Info
x
Schimbi legile justitiei, hotii se transforma in paznici !!!
|
9am187339 9 mesaje Membru din: 9/05/2010 |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 22:28
Ceea ce am conceput am convingerea ca poate fi un "leac anticoruptie", si urmareste transformarea Romaniei dintro tara de hoti in una de paznici.
Spuneti-mi care procuror isi risca viata ca sa recupereze zeci de milioane de euro in favoarea statului pentru un salar de bugetar ? Si daca nu-si risca viata pentru ceea ce este platit sa faca nu credeti ca alternativa este sa se lase mituit ? Eu cunosc justitia ca cetatean si nu numai si sunt satul de ceea ce se intampla in jurul meu si mie implicit, de aceea am gandit; romaniafaracoruptie.blogspot.com/ astept colaboratori responsabili pentru a continua. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 51 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 18:39
creste plante sau animale,orice dar asta nu. Retzine ce spune o zicala: " Intzeleptul nu face acelashi lucru de 10 ori ashteptand rezultate diferite" de 20 de ani exista lupta anti coruptzie........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 28 Aprilie 2012, ora 13:20
De la: yuppy014232, la data 2012-04-04 22:28:42Ceea ce am conceput am convingerea ca poate fi un "leac anticoruptie", si urmareste transformarea Romaniei dintro tara de hoti in una de paznici. procurorul trebuie sa-si faca treaba!...daca nu-i place meseria...sa se reprofileze! acelasi lucru putem spune si depre un politist!...merita sa-si riste viata pentru un salariu de bugetar?...ori un doctor merita sa salveze vieti..pentru un salariu de bugetar?...s.a.m.d Raporteaza abuz de limbaj |