back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

... gasim un tip care sa te faca sa te simti de milioane???

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:43

Iubirea ne inalta sufletele... e o nestemata stralucitoare...Iubirea este singurul lucru de care ai nevoie de fapt...O relatie frumoasa te face sa te simti mult mai bine decat orice marire de salariu, decat orice vacanta de vis sau decat orice pereche de pantofi nou cumparata (stiti ca femeile isi cumpara pantofi intr-un delir... si asta le aduce o nemasurata bucurie!!!) IUBIREA... trebuie calculata in functie de foarte multi factori... asa ca mi se pare o prostie sa intri in jocul iubirii fara sa ai habar despre ce e vorba...Si tocmai pentru ca multitudinea de endo- si exofactori influenteaza in cele mai diverse moduri as putea spune : "In dragoste si la razboi totul e permis" asa ca nu ne ramane decat sa trecem la atac: sa incepi sa atragi, sa incanti, sa hipnotozezi si sa duci campanii de cucerire. Pana la urma nimic nu se compara cu intalnirea unei persoane de care chiar iti PLACE si te face sa te simti FANTASTIC!!!! Asa ca ramane numai o singura posibilitate: FA PE DRACU IN PATRU NUMAI SA-L GASESTI PE TIPUL CARE SA TE FACA SA TE SIMTI DE MILIOANE... penrtu ca viata e prea scurta pentru dusuri reci...

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:46

''... gasim un tip care sa te faca sa te simti de milioane???''

M-ai chemat???

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:47

dupa genul de raspuns pe care tocmai l-ai postat imi dau seama ca ar terbui tocmai sa sterg topicul asta

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:52

De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:47:56dupa genul de raspuns pe care tocmai l-ai postat imi dau seama ca ar terbui tocmai sa sterg topicul asta

Ba nu,lasa-l,o sa functioneze,o sa vezi...
Era doar o gluma.
Poate ca nu va avea cautarea subiectelor legate de religie,extraterestri si baloane colorate(daca te uiti pe general o sa intelegi ce vreau sa spun),dar oricum..

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:01

de fapt asta am si vrut sa vad
daca iubirea pamanteasca atrage tot atat de multe discutii ca si cea nevazuta.... raspunsul il stiu deja dar am vrut sa ma conving.... iubirea asta pamanteana e mult prea la indemana ca sa fie atat de dorita cu toate ca nu cunosc nici un om care sa nu o vrea...lol.... dar o sa vedem...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:21

De la: dark1secret, la data 2009-01-21 16:52:50
De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:47:56dupa genul de raspuns pe care tocmai l-ai postat imi dau seama ca ar terbui tocmai sa sterg topicul asta

Ba nu,lasa-l,o sa functioneze,o sa vezi...
Era doar o gluma.
Poate ca nu va avea cautarea subiectelor legate de religie,extraterestri si baloane colorate(daca te uiti pe general o sa intelegi ce vreau sa spun),dar oricum..

Dark are dreptate de data asta ..... lasa topicul ...... vor aparea mai mult ca sigur si "glumite" insa cine stie poate apar si mesaje de valoare

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:11

De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:43:05Iubirea ne inalta sufletele... e o nestemata stralucitoare...Iubirea este singurul lucru de care ai nevoie de fapt...O relatie frumoasa te face sa te simti mult mai bine decat orice marire de salariu, decat orice vacanta de vis sau decat orice pereche de pantofi nou cumparata (stiti ca femeile isi cumpara pantofi intr-un delir... si asta le aduce o nemasurata bucurie!!!) IUBIREA... trebuie calculata in functie de foarte multi factori... asa ca mi se pare o prostie sa intri in jocul iubirii fara sa ai habar despre ce e vorba...Si tocmai pentru ca multitudinea de endo- si exofactori influenteaza in cele mai diverse moduri as putea spune : "In dragoste si la razboi totul e permis" asa ca nu ne ramane decat sa trecem la atac: sa incepi sa atragi, sa incanti, sa hipnotozezi si sa duci campanii de cucerire. Pana la urma nimic nu se compara cu intalnirea unei persoane de care chiar iti PLACE si te face sa te simti FANTASTIC!!!! Asa ca ramane numai o singura posibilitate: FA PE DRACU IN PATRU NUMAI SA-L GASESTI PE TIPUL CARE SA TE FACA SA TE SIMTI DE MILIOANE... penrtu ca viata e prea scurta pentru dusuri reci...

