back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Evolutia economiei va depinde foarte mult de planul de guvernare al noului executiv.

 


 
 
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:02

Daca noul guvern nu va elabora in stare de urgenta un plan de revigorare a economiei (atata cat mai este!!!!) prin elaborarea unor masuri protectioniste va fi vai si amar de noi!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
MAMITZA

119 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 21:40

EU AS INDRAZNI SA SPUN CA , LA ACEST MOMENT, PLANUL DE GUVERNARE AL NOULUI EXECUTIV, DEPINDE DE REVIGORAREA SI EVOLUTIA ECONOMIEI ROMANESTI ! CRED CA DE-ASTA SI INTARZIE ELABORAREA DE FACTO A PLANULUI DE GUVERNARE, A BUGETULUI PE 2009 SI IN PERSPECTIVA ! NU ESTE EXCLUS CA URMARE A STUPIDULUI "ALGORITM" AL IMPARTELII FUNCTIILOR IN GUVERN, IN FRUNTEA MINISTERELOR-CHEIE ALE CABINETULUI BOC SA FI NIMERIT OAMENI NEPREGATITI SA PREIA ACESTE FUNCTII ! CEI CU PERFORMANTE, DE REGULA, SUNT IN PLAN SECUND ! MIE, DIN CE VAD LA TELEVIZOR, IN INTERVENTII CARE NU AU NICI O LEGATURA CU "PUNCTELE FIERBINTI" ALE GUVERNARII, TARE MI SE PARE CA ACEST GUVERN ESTE "ADORMIT" ! BANUIESC EU CA PRIMA LEAFA DE MINISTRI SI-AU LUAT-O, DAR NU TOTI STIU EXACT CE CAUTA ACOLO SI CE AU, CONCRET, DE FACUT ...AZI, O AUD SI PE D-NA MINISTRU UDREA BATAND CAMPII CU ..."BUCURESTIIUL ... STATIUNE TURISTICA BALNEARA" SAU CAM ASA CEVA ! CA TE CRUCESTI ! OARE ACESTI MINISTRI NU SUNT CUMVA EXTRATERESTRI SI NU STIU CE ASTEPTAM NOI DE LA EI ?! ASA CA, DRAGILOR, INCA NU SE POATE PUNE PROBLEMA DE ..."EVOLUTIA ECONOMIEI " ROMANESTI ! DIN PACATE !


DDR
lyly

500 mesaje
Membru din: 20/08/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:09

Lipsa banilor, somajul, infractionalitatea si nefunctionarea institutiilor ii preocupa cel mai tare pe romani.
Cea mai mare nemultumire a populatiei este in privinta banilor. Majoritatea romanilor se plang de banii pe care ii castiga, multi sustin ca banii nu le ajung nici macar pentru strictul necesar. Somajul in 2009 va creste, fapt ce va afecta si mai mult atat economia, cat si viata sociala.
Pierderea locului de munca si reducerea veniturilor restrang cheltuielile.

www.infopolitic.ro/imagini/documente/Infopolitic_news131.pdf
infopolitic.ro

ANUL 2009 PERSPECTIVE POLITICE SI SOCIALE


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 06:55

Daca se mi iau multe masuri de crestere a tot felul de impuneri fara sa se dezvolte real economia, vom asista la o minune, economie fara sa mai existe.
Inconstienta astora atinge ridicolul. Sa speram ca nu sint asa cum par. Eu am incredere in mintea rominului cea de pe urma. Inteleg ca acest plan este secret ptr a nu fi furat de opozitie....


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
eastside

179 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 08:36

Daca se mi iau multe masuri de crestere a tot felul de impuneri fara sa se dezvolte real economia, vom asista la o minune, economie fara sa mai existe.
Inconstienta astora atinge ridicolul. Sa speram ca nu sint asa cum par. Eu am incredere in mintea rominului cea de pe urma. Inteleg ca acest plan este secret ptr a nu fi furat de opozitie.... [/quote]

Domnule Nastase, eu chiar refuz sa am incredere...... Eram convins ca la ce mupets-i si-au facut loc in guvern, singura solutie la care-i duce mintea e exact cresterea a tot ce inseamna taxa sau impozit. Dupa cum ati observat, deja a inceput. Asta e blestemul nostru, daca unii dintre noi putem spune ca sintem ingineri, profesori de limba romana, doctori chirurgi etc., si ne-am pregatit sa fim buni in ceea ce facem, papagalii astia nici macar meseria lor nu-s in stare s-o stapineasca (a se vedea domnu' jurist poc....). La ce vremuri traim, si urmeaza sa prindem, de bun simt ar fi fost sa stea o tura pe tusa si sa lase meseriasii sa-si faca treaba. Dar despre ce vorbim ?!...
Ma pregatesc voios pentru evaziune, ca vorba aia, am un copil de crescut si n-o sa iau de la gura lui sa-si cumpere udrea posetuta.......


Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Membru din: 20/02/2009
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 13:56

De la: daniela_helen, la data 2008-11-25 18:02:54Daca noul guvern nu va elabora in stare de urgenta un plan de revigorare a economiei (atata cat mai este!!!!) prin elaborarea unor masuri protectioniste va fi vai si amar de noi!!!!


Daniela,iata au trecut de acum sase luni de la investirea noului,vechiului guvern comunist si nu au nici un plan de revigorare economica,dimpotriva au trecut la reiterarea vechilor parctici ilist-comunist-corupte de jefuire a banului public.
Apropos , ce va spune voua nou infiintatul minister al turismului si ministresa tichetabila udrea elena?


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:17

Exista un principiu, care nu stiu daca functioneaza la toti asa. Daca ti se ia prea mult te duci sa te culci, nicidecum sa muncesti. Devi blazat.
Daca se investeste in tine, te energizeaza, si produci.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 16:49

Planul este rezolvarea tactica
Programul este rezolvarea strategiei
Strategia este rezolvarea princiipilor

In ceea ce se intimpla acum ati auzit de cele de mai sus intr-o argumentare logica?

Ori amestecate TALE-CUALE?



Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Membru din: 21/02/2009
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 19:36

Nici acest guvern si nici precedentele, cu mici exceptii, nu cred sa fi avut vreun plan pentru ca oricat de prost ar fi fost nu s-ar fi ajuns aici. Nu cred nici ca stiu ce-i acela un plan. Ma deranjaza ca o adunatura de incompetenti se rotesc de douazeci de ani prin ministerele Romaniei distrugand de fiecare data ce a mai ramas cu laqrga noastra ingaduinta (sau pote ignoranta) Va mai amintiti de frustratul domn Diaconescu care, spunea cu un aer ce se voia intelept:" Lasati guvernul sa lucreze". Dar de incapabilul de Ciorbea care a facut Ardealul de fecale? Asa ca lasati guvernul sa lucreze.


katharina

55 mesaje
Membru din: 8/03/2009
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 10:28

Ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Nita, sustine ca el a propus introducerea impozitului forfetar numai pe anumite ramuri de activitate, pentru a scoate la suprafata economia neagra.

"Unii m-au acuzat ca eu am introdus impozitul forfetar. Da, eu l-am introdus in planul de guvernare, dar era impozit forfetar pe activitate (tutun, alcool, produse petroliere). Unii fac confuzie intre impozitul minim pe cifra de afaceri si impozitul forfetar, care dorea sa scoata unele activitati la suprafata. Dupa cum vedeti, sunt diverse dezbateri, care sustin eliminarea acestui impozit. Trebuie sa fiu solidar cu guvernul, dar nu pot sa raman insensibil la ceea ce spune mediul de afaceri", a declarat Constantin Nita, potrivit Wall-Street.

Nita a tinut a precizeze ca Guvernul trebuie sa aloce bani pentru investitii guvernamentale pentru a contracara scaderea cererii.

Ministrul economiei, Adriean Videanu, a marturisit recent ca impozitul forfetar a fost o eroare a Guvernului. Premierul Emil Boc refuza insa sa comenteze in lipsa unei evaluari a incasarilor. In acelasi timp, Mircea Geoana, care a declarat saptamana trecuta ca desi partidul pe care il conduce doreste renuntarea la impozitul forfetar din septembrie, este constient ca masura nu poate fi abrogata decat daca se gaseste o sursa alternativa de finantare.

Ministrul Constantin Nita a precizat ca se lucreaza la o strategie de dezvoltare a IMM-urilor pe urmatorii patru ani. "In ultimii 20 de ani, am facut o dezvoltare haotica. Romania nu s-a axat si nu a spriinit dezvoltarea unor produse si marci romanesti si multe intreprinderi valoroase au murit. Statul trebuie sa intervina si sa sprijine producatorii romani. Este timpul sa stabilim o strategie clara in care Romania trebuie sa investeasca", a admis Nita.


PSD cere "moartea" impozitului forfetar

Cifra record: 80.000 de firme si-au suspendat activitatea anul acesta



Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:17

Englezii se hotãrãsc sã intre cu totul în rândul þãrilor europene ºi sã modifice codul rutier pentru a circula ºi ei pe dreapta. Dar nu prea ºtiu cum sã abordeze problema, aºa cã îi roagã pe francezi sã îi ajute.
Rãspunsul francezilor:
- E prea complicat, dupã atâþia ani de mers cu maºinile pe stânga, sã convingi oamenii sã meargã pe dreapta. Duceþi-vã la nemþi, cã ei sunt cei mai ordonaþi.
Rãspunsul nemþilor:
- Aici nu e vorba de o chestie simplã, asta e reformã în toatã regula. Vã sfãtuim sã cereþi aportul românilor, cã în ultimul timp ei s-au specializat în reforme.
Rãspunsul românilor:
- Este vorba de o schimbare mult prea mare ca sã poatã fi fãcutã brusc! Vã propunem o reformã în trepte; pentru început, în primele 6 luni, sã circule doar camioanele pe partea dreapta!


Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 01:54

Evolutia economiei este rezultatul maiestriei adoptate in munca, incepand de la patura de jos si mai departe. Politica de protectie sociala trebuie impletita abil cu cea de cointeresare. Politica de protectie sociala asa-zis pasiva (cetateanul, doar asteapta!) este extrem de nociva! Trebuie incurajata activitatea de productie, mai ales (in agr., industrie) si de turism prin care ne putem valorifica bogatia poporului nostru ( bogatii mostenite de la natura: relief si pozitie in continent, precum si INTELIGENTA).
Daca politicienii, gresit alesi de noi, n-o pot face sau greu o fac, sa incercam noi, multimea, pas cu pas, prin seriozitate, daruire si MUNCA!
Noi, putem avea un mare rol, de aici, din anonimat punand in practica ideile de mai sus, dar si prin VIGILENTA participarii la vot: sa stim sa alegem!
Guvernele, sunt efemere mai mult decat noi, ca natiune, deci si responsabilitatea lor este asisderea. MERIATA sa incercam si noi mai mult!!!!!!


FDO
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 02:02

De la: 9am094523, la data 2009-07-16 01:54:05 Evolutia economiei este rezultatul maiestriei adoptate in munca, incepand de la patura de jos si mai departe. Politica de protectie sociala trebuie impletita abil cu cea de cointeresare. Politica de protectie sociala asa-zis pasiva (cetateanul, doar asteapta!) este extrem de nociva! Trebuie incurajata activitatea de productie, mai ales (in agr., industrie) si de turism prin care ne putem valorifica bogatia poporului nostru ( bogatii mostenite de la natura: relief si pozitie in continent, precum si INTELIGENTA).
Daca politicienii, gresit alesi de noi, n-o pot face sau greu o fac, sa incercam noi, multimea, pas cu pas, prin seriozitate, daruire si MUNCA!
Noi, putem avea un mare rol, de aici, din anonimat punand in practica ideile de mai sus, dar si prin VIGILENTA participarii la vot: sa stim sa alegem!
Guvernele, sunt efemere mai mult decat noi, ca natiune, deci si responsabilitatea lor este asisderea. MERIATA sa incercam si noi mai mult!!!!!!

frumos...adevarat...corect... dar...noi cu cine vatam???


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 05:25

De la: serena, la data 2009-07-16 02:02:57
De la: 9am094523, la data 2009-07-16 01:54:05 Evolutia economiei este rezultatul maiestriei adoptate in munca, incepand de la patura de jos si mai departe. Politica de protectie sociala trebuie impletita abil cu cea de cointeresare. Politica de protectie sociala asa-zis pasiva (cetateanul, doar asteapta!) este extrem de nociva! Trebuie incurajata activitatea de productie, mai ales (in agr., industrie) si de turism prin care ne putem valorifica bogatia poporului nostru ( bogatii mostenite de la natura: relief si pozitie in continent, precum si INTELIGENTA).
Daca politicienii, gresit alesi de noi, n-o pot face sau greu o fac, sa incercam noi, multimea, pas cu pas, prin seriozitate, daruire si MUNCA!
Noi, putem avea un mare rol, de aici, din anonimat punand in practica ideile de mai sus, dar si prin VIGILENTA participarii la vot: sa stim sa alegem!
Guvernele, sunt efemere mai mult decat noi, ca natiune, deci si responsabilitatea lor este asisderea. MERIATA sa incercam si noi mai mult!!!!!!

frumos...adevarat...corect... dar...noi cu cine vatam???

Cu partidul liberschimbist. Chiar unde o mai fi....


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 14:52

De la: nastasemihail, la data 2009-10-31 05:25:54
De la: serena, la data 2009-07-16 02:02:57
De la: 9am094523, la data 2009-07-16 01:54:05 Evolutia economiei este rezultatul maiestriei adoptate in munca, incepand de la patura de jos si mai departe. Politica de protectie sociala trebuie impletita abil cu cea de cointeresare. Politica de protectie sociala asa-zis pasiva (cetateanul, doar asteapta!) este extrem de nociva! Trebuie incurajata activitatea de productie, mai ales (in agr., industrie) si de turism prin care ne putem valorifica bogatia poporului nostru ( bogatii mostenite de la natura: relief si pozitie in continent, precum si INTELIGENTA).
Daca politicienii, gresit alesi de noi, n-o pot face sau greu o fac, sa incercam noi, multimea, pas cu pas, prin seriozitate, daruire si MUNCA!
Noi, putem avea un mare rol, de aici, din anonimat punand in practica ideile de mai sus, dar si prin VIGILENTA participarii la vot: sa stim sa alegem!
Guvernele, sunt efemere mai mult decat noi, ca natiune, deci si responsabilitatea lor este asisderea. MERIATA sa incercam si noi mai mult!!!!!!

frumos...adevarat...corect... dar...noi cu cine vatam???

Cu partidul liberschimbist. Chiar unde o mai fi....


hai liberschimbismu'!!!


9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 19:31



Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica
Citeaza Raspunde

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.



VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!!
PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!!
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE).
HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII.
MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR.
LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA.
LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI.


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 23:22

De la: serena, la data 2009-10-31 14:52:23
De la: nastasemihail, la data 2009-10-31 05:25:54
De la: serena, la data 2009-07-16 02:02:57
De la: 9am094523, la data 2009-07-16 01:54:05 Evolutia economiei este rezultatul maiestriei adoptate in munca, incepand de la patura de jos si mai departe. Politica de protectie sociala trebuie impletita abil cu cea de cointeresare. Politica de protectie sociala asa-zis pasiva (cetateanul, doar asteapta!) este extrem de nociva! Trebuie incurajata activitatea de productie, mai ales (in agr., industrie) si de turism prin care ne putem valorifica bogatia poporului nostru ( bogatii mostenite de la natura: relief si pozitie in continent, precum si INTELIGENTA).
Daca politicienii, gresit alesi de noi, n-o pot face sau greu o fac, sa incercam noi, multimea, pas cu pas, prin seriozitate, daruire si MUNCA!
Noi, putem avea un mare rol, de aici, din anonimat punand in practica ideile de mai sus, dar si prin VIGILENTA participarii la vot: sa stim sa alegem!
Guvernele, sunt efemere mai mult decat noi, ca natiune, deci si responsabilitatea lor este asisderea. MERIATA sa incercam si noi mai mult!!!!!!

frumos...adevarat...corect... dar...noi cu cine vatam???

Cu partidul liberschimbist. Chiar unde o mai fi....


hai liberschimbismu'!!!
Vezi...nu stiam eu unde-mi sint partizanii. Unde o fi disparut? Si simpaticul din motul partidului.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului Evolutia economiei va depinde foarte mult de planul de guvernare al noului executiv.
Mergi la: