Info
x
Romanii , sclavii veritabili ai secolului xxi in lume !!!
|
vladtepessecXXI_ 20 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:15
eu nu am auzit inca de vreun SINDICAT al ANGAJATILOR din DOMENIUL PRIVAT care sa ne apere interesele,de aceea patronii ne exploateaza la maxim,adica SCLAVAGISM pe FATA !cei care lucreaza la stat cer,cer,cer,si iar cer chiar daca au si pe nas si pe gura,iar noi plangem,plangem,plangem de ni se sparg bojocii ,si nu ne baga nimeni in seama si cand te gandesti ca dintr-un salariu de 600 RON trebuie sa platesti o groaza de facturi : intretinere,lumina,gaze {ptr. cei cu centrala}telefon,TV-cablu,internet,mobil,abonament transport,un imprumut la banca in EU,un card {acestea doua tot pentru plata DATORII }imparti suma la acest nr , si-ti revin din cei 600RON - 60 RON de caciula,deci nici nu ajunge un salariu ,si nu am pus in calcul POTOLUL/LUNA , impozite si taxe,deci nu mai trebuie sa mancam caci si asa nu ajung sa platim sumele integral la facturi! prietenii din afara tarii {romani plecati dar si straini} mereu ma intreaba :CU CE SE HRANESTE UN ROMAN DE RAND ? CUM POATE SUPRAVIETUI ? eu va spun ca suntem un popor de INCONSTIENTI,PASIVI in ultimul hal la SUFERINTA NOASTRA !!!!un patron se gandeste DOAR la MATUL si CONTUL LUI, nu si la bla bla bla-ul de ANGAJAT,ia sa iesim in strada sa facem GREVE ,sa nu mai muncim pentru PARADISUL LOR,poate si noi ca si cei de la stat reusim sa obtinem si DE O FRIMITURA-N STOMAC !deci pana una alta SUNTEM VERITABILI SCLAVI AI SECOLULUI XXI-CANIBALI IN DEVENIRE,avand in vedere perioada de criza globala prin care trecem care inevitabil va aduce si FOAMETE-o EPURARE NATURALA !
APOCALIPTIC dar ne-o facem cu UNGHIILE NOASTRE - DORMIM ,DORMIM ,DORMIM si SFORAIM!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
VLADTEPESSECXXI
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:37
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:48
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:48
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |