce crezi,dar sincer nici nu cred sa-ti fi cerut cineva mila ta,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:04
De la: lil_one4no_one, la data 2009-02-19 16:15:46 Păi de ce nu ne uimești pe noi astia mai prosti cu "marea ta intelepciune"?
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 17:08
VISELE VIN :
-DE LA DUMNEZEU; -DE LA CEL RAU ; -DIN MULTIMEA GANDURILOR. |
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 02:12
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20
buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva? "Visul este implinirea la ceea ce nu s-a implinit ziua" .... ce zici de afirmatia aceasta? De regula visam implinirea unui lucru pe care ni l-am dorit. Visul aduce o impacare psihologica pentru o relaxare mai eficienta...nu ? Sa nu-mi spui ca nu-ti pare rau cand te trezesti ca nu a fost o realitate , ca nu te cred ? Draga mea i-adevarat ca sunt si vise care vin de la Dumnezeu, dar acestea sunt total diferite de ceea ce tu ai visat de mai multe ori. Visurile de la Dumnezeu sunt curate ,inocente , cu un scop bine definit ,si care nu orice le poate avea. Ti-ai pus vreodata intrebarea ce ganduri permiti in mintea ta sa zboare in timpul zilei de ai astfel de vise ? Un om cu o inima curata niciodata nu va avea astfel de vise(nu vreau sa te supar)...stii ca se zice : CA DIN PRISOSUL INIMII VORBESTE GURA. Incearca sa pastrezi ganduri curate in inima ta ,si roaga-te inainte de a te culca. God bless you. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 02:08
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva? Numai tu il poti interpreta, nimeni altcineva. Daca iti doresti foarte mult un lucru, visul poate fi real. Daca ti-e teama de ceva anume, atunci este simbolic, adica cel mai adesea pe dos. Dar poate fi cu o simbolistica aparte, pe care numai tu o poti interpreta daca vrei. Stapinul viselor tale si al realitatii zilnice esti tu si nu altii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 15:02
De la: , la data 2009-02-19 17:08:49VISELE VIN : Foarte adevarat ! |
|
amade 24 mesaje Membru din: 16/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 20:17
De la: berrreczckilas_tm, la data 2009-02-19 11:20:20buna,sunt noua in comunitate si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in interpretarea viselor.am o relatie de 4 ani jumatate dar care nu merge ok,si de cateva luni am niste vise repetate ca sunt in preajma altor barbati cu care ma sarut si ma simt foarte fericita.oare ce vrea sa mi transmita visele astea,stie cineva? Incerci sa compensezi in vis ceea ce iti lipseste in realitate. |
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 20:05
Cine e expertul in descifrarea viselor?......
|
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 05:52
De la: nicobekesi, la data 2009-02-19 13:55:23Ar fi super ,daca s-ar gasi cineva priceput la descifrarea viselor,pe acest site am uneori vise f.ciudate, de domeniul fantasticului as putea zice,pe care incerc sa le inteleg,sa le interpretez in felul meu,desigur. Pai dupa pozele postate nici nu ma mir ce vise fantastice ai. Am un sfat, chiar daca vei descifra visele sau iti spune altcineva ce sint, viata trebuie traita in lumea reala. Eu de exemplu am visat ca Masivul Bucegi a erupt. Si stiam ca este vulcan. Deci in viata mea s-ar putea sa erupa. Sint si eu curios. Ce e ciudat ca visam extraordinar de mult si frumos. De cind sint pe internet si mai ales aud de religie in halul asta, pur si simplu sint pe punctul de a avea cosmaruri si de a nu MAI CREDE DELOC IN DUMNEZEU. Si asta din cauza acestor persoane care DICTEAZA, obligatoriu, mai rau ca inchizitia, sa credem in ce inteleg ei din scrierile acelea vechi. Visele reprezinta activitatea creierului pe timpul noptii. In realitate creierul se odihneste doar citeva minute pe noapte in timpul acelui somn paradoxal, cind se intra de fapt in alte lumi. Deci nici atunci. Dar daca nu s-ar intra in acel somn, am innebuni. Deci visele, oricum ar fi, sint doar de bine.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 05:55
In privinta interpretarii viselor, doar persoana respectiva trebuie si are dreptul de a-l descifra.
Eu mi-am pus intrebari vreo zece ani despre niste vise care apareau cu periodicitate f mare. Le-am descifrat, dar fara tabelele alea medievale. Pur si simplu premonitii. De cite ori visam mult eram plin de energie ziua. Asta conteaza, odihna.
|
|
|
|

trebuie sa fii prea disperat si naiv... daca ceva face sa iti mearga rau dupa ce ai mers la acesti oameni.. acele lucruri sunt gandurile, daca tie iti merge rau in mare parte e din cauza felului cum gandesti si cum actionezi...
Sunteti prosti. Atat de prosti incat nici mila nu meritati