back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vor reusi oare noii ministri sa isi faca bine treaba sau vor cadea prada ispitei banului?

alexandragrin

32 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:49

Ministrii cabinetului Boc si-au postat astazi declaratiile de avere pe siteul Guvernului. Aceste declaratii arata ca noii ministri stau foarte bine la capitolul avere. Au strans conturi de mii de Euro si mii de Lei in Banci, si-au cumparat multe terenuri si multe imobile.Nici la capitolul automobile nu se pot plange. Tinand cont de toate acestea, de faptul ca au intrat la guvernare cu buzunarele pline, credeti ca vor reusi sa faca o treaba buna fara sa se lase condusi de dorinta de putere si bani? Vor reusi oare acesti ministrii, deja foarte bogati, sa se abtina de la a-si mari si mai mult averile?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:12

hai sa fim seriosi , ....pe cine pacalim noi oare ?!!......tot ei au fost si la celelalte guvernari ,iar daca luam declaratiile din urma vom observa ca au prosperat in fiecare an,..........parol !!!..au plecat ei si s-au intors tot ei , sloganul de la PDL ei cu ei si cam atat!!...cat timp tu ca guvern infiintezi ministere pt X persoane , e clar la ce sa ne mai asteptam de acum incolo !!!.......asta e o noua pacaleala gen basascian

stylistu

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:05

normal ca isi vor face bine treaba ...dar ce treaba ?...care e treaba lor ...sa aibe salariile mari si cam atat ...ce treaba sa`si faca in rest...voi chiar credeti ca ei ne conduc tara ,sau tara e condusa de interesele investitorilor straini ?ei sunt doar niste "ministri" pusi doar ca sa apara la televizor, sa atraga simpatii ..pai ce mai au ei alta treaba decat sa fie simpatici ...si sa mai ciugoala si ei de ici de colo ...depinde pe langa cine se dau bine ...
hai sa va dau un exemplu doar din declaratiile de avere ....
Domnu Blaga e investitor la ING ok ? pai ce`i zice lui sefu cel mare din olanda ...schimba legea ca daca nu ne merge noua bine nu iti merge nici tie ...toti marii bogati de la noi sunt defapt niste simpli distribuitori ai economiei europene ..toata lumea isi da cu parerea ....dar noi suntem de vina ...de la femeia de serviciu pana la ministru ...un popor vandut de fiecare in parte ...asa ca mai scutiti`ma cu declaratiile voastre de avere ...e pacat ca sunt multi care inca cred in loviturile voastre de imagine ...Hai ca nu mai zic nimik ca oricum sunt considerat aberant sau ca am eu ceva cu cineva ...Nu e vina lu blaga ...e el doar o ipoteza pe care am avut`o la indemana ...dar e aiurea ca apar d`astia care au citit cu 2 carti mai mult ca restu si manipuleaza ei ..ei doar sunt ministri e normal nu? .... APLAUZE

oaspru

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:45

De la: stylistu, la data 2009-01-05 18:05:37normal ca isi vor face bine treaba ...dar ce treaba ?...care e treaba lor ...sa aibe salariile mari si cam atat ...ce treaba sa`si faca in rest...voi chiar credeti ca ei ne conduc tara ,sau tara e condusa de interesele investitorilor straini ?ei sunt doar niste "ministri" pusi doar ca sa apara la televizor, sa atraga simpatii ..pai ce mai au ei alta treaba decat sa fie simpatici ...si sa mai ciugoala si ei de ici de colo ...depinde pe langa cine se dau bine ...
hai sa va dau un exemplu doar din declaratiile de avere ....
Domnu Blaga e investitor la ING ok ? pai ce`i zice lui sefu cel mare din olanda ...schimba legea ca daca nu ne merge noua bine nu iti merge nici tie ...toti marii bogati de la noi sunt defapt niste simpli distribuitori ai economiei europene ..toata lumea isi da cu parerea ....dar noi suntem de vina ...de la femeia de serviciu pana la ministru ...un popor vandut de fiecare in parte ...asa ca mai scutiti`ma cu declaratiile voastre de avere ...e pacat ca sunt multi care inca cred in loviturile voastre de imagine ...Hai ca nu mai zic nimik ca oricum sunt considerat aberant sau ca am eu ceva cu cineva ...Nu e vina lu blaga ...e el doar o ipoteza pe care am avut`o la indemana ...dar e aiurea ca apar d`astia care au citit cu 2 carti mai mult ca restu si manipuleaza ei ..ei doar sunt ministri e normal nu? .... APLAUZE

mit_florin

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:01

nu sunt in stare sa-si faca treaba , nu-i intereseaza de tara asta

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:58

Chestia cu "bine" e discutabila.
Treaba lor, pentru care s-au luptata sa ajunga acolo, este dirijarea banului public si a celor de la UE, catre buzunarele personale, ale gastii si ale acolitilor; este sigur ca aceasta treaba, o vor face bine, fara sa avem pretentia ca vor multumi pe toata lumea.
Iar pe de alta parte, daca poate fi aratat un singur politician, care traieste impreuna cu familia, din salariu minim, asta inseamna ca nu a cazut in ispita.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:33

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:46

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:46

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

| Varianta pentru tiparire a topicului Vor reusi oare noii ministri sa isi faca bine treaba sau vor cadea prada ispitei banului?
Mergi la: