back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eurovision - elena gheorghe vs. blaxy girls

codrutza

6 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:07

Ce parere aveti despre editia din acest an a Eurovisonului?
Ce parere aveti despre faptul ca publicul a platit ca sa voteze candidatul preferat iar "juriul", ca in aproape fiecare an, intoarce rezultatele dupa bunul lor plac?
Pana cand se mai tolereaza influenta juriului pentru acest concurs?
Pana cand "comunistii" de la TVR isi mai bat joc de populatia platitoare, venind cu prezentatori nepotriviti, cu acelasi stil jalnic specific TVR, ca si la alte concursuri gen "Mamaia" sau "Cerbul de aur"?
A ascultat cineva versurile melodiei care ne va reprezenta la Eurovision? Dc da, au transmis cuiva ceva? Sa nu mai zic de linia melodica si de show-ul de de f f prost gust!
Decizia este irevocabila? Mi se pare nedrept ca publicul care a votat o piesa si o interpretare sa nu fie luat in seama, pentru ca asa considera anumite persoane cu anumite interese!
P.S.: Nu sunt o fana inraita a nimanui, nu am votat la Eurovision niciodata (si nici la altceva nu am trimis sms-uri, nu sunt genul) dar m-a oripilat nedreptatea care s-a facut cu atata nerusinare in acest caz! Ca fapt divers, mizam pe trupa Zero.
Sunt curioasa sa aflu dc voi considerati ca cea care ne va reprezenta la Eurovision chiar are motive (care tin de moralitate) sa se bucure si dc va place aceasta melodie. Personal, nu credeam ca va ajunge in primele 5, desi, mi-a placut candva o melodie a Elenei (aia cu "soarele meu...")
Blaxy Girls sunt admirabile, s-au descurcat f bine, melodia este super si se potriveste si varstei lor!
Astept parerile voastre!

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului EUROVISION - Elena Gheorghe vs. Blaxy Girls
Mergi la: