Info
x
...cum va place derren brown?...
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 23:07
...a revolutionat ratingurile din intreg chanel 4-ul englez cu ale lui minunate serii...
...tipul combina hipnoza, sugestie, NLP, magie si a lui karmatica inteligenta pentru a practica tot felul de trickuri pe oameni... ...cateva dintre ele in cele ce urmeaza: www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg www.youtube.com/watch?v=8ZohpDS2aMc&feature=related www.youtube.com/watch?v=6bkleuxpvxY ...m-ar interesa care este pozitia voastra in legatura cu individul...e cu putinta asa un hibrid de inteligenta, pasiuni si studii sa ajunga a savarsi asemenea actiuni?... ...(nu va grabiti in a considera totul ca pe o regizare)... Raporteaza abuz de limbaj |
|
sinziana300 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 23:02
Am auzit si eu de el, si in plus sunt licentiata in psihologie, deci parerea mea este ca se poate si nu e regizata treaba, doar ca necesita talent si multa munca ce face el. Ajunge sa stapaneasca legile si mai ales limitele neurofiziologice de functionare a creierului, pentru a crea iluzii, jocuri, mici trucuri.
Teoretic, se poate, insa nu orice poate, caci treb perseverenta.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 11:06
Ascetii de la Muntele Athos , calugarii din Tibet , despre care a scris in cartile sale Alexandra David Neel , fachirii din India , pomeniti de Mircea Eliade , sunt oameni care stapanesc cu adevat legile subtilului . La televizor sunt trucaje la care fraierii raman cu gurile cascacte Show !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:37
CINE ESTE MR.MARO ASTA?CU CE SE OCUPA?LA CE ECHIPA DE FOTBAL JOACA?
|
|
savina_one 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 16:34
Salut
votezi te rog poza asta mycoversmile.ro/galerie-foto/Savina/ doar saptamana asta am nevoie, te rog fa un mic efort si imprastie si pe la altii vestea mersi Raporteaza abuz de limbaj |
|
violeta1964 40 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:11
Se bazeaza pe oameni, creduli, nu este real m-am gandit la efectul placebo. Va aduceti aminte de maestrul iosefini? Evita anumiti oameni
Raporteaza abuz de limbaj |