Info
x
Atentie ! pericol national ! aviz tuturor alegatorilor !
|
vladtepessecXXI_ 20 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 23:15
Sa semnat ALIANTA PSD-PNL-PC-UDMR !MARE ATENTIE LA VOT ! sa mergem cati mai multi si sa nu-i lasam pe aceste C---E POLITICE sa se INTRONEZE ,caci sunt din pacate multi paduchiosi care asteapta pomana de la ei si o vor primi in schimbul {maruntis}votului caci asa am ajuns sa pierdem 18 ani din viata! daca vor reusi nu-i vom putea da jos decat PRIN RAZMERITA,un al II lea 1989
Raporteaza abuz de limbaj
VLADTEPESSECXXI
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 05:38
Mare Atentie!Basescu vrea sa arunce Romania in INFLATIEprin promulgarea unor legi oneroase,sa compromita guvernul si destabilizarea economica a romaniei Gasca de bilbiiti si sisiiti se pregatesc de o noua farsa electorala Cameleonul cauta razbunare HOTUL STRIGA; HOTIIIIIIII !!
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 05:43
mare atentie!Basescu vrea sa arunce Romania in inflatie prin promulgarea unor legi oneroase,sa compromita guvernul si destabilizarea economica a Romaniei Gasca de bilbiiti si sisiiti se pregatesc de o noua farsa electorala Cameleonul cauta razbunare NATIUNE TREZESTETE !NU ACCEPTA O NOUA DICTATURA !
|
|
vladtepessecXXI_ 20 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 18:21
da mai NEA ISTORIE, da stiu ca esti departe de realitate,ce legatura are Basescu cu PSD-PNL-PC-UDMR si cel din urma care te va obliga la tine-n casa sa vorbesti hungarisch?
VLADTEPESSECXXI
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 20:09
era vorba de razbunare impotriva guvernului ,de baie de multime care incepe sa fie mai rece,de destabilizarea economiei prin promulgarea unei legi fara acoperire,de producerea inflatiei si indepartarea investitorilor metode folosite si in trecut pentru intretinerea starii de rica ,daunatoare Romaniei
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 08:00
;;;;;;;;CU TOTII, SUNT UN PERICOL;;!!!!!!!
|
|
ortacul 4 mesaje Membru din: 29/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 12:26
daca BUCURESTIUL VREA noi venim sa-i stringem pe toti ,sa-i legam in Piata Revolutiei si sa le dam foc
|
|
galaxia 6 mesaje Membru din: 25/10/2008 Oras: Buzau |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:30
la PDL sint frecari mari,intrati pe Julia Taylor Vidal si vedeti,in special dracusor ca este pasional
|
|
|
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 09:51
eu ma gandesc altfel sa ne ducem cu totii la vot si sa votam cu unii care nu au fost niciodata prin parlament. nu v-ati saturat de aceleasi figuri la tv de 20 de ani? nu vedeti ca toti , indiferent la ce partid figureaza pe lista sunt putrezi de bogati? lasa frate sa mai fure si altu'(e clar ca toti participa ptr. ciordeala) ! vomit cand vad aceleasi figuri la tv : basescu, iliescu , rusianu, berceanu, hrebenciuc, mitrea, taracila etc. ce credinciosi au devenit! ce se mai duc ei la biserica in perioada asta preelectorala! ce cruci mari fac! ce ii doare pe ei de nivelul de trai al romanului de rand! " la naiba - in puii mei" voi chiar va lasati prostiti ! chiar credeti ca doare pe vreunul de acolo de tine, de mine, de noi?
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 10:43
Parca alinata PD - L - PRM , este mai breaza !
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 11:21
la PD-L SINT TOTI EXPIRATII,vor sa prinda ultimul tren pentru jecmaneala Romaniei iar LA PRM, au deschis un BALAMUC NOU,sint in stadiul de finisare ,se pregatesc sa-i primeasca si pe cei de la PD-L
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 06:18
De la: ortacul, la data 2008-10-29 12:26:53 |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 06:20
dar vino la portita de la scoala mai ghita numai nu veni cu mana goala deoarece astia de aici au pusti si pistoale
|
|
alu242004 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 13:49
DUPA NOUASPREZECE ANI DE NEOCOMUNISM SI SECURISM, DE FURT SI INCOMPETENTA, AM DECIS SA APELEZ LA O SOLUTIE DRASTICA: VOI DA UN VOT DE PROTEST PENTRU BECALI SI PNG(UN PERSONAJ CE E PRODUSUL ACESTOR ANI MIZERABILI); MI-AR PLACEA SA INTRE IN PARLAMENT SI SA LE SPUNA VERDE IN FATA POLITICIANISTILOR CE SUNT EI DE FAPT!(daca mi-ar fi spus cineva acum 4 ani ca voi lua aceasta decizie i-as fi raspuns ca e nebun!)
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 14:04
dragii miei,PDL ul acum este falit ,nu mai are bani sa cumpere voturi,veniti sa-l sprijiniti Stolojan siracul face preinfarcturi dese ,trebuie sa cistigam ,nu avem bani de inmormintare
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:25
daca un individ de teapa lui Becali ajunge sa fie considerat alternativa , inseamna ca suntem o natie de pastori . Vorba lui Dan Amedeo Lazarescu ! Nu ati aizit de acest mare roman ! E grav cand orizontul se reduce la .... fotbal !
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 17:39
eu ma gandesc altfel sa ne ducem cu totii la vot si sa votam cu unii care nu au fost niciodata prin parlament. nu v-ati saturat de aceleasi figuri la tv de 20 de ani? nu vedeti ca toti , indiferent la ce partid figureaza pe lista sunt putrezi de bogati? lasa frate sa mai fure si altu'(e clar ca toti participa ptr. ciordeala) ! vomit cand vad aceleasi figuri la tv : basescu, iliescu , ruseanu, berceanu, hrebenciuc, mitrea, taracila etc. ce credinciosi au devenit! ce se mai duc ei la biserica in perioada asta preelectorala! ce cruci mari fac! ce ii doare pe ei de nivelul de trai al romanului de rand! " la naiba - in puii mei" voi chiar va lasati prostiti ! chiar credeti ca doare pe vreunul de acolo de tine, de mine, de noi?
|
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 16:51
ROMANULE,vrei sa te vezi cit de curajos esti?incearca prin votul tau sa distrugi aceasta alianta de MAFIOTI,care in momentul cind vei face gresala s-ai votezi,te vor distruge incet si sigur dupa aceea,ce zici ai curaj?este ca nu vrei sa mai dai dovada de lasitate cum ai mai facut-o?Este ca vrei si tu sa ai demnitate si cuvintu-ti sa-ti fie ascultat?votul tau iti hotaraste viitorul.nu te mai ascunde dupa perdea si impuneti punctul de vedere.Tu ai ocazia sa fii eroul tau si al altora,prin luare de atitudine.Deci,ce zici esti las s-au nu?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 23:07
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-12 17:25:49daca un individ de teapa lui Becali ajunge sa fie considerat alternativa , inseamna ca suntem o natie de pastori . Vorba lui Dan Amedeo Lazarescu ! Nu ati aizit de acest mare roman ! E grav cand orizontul se reduce la .... fotbal ! Romanul asta era cumva tatal vitreg al lui Tariceanu ? Si mai dadea cu clanta la secu, asa ca bonus, cumva ? Mare om, mare caracter. ... A zis-o adanc ... Tema s-a fumat. Inventati alte tampenii ca prosti ca mine vor pune botul sigur ... !
Acum nu e momentul !
|
|
mystery 17 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:41
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-12 17:25:49daca un individ de teapa lui Becali ajunge sa fie considerat alternativa , inseamna ca suntem o natie de pastori . Vorba lui Dan Amedeo Lazarescu ! Nu ati aizit de acest mare roman ! E grav cand orizontul se reduce la .... fotbal ! mare francmason vrei sa spui? |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:58
PROSTII IEFTINE!!!!IN '89 TOTI URM UN SINGUR LUXCRU SI IJURAM O SINGURA PERSOANA ,,,AXCUM NE URAM NOI INTRE NOI SI NE INJURAM FIECARE PE FIECARE!!!DUMNEZEU NEA DAT O SPERANTA IN '89 SI NU AM, STIUT-O FOLOSIASA CA NE VOM DUCE CRUCEA FIECAE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:16
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:16
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
|
|

Gasca de bilbiiti si sisiiti se pregatesc de o noua farsa electorala
Cameleonul cauta razbunare
HOTUL STRIGA; HOTIIIIIIII !!
era vorba de razbunare impotriva guvernului ,de baie de multime care incepe sa fie mai rece,de destabilizarea economiei prin promulgarea unei legi fara acoperire,de producerea inflatiei si indepartarea investitorilor
metode folosite si in trecut pentru intretinerea starii de rica ,daunatoare Romaniei
dragii miei,PDL ul acum este falit ,nu mai are bani sa cumpere voturi,veniti sa-l sprijiniti