Info
x
Totul este posibil !
|
forte_forte 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:53
TOTUL ESTE POSIBIL !
![]() ----------------------------------------------------------Ce se ascunde �n spatele scandalului uria� legat de medicul Raed Arafat? TRAIAN B�SESCU I-A PROMIS LUI JEFFREY FRANKS C� VA PUNE BANII CONTRIBUABILILOR ROM�NI LA DISPOZI�IA COMPANIILOR AMERICANE DE ASIGUR�RI Traian B�sescu d� �napoi �n ambi�iile sale de a promulga p�n� �n luna martie noua Lege a S�n�t��ii. Enervat de faptul c� demiterea lui Raed Arafat de la conducerea SMURD s-a dovedit o mi�care ce i-a pus �n cap toat� societatea rom�neasc�, Pazvante Chiorul caut� acum solu�ii de a calma spiritele, f�r� s� par� c� a fost �nfr�nt. �n acest context, joi seara, �n jurul orelor 21, el a discutat, mai bine de dou� ore, cu sf�tuitorii lui de tain�: nelipsitul Sebastian L�z�roiu �i, prin telefonul special, Virgil M�gureanu. Pentru a ie�i c�t mai ne�ifonat din chestiune, cei doi i-au sugerat s� am�ne etapa de intrare la vot, �n Parlament, a Legii, programat� pentru �nceputul lunii martie, cu �nc� dou�-trei luni, sub pretextul m�ririi perioadei de dezbatere public�. Astfel, legea va fi tocat� de opinia public� p�n� la epuizare, sub pretextul... democra�iei (?!), iar evenimentul cu Arafat va fi uitat. Sursele noastre spun c� solu�ia p�rea s� �i sur�d� lui Traian B�sescu, dar el se teme c� prelungirea termenului de promulgare �l va sup�ra pe Jeffrey Franks. Noi am aflat c� el i-a promis st�p�nului de la FMI c� legea, care, �n esen��, va pune la dispozi�ia companiilor americane de asigur�ri de s�n�tate banii contribuabililor rom�ni, va fi promulgat� �n primul trimestru al acestui an. De altfel, discu�ia public� vehement�, declan�at� pe marginea legii, a provocat �ntrunirea de urgen��, la Camera de Comer� Rom�no-American� (cunoscut� oficin� a CIA), a reprezentan�ilor din Rom�nia ai firmelor americane de asigur�ri . Raporteaza abuz de limbaj |