back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Caritate

Ciufudement

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 23:04

Am si eu o mare problema,daca ma puteti ajuta va rog sa o faceti!
Vreau sa initiez un proiect de caritate in vederea ajutarii unui camin de copii.Trebuie sa fac un proiect,dar nu stiu ce trebuie sa contina,aveti idee???

Raporteaza abuz de limbaj
sterianandra

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 19:44

Sper ca nu am observat eu prea tarziu postul tau si inca te mai pot ajuta cu niste sugestii. Din cate inteleg, ai nevoie de descrierea acestui proiect pentru a avea acces la potentiale surse de finantare. Desi ti-ai ales un moment nu tocmai potrivit, cand firmele sunt mai putin interesate de asocierea cu astfel de proiecte in scopuri publicitare (eu am locuit in Galati 20 de ani si nu prea stiu la ce usi ai putea sa bati), o sa incerc sa te ajut cu proiectul. In prima faza ai nevoie de o descriere a situatiei actuale a caminului respectiv. Apoi trebuie sa descrii planul tau (eventual clar impartit pe etape, fiecare cu o marja temporala) si, in cele din urma, beneficiile aduse de planul tau (cum va fi imbunatatita situatia). De asemenea, partea financiara e foarte importanta asa ca trebuie sa spui de cati bani ai nevoie si cum vor fi alocati (asta ar intra la descrierea pe etape a planului). Cam asta ar fi in mare modul de a structura un proiect. Dar, cum nu sunt la curent cu detaliile, e posibil ca acest caz sa aiba unele particularitati care ar impune o anumita structura in cazul sectiunilor principale.
Scrie-mi daca te mai pot ajuta cu ceva!

Ciufudement

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:27

Multumesc frumos pentru informatii,cred ca am inteles in mare cam despre ce este vorba!

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:28

Ce subiect interesant si cati de putini "comentatori" ...

Daca era vorba sa se arunce vorbe urate, apareau cu zecile ...

FELICITARI initiatorului/initiatoarei ...

Poate revii si cu amanunte ... despre ceea ce ai reusit sa faci ...

O saptamana frumoasa!

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:05

pt. alice_corina. Mai este un topic la social 'Am nevoie de ajutor!" postat de Koka. Va sugerez sa analizati cazul si sa vedeti daca putem pune o caramina la realizarea unui vis. Ar fi o dovada ca nu batem campii degeaba pe aici.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:34

salut îmi place subiectul e cam vechi e pe bune? cunosc o asociație de studenți care se ocupã cu cãminele de copii și bãtrini dacã ești interesat trimite-mi un eme-il-ciufundãțel!

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:42

De la: roxanapitis, la data 2009-02-28 14:05:12pt. alice_corina. Mai este un topic la social 'Am nevoie de ajutor!" postat de Koka. Va sugerez sa analizati cazul si sa vedeti daca putem pune o caramina la realizarea unui vis. Ar fi o dovada ca nu batem campii degeaba pe aici.

Multumesc ...
Stiu de Koka ...

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 12:40

De la: alice_corina, la data 2009-03-02 10:42:59
De la: roxanapitis, la data 2009-02-28 14:05:12pt. alice_corina. Mai este un topic la social 'Am nevoie de ajutor!" postat de Koka. Va sugerez sa analizati cazul si sa vedeti daca putem pune o caramina la realizarea unui vis. Ar fi o dovada ca nu batem campii degeaba pe aici.

Multumesc ...
Stiu de Koka ...

Am nevoie de ajutor

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19254/am-nevoie-de-ajutor.html

D-na Bote Corina este atat de tristã încât a renunþat sã mai posteze mesaje pe acest forum.

Aºadar, dacã credinþa stabileºte legãtura de iubire cu Dumnezeu prin Iisus Hristos, faptele bune ca roade ale iubirii rãmân singura dovadã a credinþei autentice, precum singura dovadã cã iubim pe Dumnezeu este iubirea concretã arãtatã semenului nostru (I Ioan 4, 20).

9am085932

2 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:39

Ma numesc Stefan STEINER sunt Presedintele unui ONG care se ocupa de persoanele cu handicap NEUROMOTOR. Pentru mai multe informati vizitati siteul nostru www.ahncs.eu mA PUTETI CONTACTA TELEFONIC 0751486304 lOCUIESC IN resita

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului caritate
Mergi la: