Info
x
Pizza
|
Emmma 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:52
RENUNTATI SA MAI COMANDATI PIZZA LA DOMICILIU SAU LA SEDII DE FIRME! V-ati gandit cine o face, in ce conditii, daca au analizele facute, cu ce e transportata? Am mancat intr-o zi o pizza comandata de la o firma, nu o sa-i dau numele- si mi-a fost foarte rau, am crezut ca ajung la spital; pana la urma am reusit sa elimin continutul. M-am speriat rau; oricum, nu mi-am revenit cam trei zile cu stomacul. Aveti grija de voi si de sanatatea voastra!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:42
chiar dak mananc de la fast food (
) pizza nu imi place....nu mi se pare nimik deosebit la aceasta mancare...am impresia k e laudata degeaba.....de cate ori am incercat sa-mi cumpar am nimerit numai porcarii de pizze...un strat gros de paine uns cu putine rosii si o feliuta de salam.....am renuntat sa mai dau o gramada de bani pe asa ceva..... |
|
Emmma 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 18:12
Apropo/ Am primit zilele trecute un mail: Delivery din tomberon și mâncare de lux.
> > > Am pornit ieri d iminea ță printr-un periplu în > > București ca să modific facturi. O poveste > complicată cu > > recuperare de TVA, administrația financiară, adresa > > greșită pe facturi... > > > > Căutam, deci, niște furnizori care să-mi scrie > adresa > > corectă pe facturile emise acum o mie de ani, să le > > ștampileze și să le semneze. Unul dintre furnizori > era > > Quatro Stagione de la care comandăm mereu mancare la > > "mese rotunde" sau alte evenimente. Acest lanț de > > restaurante este considerat unul de lux și preturile > sunt > > pe masură. Preferata mea, Focaccia VIP, costă 30 Ron > și > > mănânc asta de aproape un an. Colegii mei au căzut > și > > ei, rând pe rând, în patima FV. > > > > Cel mai aproape de birou este Quatro Stagione din > > Aviatorilor, așa că am mers acolo crezând că > atunci > > când sun și fac comandă mâncarea îmi vine de la > > această locație. Fals! Ospătarii de acolo mi-au > arătat > > că scrie pe bonul fiscal "Ion Mihalache 60", > adică la > > Piața 1 Mai. Mi s-a spus că livrările pentru > întreg > > Bucureștiul se fac de la această adresă. Tot acolo > se și > > gătește mâncarea. > > Mă sui în taxi și descind la locație. 30 de minute > m-am > > plimbat aiurea de jur împrejurul pieței, am > întrebat > > toți bătrâneii adunați la sfadă, am citit toate > > afișele și toate panourile în căutarea > restaurantului ce > > ne livrează mâncarea. Toți oamenii întrebați > își > > dădeau cu părerea. Sunați la numărul de pe > broșură, > > cei de la minunatul delivery service au scos doar > onomatopee > > fără sens evitând răspunsul și asta în timp ce > mie > > îmi înghețase și sufletul de frig. > > > > La un moment dat mi-a atras atenția un scuter cu > reclama > > restaurantului așa că am pornit în urmărirea lui. > Da, > > era lângă Piața 1 Mai, mai precis dupa restuarantul > > libanez, într-un square de blocuri, adică într-un > subsol > > de bloc. O pantă abruptă și alunecoasă, de la > gheața > > necurățată, mă duce către un fel de pasaj > subteran > > neterminat unde, lângă niște tomberoane, se afla > > semeață o ușă fără nici un semn. Sun la interfon > și > > nu mă prezint când vocea feminia țipă isteric > "Cine > > eeeee?". Instinctual simt că dacă mă prezint nu o > să > > se deschidă ușa . Apare la timp, și salvator, un > delivery > > boy care mă întreabă ce-i cu mine. Fermă spun că > sunt > > așteptată pentru o factură așa că el se oferă > să mă > > introducă. Își spune hotărât numele în interfon > și > > tanti îi deschide ușa magică. > > > > Pătrund într-un fel de subsol de bloc, hrubos, și > îl > > urmăresc, pe coridoare întortocheate, pe delivery > boy. În > > drumul meu văd, cu coada ochiului, zăcând pe > dușumeaua > > infectă, recipiente pentru ambalat mâncarea. Tot în > > drumul meu văd, răspândite ici colo, frigidere > Fram, de > > când nu am mai văzut unul!, ruginite și de abia > îmi > > stăpânesc impulsul de a nu deschide unul. Nu de > alta, dar > > cine știe ce mai iese de acolo! Se termină > coridoarele și > > începem să urcam pe niște scări înguste. Trebuie > să > > urci, însă, cu capul ascuns la cutie dacă nu vrei > să te > > lovești de grinzile de susținere amplasate pe > alocuri. > > Mirosuri amestecate ne însoțesc la tot pasul. > Marcată de > > aventura mea uit să mă strâmb de scârbă. Pulsul > mi-a > > crescut, ochii îmi ies din orbite, dar îmi urmez > fără > > crâcnire ghidul. Ajung într-un birou cu pereți > > coșcoviți, cu o dușumea împuțită pe care zac > alandala > > recipientele pentru mâncare iar in > > mijlocul camerei două birouri meschine. La cele > două > > birouri stăteau , căci stăteau degeaba, un barbat > și o > > femei. Mare le-a fost mirarea când s-au pomenit cu > mine în > > încăpere! Repezit și hotărât le explic nevoia mea > și > > ei se reped să mă servească pentru ca, evident, să > scape > > de mine de acolo. Încăperea nu avea ușă . Intrai > brusc > > din holul dubios. Niște neni în haine de un alb > > îndoielnic stăteau la țigară în fața > încăperii. La > > apariția mea s-au facut invizibili. Din încăperile > > alăturate venea miros greu de mâncare gătită. > ACOLO se > > gătea Foccacia VIP a mea! Brrr! > > > > Mi-am luat facturile și am pornit-o buimacă în > căutarea > > ieșirii. Vroiam să ies mai repede la suprafață > pentru > > că brusc mă cuprinsese o teamă cumplită și mă > gândeam > > că, dacă-mi dau ăia în cap, acolo o să-mi > putrezeasca > > oasele și nu o să mă găsească nimeni niciodată. > În > > drum spre ieșire m-am întâlnit iar cu mizeria > cruntă, cu > > mirosurile înțepătoare, cu frigiderele > dubioase...Și > > apoi am ieșit la aer! > > > > De abia în taxi mi-am dat seama că puteam să fac > poze cu > > telefonul. Era prea târziu să mă întorc și îmi > era > > cumplit de frică! > > > > Ma uit în dosar și văd că următorii pe lista mea > sunt > > Pizza Tempo. Inspirația de moment mă îndeamnă să > îi > > sun și să cer detalii asupra adresei. O voce de la > telefon > > îmi confirmă că adresa de pe factură nu este cea > la care > > se gătește și de la care se trimit comenzile și > bonurile > > fiscale. Explic succint problema mea și solicit o > > întrevedere. Mă lovesc de la început de un val de > > rezistență "Nu trebuie să veniți la sediu", > "Nu > > pot să vă spun adresa", "Nu se poate"....În > final > > vocea acceptă să-mi trimită pe cineva cu ștampila > la > > sediu ca să-mi rezolve factura, doar ca să nu merg > eu la > > ei. > > > > Și de la Pizza Tempo sau Trenta Pizza (bleah!.....)... si câte salate am mai mâncat în > > ultimul an!!!! Și colegii mei câte pizza!!! > > > > Începe să mă furnice pe șira spinării pentru că > am > > descoperit o conspirație a firmelor de catering > împotriva > > populației Bucureștiului. Cu toții mâncam din > subsoluri > > insalubre, de lângă ghenă!!!! > > > > În drum spre birou mă opresc pe Radu Beler la French > > Bakery să mai ștampilez o factură...Când dau să > plec > > mă izbește în moalele capului întrebarea "Aștia > de > > unde aduc minunatele sandwich-uri de 20 ron > bucata?". > > "Unde se asamblează ele oare?" > > > > "Dar mâncarea gătită de la Angst de unde vine?" > > ____________________________________________________________ |

) pizza nu imi place....nu mi se pare nimik deosebit la aceasta mancare...am impresia k e laudata degeaba.....