Info
x
Hoteluri all inclusive pe litoralul romanesc!!
|
silena 30 mesaje Membru din: 3/07/2008 |
Postat pe: 10 Iulie 2008, ora 08:19
Wow!!!! De luna aceasta se pare ca litoralul romanesc ne pune la dipozitie 10 hoteluri care opereaza in regim all inclusive...si chiar mai ieftine decat cele de aceeasi categorie de pe litoralul bulgaresc...si nici nu ne-a luat mult
sa ne dam seama ca trebuie sa schimbam ceva pentru a avea o sansa macar in fata bulgarilor ...ramane de vazut daca vor reusi aceste hoteluri bine intentionate sa si castige ceva...la cum ii cunoastem pe conationalii nostri :D
|
|
juditha 26 mesaje Membru din: 26/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2008, ora 15:41
eu am fost la bulgari si este adevarat ce se spune despre servicii si preturi..sunt muuult mai taaaari...si in plus si natura a fost mai buna cu ei, pentru ca tarmul este foarte diferit de cel romanesc si mult mai frumos. oare cum ar fi fost daca Cadrilaterul ramanea in mainile noastre?
yo soy el tango
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:24
eu am fost de 2 ori in bulgaria si nu voi mai merge niciodata. ultima data chiar m-am convins ca e cea mai mare prostie sa mergi in bulgaria.
se spunea ca inainte preturile erau mai mici decat la noi dar acum eu am observat ca sant chiar mai mari. la restaurantele la care am fost si data trecuta preturile au crescut destul de mult, portiile s-au micsorat iar bucatarii au fost schimbati pentru ca imi era greata de ce gasisem prin farfurie si de felul in care arata mancarea mea si a prietenilor. bataie de joc. ce sa mai spun? angajatii hotelurilor sunt colaboratori ai infractorilor (probabil stiti la ce tip de infractori ma refer) si pe deasupra si impertinenti. mai am multe de zis dar mai bine lasa...
|
|
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:31
juditha in ce statiune ai fost de ai gasit tu preturi tari???
chiar sunt curioasa.
|
|
ragcl_ct_secretariat 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 August 2008, ora 11:06
am fost la jupiter, majestic all inclusive.Peste asteptari.
|
|
mystery 17 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 15:12
simona,spune-ne si tu numele hotelului /pret /numar stele,asa ca sa ne ferim:-)
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 16:37
Iuri din Libya,
buna ziua tuturor romanilor din lumea mare,vreau sa va spun ca nu este chiar asa de bine in Bulgaria, |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 21:44
De ce nu va orientati spre alte mari , de exemplu Adriatica : am fost cu familia 1 saptamana , nici nu a-ti visat vreodata ca poate exista o apa asa curata si servicii de calitate .Sunt din Timisoara si este mai aproape de noi . Consultati pe viitor Slovenia .
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:10
si eu am fost la jupiter la majestic si am fost foarte multumita de servicii.
|
|
mirela01veres 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:13
De la: silena, la data 2008-07-10 08:19:45Wow!!!! De luna aceasta se pare ca litoralul romanesc ne pune la dipozitie 10 hoteluri care opereaza in regim all inclusive...si chiar mai ieftine decat cele de aceeasi categorie de pe litoralul bulgaresc...si nici nu ne-a luat mult
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 21:16
mda.... o sa fiti super dezamagiti daca alegeti all inclusive la noi in tara , eu va spun din experienta : anul acesta am ales hotelul Tismana din Jupiter cu exceptia restaurantului totul a fost super.Dar cand ma gandesc ca au refuzat categoric sa-mi incalzeasca o sticla cu lapte pentru baietelul meu si sa-mi dea apa fiarta pentru ceai ...aceste refuzuri nu au termen de catalogare , sau faptul ca am primit sucuri de ARO de la Metro sau ca nu am putut sa bem o cafea dimineata care 90% zatz..etc In concluzie adio litoral romanesc...
|
|
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 18:00
Buna seara tuturor celor ce citesc aceste rinduri. Nu este totul perfect la noi dar sa stiti ca si in Franta sau Elvetia poti avea surprize, cit in ceea ce priveste vecinii nostri bulgari nu sint mai buni ca ai nostrii, poti face o comparatie cu statiunea Mamaia, e bine, mult mai bine ca la vecini , din mai multe puncte de vedere, mai ales ca la bulgari poti sa ai surpriza sa-ti fure chiar si masina.....
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 13:20
Am fost la bulgari anul asta, si, sincer, am decis ca va fi ultima data. Chestia e ca, daca esti roman, au o atitudine cam jignitoare. N-am inteles de ce. In privinta asta e mai rau ca la noi. De preturi... le prefer pe cele de la noi. Adevarat, au preturi ceva mai mici la cazare, dar te frigi la orice altceva, de la fotoliile de pe plaja, pana la masa pe care o iei altundeva decat in hotel, incluzand orice vrei sa cumperi. Asa ca... tot acolo ajungi pana la urma. In ce priveste all inclusive... mi se pare aiurea: te cam leaga de hotel. Plus ca all inclusive de obicei inseamna doar produsele nationale.
|
|
matei_vasile1 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 16:05
|
|
mrl_postelnicu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 17:44
Draga Simona si eu am fost la bulgari anul acesta si am fost foarte multumita.
De ce comentam doar despre preturile si conditiile de la bulgari( care oricum sunt mult mai bune decat la noi) cand ai nostri te jupoaie in hoteluri si restaurante..... Cum te trateaza sa nu mai spun Dar cred ca se vede mai usor paiul din ochiul vecinului decat creanga din ochii nostri. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:05
De la: mrl_postelnicu, la data 2008-10-07 17:44:00Draga Simona si eu am fost la bulgari anul acesta si am fost foarte multumita. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:14
nu am facut o comparatie intre noi si ei ci doar am spus ca nu voi mai merge niciodata acolo si am enumerat doar cateva dintre motive. singurul lucru care m-a incantat acum un an cand am fost pentru prima oara a fost mancarea foarte ieftina si asta a fost motivul pentru care am mers si a doua oara, si ultima. Precizez ca a doua oara mancarea a fost foarte scumpa peste tot pe unde am fost si serviciile au lasat de dorit. Poate li s-a urcat la cap. Si sincer nu mi s-a parut asa frumos. Nu m-au impresionat cu nimic. Iar la all inclusive te pun sa mananci tot felul de prostii asa ca nu mi se pare o afacere acest all inclusive ca pana la urma tot la restaurant am mancat.....
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 18:46
noi am fost anul asta in bulgaria la obzor la hotelul myramar super conditii, super mancare...... no comment. nu se compara nimic cu romania in plus civilizatie nene nu gluma
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 13:00
Incercati in Croatia.....
|
|
|
|

sa ne dam seama ca trebuie sa schimbam ceva pentru a avea o sansa macar in fata bulgarilor
...ramane de vazut daca vor reusi aceste hoteluri bine intentionate sa si castige ceva...la cum ii cunoastem pe conationalii nostri :D