Exista stai linistita, dar stii si tu acea vorba din batrani : toate la timpul lor, si nici odata nu e prea tarziu. Totul e sa nu-ti pierzi sparanta. Speranta moare ultima.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 23:58

da... dar pentru ca e ultima care moare moare obosita!!!! am mai scris asta pe aici pe undeva... Si apropo!!! siati ca speranta nu este pentru invingatori?? Invingatorii nu spera!!! Ei pur si simplu INVING... de aia sunt invingatori...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:24

Deci,tu nu esti o invingatoare.Mai ales daca ai nevoie de un tip sa te faca sa te simti de milioane?! Tragic,foarte tragic ptr tine.Ai o gindire de om ajuns la finish,sper ca nu esti o pensionara,nu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:30

este cel mai haios raspuns imatur pe care l-am primit vreodata!!!!! Cred ca tu nu esti aici sa comentezi... tu esti aici doar sa dai cu batul in balta!!! ai nimerit-o!!! AI NIMERIT BALTA!!! nu mai spera!!! ai iesit invingatoare!!!! Te intereseaza sa comentezi??? comenteaza!!! nu te intereseaza subiectul ai bunul simt de a-ti tine parerile personale despre persoane pe care nu le cunosti (chiar??? cum poti sa iti permiti sa ai pareri despre o persoana pe care nu o cunosti deloc??? absolut deloc??? - ori esti aroganta ori nesimtita, ori inculta, ori... alege tu urmatorul cuvant - vezi cata libertate iti dau???) pentru tine si pentru cei de teapa ta.... este un subiect nu exprimarea unei stari.... daca nu reusesti sa intelegi mesajele pe care le au altii nu mai intra pe forum pana nu reusesti sa iti desavarsesti acest lucru , de altfel esential pentru viata ta....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:40

Draguto nu te apuca de jigniri ca nu-i frumos,e clar esti intr-o pasa proasta rau de tot,vrei sa te jignesc si eu?Hai! Pe forum poate comenta oricine am vazut aberatii mai mari decit cele insirate de tine si cuvinte mai urite decit cele spuse de tine caci ...de..da-i omului libertatea de a vorbi si se transforma in omul din neanderdhal.Astia sinteti.Eu doar am ironizat cuvintele tale depresive te supara atit de tare? Sory,eu da ,imi cam bat joc de persoanele fara nici o vlaga in ele,iar faptul ca jignesti...sau ca esti depresiva nu ti-l va aduce pe tipul care sa te faca sa te simti de milioane.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:43

Chiar esti proasta!!!! nu e o jignire!!! e o constatare....esti proasta rau.... eu oricum nu am sa iti mai raspund pentru ca esti sub nivelul meu si nu consider ca e bine sa purtam nici un fel de discutie.... imi pare rau pt ca nu asta era intentia mea.... daca ai fi citit mai bine titlul topicului cu tipul de milioane.... ti-ai fi dat seama ca iti ceream doar o parere... esti necioplita si nici nu incerci sa te autofinisezi... pacat pentru tine

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:48

Ok ti-ai dat drumul la gura exact cum ma asteptam,bravo scumpo zi-le,ca oricum te-ai coborit oricum sub nivelul tau si-asa...cum sa-i spun...Ups...ma abtin ca nu pot cobori intr-un asa hal incit sa vorbesc ca la usa cortului.Dar tu ..da-i inainte.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:49

De ce nu iti gasesti ceva util de facut??? citeste si tu o carte ceva....aici este un spatiu pentru comentarii DE TOPICURI!!!! Go and play in another corner...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:00

Nu
cred ca esti in masura sa-mi spui ce sa fac... Eu cred ca am libertatea sa imi aleg coltul,rotundul,patrulaterul,infinitul unde vreau sa ma desfasor.Fa-ma sa dispar daca poti sau tu mai bine fa ceva util ca sa-ti gasesti acel tip care sa te faca sa te simti de milioane,fa-ti o famile,fa si ceva copii,tu fa ceva util in viata asta,invata mai bine in afara de niste pagini stiintifice cum sa-l faci pe acel tip sa se uite la tine,sa te gaseasca,sa te observe caci tare ma tem ca esti atit de invizibila...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:52

CLA03!!!!!! TI_AM SPUS CA TREBUIA SA STERG TOPICUL ASTA!!!!!!!!! mai bine il stergeam!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:57

Daniela nu trebuie sa-l stergi

Pe mine topicul tau m-a obligat sa gandesc !

La nevoia fiecaruia de a iubi si de a se simti iubit. Eu cred ca in iubire cu cat daruiesti mai mult cu atat primesti mai mult ..... din nefericire nu este mereu asa ... am intalnit si cazuri in care sub cuvantul iubire se ascundea de fapt egoismul

Cine poate fi acest tip ce te face sa te simti de milioane ?

Sub nici o forma nu poate fi Fat Frumos iar Ken a fost creat doar pentru Barbie

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:05

Uite!!! chiar si tu il interpretezi ca si sum ar fi scris pentru ca traiesc senzatia de a gasi un tip care sa ma faca sa ma simt de milioane!!!!!! AAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Doamne!!! unde am gresit??? in ce am scris??? imi scapa.... am vrut doar pareri pt ca sunt convinsa ca in interiorul oricarei femei exista ceva care te face sa crezi ca ar putea fi cineva mai bun decat ceea ce ai.... asta supozand la nivel irational si fantasmagoric... toti avem in noi fantasme si pierderi de ratiune.... asta am vrut sa scriu... de ce toata lumea care a scris aici priveste de parca asta e necesitatea mea??? am citit si am recitit textul si ... nu inteleg... chiar si titlul l-am pus in asa fel incat sa fie vorba de o alta persoana sa nu sa se subinteleaga ca ar fi vorba de mine.... e vorba de pers. a ii-a singular imaginar!!!!!!!!!! doamne!!!! cred ca am sa il sterg... am reusit sa ma "cert" cu nustiucumocheama si nu imi place ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:11

Daniela .... iarta-ma nu am interpretat mesajul tau

Nu am reusit sa ma exprim clar .... eu nu consider ca tu traiesti senzatia de a gasi un tip care sa te faca sa te simti de milioane

Mesajul meu nu era o judecata a celor scrise de tine ca si cum ar fi o necesitate a ta ..... ma gandeam doar la multele fatete ale iubirii .....

Iarta-ma daca nu am reusit sa scriu clar, te rog sa ma crezi ca nici prin cap nu-mi trece sa te judec ..... cu atat mai mult cu cat am inteles mesajul tau

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:12

ok...ty...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:52

este superb subiectul ales de tine,totusi nu trebuia sa-l denumesti altcumva,de exemplu ceva legat de dragoste ,iubire,sex si casatorie?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:02

Pentru toata viata?Mai greu.....

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:27

...sa te faca sa te simti" de milioane"!...adica nepretuita, sau extrem de bine?
Din ceea ce am "cetit" rezulta orientarea onoratului public cititor catre a doua varianta....pai, io zic ca-i de ajuns, barbat fiind, sa ai capul de deasupra umerilor cu un oarecare continut de creier invers proportional cu cantitatea de muschi...sa stii ca o femeie asteapta sa "simta ca e iubita" la propriu... si la figurat...pentru asta, dupa umila mea parere e nevoie de rabdare masculina, atentie, gingasie, autocontrol chiar si "atunci" cand el si ea...sau ea si el...pentru ca ea sa atinga "norii si ploaia" cum zicea J. Clavell intr-unul din romanele sale...Nu-ti trebuie decat sa intelegi ca femeia e "femeie" si nu doar...Sunt multe voci macho (si nu numai..) care sustin ca "unealta" face totul! " Unealta" e o simpla unealta...conteaza cum o folosesti! De aceea, pe Lumea asta sunt lucratori, meseriasi si artisti...

de omnia dubitandum
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 00:43

De la: nicobekesi, la data 2009-05-26 15:02:21Pentru toata viata?Mai greu.....

De fapt vroiam sa spun ca specia aceasta NU EXISTA.......

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 09:16

De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:43:05Asa ca ramane numai o singura posibilitate: FA PE DRACU IN PATRU NUMAI SA-L GASESTI PE TIPUL CARE SA TE FACA SA TE SIMTI DE MILIOANE... penrtu ca viata e prea scurta pentru dusuri reci...

Dumnezeule cat egoism la femei !Hai va rog,fara acuzatii de misoginism.. .Deci "sa te faca sa te simti de milioane"?Nu mai bine cauti tu un tip pe care sa-l faci sa se simta de milioane ?! Macar daca spuneai "sa ne simtim impreuna de milioane" ....

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:12

De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:43:05...
,,O relatie frumoasa te face sa te simti mult mai bine decat orice marire de salariu, decat orice vacanta de vis sau decat orice pereche de pantofi nou cumparata (stiti ca femeile isi cumpara pantofi intr-un delir... si asta le aduce o nemasurata bucurie!!!)''
Poate ne spui si noua din practica cum vezi tu in afara de teorie o ,,relatie frumoasa".

,,IUBIREA... trebuie calculata in functie de foarte multi factori... asa ca mi se pare o prostie sa intri in jocul iubirii fara sa ai habar despre ce e vorba...Si tocmai pentru ca multitudinea de endo- si exofactori influenteaza in cele mai diverse moduri as putea spune : "In dragoste si la razboi totul e permis" asa ca nu ne ramane decat sa trecem la atac: sa incepi sa atragi, sa incanti, sa hipnotozezi si sa duci campanii de cucerire. Pana la urma nimic nu se compara cu intalnirea unei persoane de care chiar iti PLACE si te face sa te simti FANTASTIC!!!!''
I-a spune-ne si noua acei ... factori sa calculam iubirea ... in functie cumva de buzunar? Mai lasa teoria si revino-ti cu picioarele pe pamant. Din descrierea ta ... zau ca asta se subintelege.

,,Asa ca ramane numai o singura posibilitate: FA PE DRACU IN PATRU NUMAI SA-L GASESTI PE TIPUL CARE SA TE FACA SA TE SIMTI DE MILIOANE... penrtu ca viata e prea scurta pentru dusuri reci ''
Fa-l pe dracu si in opt, ca sa stii ce vrei ... trebuie sa stii ce vrei ... sa intelegi notiunea de placere si ...sa lasi naibii ,,standardele'' de doi lei. Fiecare om este ... UNIC. Hai la scoala cu tine!

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 15:19

De la: vaneamarin, la data 2009-06-03 09:16:15
De la: daniela_helen, la data 2009-01-21 16:43:05Asa ca ramane numai o singura posibilitate: FA PE DRACU IN PATRU NUMAI SA-L GASESTI PE TIPUL CARE SA TE FACA SA TE SIMTI DE MILIOANE... penrtu ca viata e prea scurta pentru dusuri reci...

Dumnezeule cat egoism la femei !Hai va rog,fara acuzatii de misoginism.. .Deci "sa te faca sa te simti de milioane"?Nu mai bine cauti tu un tip pe care sa-l faci sa se simta de milioane ?! Macar daca spuneai "sa ne simtim impreuna de milioane" ....

Da cred ca e mai bine sa te simti ''de milioane'' impreuna cu perechea ta nu de unu singur,adica tu sa te simti de milioane si perechea ta ca

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:17

De la: nicobekesi, la data 2009-06-03 00:43:15

Ferice de lesbiene...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 10:03

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 06:17:52

Ferice de lesbiene...

Adica ce vrei sa spui?Fi mai explicit te rog....

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 10:12

De la: nicobekesi, la data 2009-06-04 10:03:53
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-06-04 06:17:52

Ferice de lesbiene...

Adica ce vrei sa spui?Fi mai explicit te rog....
Daca specia "mascul" nu poate face o femeie sa se simta de milioane,ferice de cele ce n-au nevoie...

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ... gasim un tip care sa te faca sa te simti de milioane???
Mergi la: