back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Teama sau frica ce-mi macina sufletul

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 08:20

Am o noua intrebare:))Deoarece fiecare are o DORINTA MAI MULT SAU MAI PUTIN ASCUNSA, sunt curios ce teama aveti dumneavoastra! Cat despre greselile de exprimare, de gramatica, de ..politete si educatie.......eu am renuntat sa mai cred in STILUL RADUCIOIU Asa ca .... Si apropo: cineva blama ziaristul cere nu a pus un topic corect gramatica:P E ..nu e ziarist! e doar un amarat ratacit prin lume.....care nu se teme de prosti! Doar stim ca apa , aerul si prostul fac parte integranta din natura! Ce nu vor unii sa inteleaga este ca evolutia este legea UNIVERSALA! Asa ca prostii si incompetentii de azi sunt desteptii si competentii de maine! Totusi si acest ratacit are o teama ascunsa! Voi ceilalti ce teama ascunsa aveti ?
Ce va macina sufletele? Sa ne auzim cu bine!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 12:13

mi-e teama de prejudecati...la care as putea si eu oricand se cad in plasa lor.

angelaalbu

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 14:34

Mi-e teama sa nu pierd Raiul!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 17:22

Mi - e teama de prosti ! Mi - e frica de ce fac prostii !

arriela

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 18:24

Fii ingaduitor! Nimic nu e vreodata inchis, in afara propriilor nostri ochi.

laura_melany77

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 19:44

Aici ai perfecta dreptate ,ei ataca primii ,ei te introduc in lumea lor .

doina_grigoras2000

14 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 17:33

Mi-e teama de partea din mine pe care nu o cunosc in totalitate...
... acea parte pe care ajung sa o descopar putin cate putin, zi de zi, in functie de situatiile in care sunt pusa...
Cu siguranta toti ne dorim sa fim buni, sa fim generosi, sa fim puternici, sa fim capabili de a lua decizii rapide si corecte, sa fim consecventi cu propriile principii...
Din pacate, pe lumea asta s-a inventat compromisul.... si pentru ca este un concept oarecum uratel, atunci s-a inventat si o masca mai oachesa pentru el.... iar aceasta poarta numele de diplomatie.
Indiferent cum i-as spune, ma tem de mine pentru ca nu stiu astazi in ce situatie voi fi pusa maine si cat de "diplomata" voi fi obligata sa devin....
Si ma tem ca nu cumva, intr-o zi, sa ma privesc in oglinda si sa intreb: matale cine esti, draguta???

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 13:26

Mi-e teama de nonvaloare. Mi-e teama ca ne inunda Kich-urile,vulgul,imoralitatea,prostitutia nemascata,incompetenta,ingamfarea,prostia nemarginita,ignoranta si agramatii de tot soiul si de pretutindeni.
Mi-e teama ca alunecam in jos,atat timp cat nu suntem capabili sa ne ridicam
din mocirla,din promiscuitate.
Mi-e teama de prea multa ura,lipsa de bun simt si de caracter.
Mi-e teama de netrezire,de lipsa setei de cultura,mi-e teama ca cei putin care o mai au nu pot invinge massa inerta,nepasatoare,nesimtitoare,de trogloditi.
Mi-e teama sa nu fiu treaz si sa alunec in acest iures cumplit.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:32

mi-e teama sa nu ma ingras.
mi-e teama sa conduc prin traficul aglomerat.
mi-e teama de dentist.
mi-e teama sa fac un copil.
mi-e teama sa ma indragostesc.
mi-e teama de pasiune.
mi-e teama sa iubesc.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:46

mi-e teama sa traiesc cu adevarat,

mi-e teama sa las garda jos.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 19:34

De la: d_popic, la data 2008-12-25 13:26:41Mi-e teama de nonvaloare. Mi-e teama ca ne inunda Kich-urile,vulgul,imoralitatea,prostitutia nemascata,incompetenta,ingamfarea,prostia nemarginita,ignoranta si agramatii de tot soiul si de pretutindeni.
Mi-e teama de netrezire,de lipsa setei de cultura,mi-e teama ca cei putin care o mai au nu pot invinge massa inerta,nepasatoare,nesimtitoare,de trogloditi.

mi-e teama c-avem aceleasi temeri....
mi-e teama ca prea putini au mai ramas treji....

bianca_rb_09

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:16

Mie teama ca nu mai pot.:)))))))))))))))

daca iubesti iubeste daca nu sms
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 10:17

De la: d_popic, la data 2008-12-25 13:26:41Mi-e teama de nonvaloare. Mi-e teama ca ne inunda Kich-urile,vulgul,imoralitatea,prostitutia nemascata,incompetenta,ingamfarea,prostia nemarginita,ignoranta si agramatii de tot soiul si de pretutindeni.

Frumoase temeri ai...le imbratisez pe toate in...ale mele temeri!

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:16

De la: mariaoprea75, la data 2008-12-29 10:17:49

<

Nu vreau sa par lipsita de originalitate sau mimetica dar am aceleasi temeri...

mara65ro

4 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:47

Mi-e teama de intuneric.
Mi-e teama de singuratate.
Mi-e teama sa conduc in traficul infernal.
Mi-e teama de viitor.
Mi-e teama ca nu voi lua decizile corecte.
Uneori mi-e teama sa respir fara iubitul meu.
A,da,cel mai mult ma inspaimanta gandul ca intr-o zi voi realiza ca nu-mi mai iubesc sotul.Nu stiu daca voi putea trai fara dragoste...Culmea este ca nu ma tem ca voi pierde dragostea lui pentru mine...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:03

De la: gelu_mihai21, la data 2008-10-17 08:20:12Am o noua intrebare:))Deoarece fiecare are o DORINTA MAI MULT SAU MAI PUTIN ASCUNSA, sunt curios ce teama aveti dumneavoastra! Cat despre greselile de exprimare, de gramatica, de ..politete si educatie.......eu am renuntat sa mai cred in STILUL RADUCIOIU Asa ca .... Si apropo: cineva blama ziaristul cere nu a pus un topic corect gramatica:P E ..nu e ziarist! e doar un amarat ratacit prin lume.....care nu se teme de prosti! Doar stim ca apa , aerul si prostul fac parte integranta din natura! Ce nu vor unii sa inteleaga este ca evolutia este legea UNIVERSALA! Asa ca prostii si incompetentii de azi sunt desteptii si competentii de maine! Totusi si acest ratacit are o teama ascunsa! Voi ceilalti ce teama ascunsa aveti ?
Ce va macina sufletele? Sa ne auzim cu bine!

Mi-e teama de moarte, mi-e teama de boala, mi-e teama de rautatea din mine si de faptul ca nu stiu daca o sa am timp pentru a-mi indrepta greselile ce le-am facut pana acum.
Si eu te intreb pe tine: la ce-ti foloseste sa stii temerile noastre daca nu ne spui temerile tale? Eu as vrea sa inteleg...Explica-mi, te rog.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:51

Teama de a ramane singur ,cu nimeni caruia sa-i pese ,langa tine,Teama de clipa mortii,teama de panica,de intuneric,de oamenii rai care te pandesc din umbra si vor sa iti faca rau,de lumea rea in care traim,de lipsa respectului ,ingaduintei,de cainii periculosi,etc.....

moniquer_sweet

24 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:50

sa spunem ca mi-ar fi teama sa nu imi ating "obiectivele profesionale" pe care mi le-am propus in viata!

teena_dessiree

27 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 16:01

"Va spun voua, prietenii Mei: SA NU VA TEMETI de cei ce ucid trupul, si dupa aceea nu mai pot face nimic.
Am sa va arat de cine sa va temeti. Temeti-va de Acela care, dupa ce a ucis, are puterea sa arunce in gheena; da, va spun, de El sa va temeti.
Nu se vand oare cinci vrabii cu doi bani? Totus, niciuna din ele nu este uitata inaintea lui Dumnezeu.
Si chiar perii din cap, toti va sunt numarati. DECI SA NU VA TEMETI: voi sunteti mai de pret decat multe vrabii.
Eu va spun: pe orisicine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il va marturisi si Fiul omului inaintea ingerilor lui Dumnezeu;
dar cine se va lepada de Mine inaintea oamenilor, va fi lepadat si el inaintea ingerilor lui Dumnezeu" (Luca 12:4-9)

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:50

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 01:21

Serios?Pe bune?Nu am mai auzit asta

firanmarian

7 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 07:12

singurul lucru de ce imi este tema:

este ca m-am nascut degeaba sau ca peste 2-3 generatzi nimeni nu va mai stii de mine

ioana_manole

1 mesaj
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 17:33

imi este teama de momentul in care va trebui sa dau socoteala pentru tot ceea ce am facut si ce am gandit in viata asta.
imi este teama ca am facut mai multe lucruri rele decat bune
imi este teama ca nu iubesc suficient persoanele care ma iubesc
imi este teama ca nu stiu sa arat celor din jur cat de mult conteaza pentru mine
imi este teama ca nu am timp suficient pentru familia si prietenii mei fiind prinsa in nebunia pe care o numim viata de zi cu zi

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:01

Aceleași temeri le am și eu, dar pe lângă asta mai am una, aceea de a nu fi o mamă perfectă pentru copiii mei....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 23:23

Cred ca am incurcat topicul,eu il caut pe cel cu bucurii....L-am gasit pe HRISTOS si-n bratele iubirii sale nu am nici-o teama.
Faceti la fel. Sint plin de fericire,va plingeti pentru trupul acesta.....pacat.......ce faceti cu sufletul....?

Maranatha
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 00:48

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-07 17:22:29Mi - e teama de prosti ! Mi - e frica de ce fac prostii !

Aici te contrazici !
Cei care fac prostii nu sunt intotdeuna prosti !

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 00:52

De la: teena_dessiree, la data 2009-02-06 16:01:22"Va spun voua, prietenii Mei: SA NU VA TEMETI de cei ce ucid trupul, si dupa aceea nu mai pot face nimic.
Am sa va arat de cine sa va temeti. Temeti-va de Acela care, dupa ce a ucis, are puterea sa arunce in gheena; da, va spun, de El sa va temeti.
Nu se vand oare cinci vrabii cu doi bani? Totus, niciuna din ele nu este uitata inaintea lui Dumnezeu.
Si chiar perii din cap, toti va sunt numarati. DECI SA NU VA TEMETI: voi sunteti mai de pret decat multe vrabii.
Eu va spun: pe orisicine Ma va marturisi inaintea oamenilor, il va marturisi si Fiul omului inaintea ingerilor lui Dumnezeu;
dar cine se va lepada de Mine inaintea oamenilor, va fi lepadat si el inaintea ingerilor lui Dumnezeu" (Luca 12:4-9)

CEL MAI MULT MA TEM DE FANATISMUL RELIGIOS , CARE NU SE MANIFESTA LA TEOLOGI (INDIFERENT DE CULTUL RELIGIOS DINCARE FAC PARTE ACESTIA ) , CI CEL MAINFESTAT DE CEI TOTAL NEPREGATITI SI IGNORANTI !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 06:03

Cind iti privesti direct in fata lucrul de care te temi si il lasi sa treaca prin tine, s-ar putea sa descoperi lucruri interesante, de genul "eu de ce ar mai trebui sa ma tem? fiindca ma cam plictisesc"

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:50

De la: moniquer_sweet, la data 2009-01-23 00:50:55sa spunem ca mi-ar fi teama sa nu imi ating "obiectivele profesionale" pe care mi le-am propus in viata!

egal cu zero!

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:51

De la: lorduljohn, la data 2009-02-21 00:48:48
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-07 17:22:29Mi - e teama de prosti ! Mi - e frica de ce fac prostii !

Aici te contrazici !
Cei care fac prostii nu sunt intotdeuna prosti !

exact. eu fac mereu prostii si nu sunt prost. ;))

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului TEAMA SAU FRICA CE-MI MACINA SUFLETUL
Mergi la: