Info
x
Cum ati 'petrecut' recensamantul?
|
luana_pavel 25 mesaje Membru din: 9/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 17:24
Citeam pe realitatea o poveste a unui recenzor din Polonia care a avut parte de o experienta foarte interesanta. Cand a ajuns acasa la o consateanca sa o recenzeze a observat ca aceasta ii cam facea ochi dulci. Chiar mai mult, tipa era imbracata destul de sumar, intr-un final dezbracandu-se in fata recenzorului.
Tipul a notat totul intr-un raport pe care ulterior l-a facut public. Interesanta experienta recenzorului.... Acum intreb ca poate cine stie... Cum ati 'petrecut' Recensamantul si daca aveti povestioare haioase impartasiti-le cu toata lumea... Sa ne mai distram si noi |
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 22:02
De la: luana_pavel, la data 2011-11-01 17:24:25 Cum ati 'petrecut' Recensamantul si daca aveti povestioare haioase impartasiti-le cu toata lumea... Sa ne mai distram si noi cu ma-ta in jacuzzi!
|
|
best_silver_26 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 07:50
Recesamantul nu l-am petrecut doarece am fost la munk ,dar am petrecut super tare CNP-ul
Raporteaza abuz de limbaj |
|
paulnagy68 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 07:51
Recensamantul = " seriozitate" tipic romaneasca !
Din pacate si acest recensamant a fost pus sub semnul neseriozitatii tipic romanesti ! Unii recenzori , spun gurile rele " , s-au laudat prin targ ca au " ajutat " putin chestionarele . Cum ? Foarte simplu : persoanele care sunt plecate din tara de peste un an , nu au fost trecute ca plecate !! Care ar fi interesul ? Pai , numarul de locuitori ! Ce se intampla la un numar mai mic de locuitori ? Dispar niste functii , in cadrul primariilor , se poate trece de la statut de oras , la statut de comuna , si de la statut de comuna la cel de sat ! In comunitatile cu minoritati , care au primit un anumit statut , exista sansa sa " dispara " minoritarii , ! Nu prea am vazut presa pe faza !
|
paulnagy68 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 08:04
Ce ar fi curios sa aflam , daca au " ajutat " putin
"chestionarele " ( la rugamintea alesilor locali din unele comunitati, presupun) , ce au trecut in chestionare , la rubrica : loc de munca , si ore de lucru ? Probabil ca nu o sa aflam niciodata , o sa aflam doar ca somajul e in parametrii normali , sub Spania desigur ! Ceea ce ne spune ca cei plecati in Spania , ar trebui sa revina , aici fiind mult de lucru !!!
|
aligator_roz 30 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 09:12
eu am fost chiar recenzor si pot spune ca oamenii sunt neseriosi,unii au plecat in concediu chiar in ziua cand a inceput recensamantul,departe in Spania la plaja ca n-au putut in vara,asa au spus vecinii,eu au zis c-au plecat la tara ca au acolo o casa,dar din alta parte au am auzit c-au plecat in spania,puteau macar sa vina la primarie cu o zi inainte sa anunte ca pleaca pt o perioada indelungata,dar nu au vrut,nu-i corect pt un recenzor care-ti bate la usa la usa de 10 ori sa styea de vorba cu tine,nu-i corect ce-au facut,dar asa-i romanul nostru.Unii au zis ca ei sunt muritori de foame si nu vor sa raspunda,dar de bautura au bani?eu zic ca nu vor sa fie descoperiti ca au cate 7 case pe care le inchiriaza si sa nu plateasca pt asta.
|
Fosta membra 9am.ro 1470 mesaje Membru din: 5/07/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 10:13
S-a dat cumva un indreptar ,,cum sa intampinam recensamantul?" Eu nu am auzit ca ar fi obligatoriu sa fim acasa, ba chiar din contra, cica daca nu ne gaseste recenzorul isi poate completa fisele cu ajutorul unui vecin sau al preotului. De asemeni, nu am citit nicaieri ca trebuie sa stam cu datele intregii familii pregatite pentru ce intrebari vor pune recenzorii. De exemplu, chiar daca unul dintre parinti a fost acasa, nu a putut sa dea corect datele mele, ca nu stia nici CNP-ul nici cum se cheama exact locul meu de munca.
Raporteaza abuz de limbaj
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 10:47
bani aruncati in vant, pe mine m-a sunat sa ma intrebe cnp-ul si denumirea locului de munca, in rest s-a descurcat recenzorul.
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 1/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 10:59
In plus, nu se poate verifica veridicitatea celor declarate!!!
Nu sunt bani pentru invatamant, sanatate, cultura...dar pentru recensaminte, referendumuri si alte asemenea se gasesc bani...
|
Fosta membra 9am.ro 51 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 11:02
Supertare subiectul. Nu m-am mai distrat demult pe tema balariilor de Romanik. Asta da show. Postatzi baietzi e distractzie maxima.
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 11:21
De la: Kraftwerk, la data 2011-11-02 11:02:41Supertare subiectul. Nu m-am mai distrat demult pe tema balariilor de Romanik. Asta da show. Postatzi baietzi e distractzie maxima. E doar un topic, ca oricare altul, unde se posteaza pareri pro si contra...chiar daca traim in Romanik, asa cum zici tu, libertatea de exprimare e garantata... Raporteaza abuz de limbaj |
|
bluewomen 24 mesaje Membru din: 12/08/2010 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 13:41
De la: luana_pavel, la data 2011-11-01 17:24:25Citeam pe realitatea o poveste a unui recenzor din Polonia care a avut parte de o experienta foarte interesanta. Cand a ajuns acasa la o consateanca sa o recenzeze a observat ca aceasta ii cam facea ochi dulci. Chiar mai mult, tipa era imbracata destul de sumar, intr-un final dezbracandu-se in fata recenzorului. Avedarate fantezii au unii!!!! Raporteaza abuz de limbaj
bluewomen
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 26/07/2011 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 15:30
Si eu am fost recenzor ... am avut parte de oameni care m-au primit cu drag in casa si mi-au raspuns cu exactitate la intrebari.
Insa mi s-a intamplat sa fiu invitata in casa, dupa care sa vina o alta persoana si sa ma intrebe ce caut in casa lor ... sa ma faca hoata si sa mi se reproseze lucruri urate. Oricum, cu bune si cu rele am terminat de recenzat teritoriul pe care l-am avut. Recunosc, ca nu ma asteptam ca oamenii sa faca tam-tam pentru niste intrebari banale. Cat despre cnp, am auzit atat de multe povesti incat :-j Mi se pare greu de crezut cum unui om nu ii este teama sa dea la magazin un bon de masa unde are cnp-ul trecut, sau sa arunce la gunoi o factura unde este trecut cnp-ul ... insa ii este frica sa furnizeze cnp-ul pentru a putea intra in evidenta populatiei pentru institutul de statistica.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 26/07/2011 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 15:31
Si eu am fost recenzor ... am avut parte de oameni care m-au primit cu drag in casa si mi-au raspuns cu exactitate la intrebari.
Insa mi s-a intamplat sa fiu invitata in casa, dupa care sa vina o alta persoana si sa ma intrebe ce caut in casa lor ... sa ma faca hoata si sa mi se reproseze lucruri urate. Oricum, cu bune si cu rele am terminat de recenzat teritoriul pe care l-am avut. Recunosc, ca nu ma asteptam ca oamenii sa faca tam-tam pentru niste intrebari banale. Cat despre cnp, am auzit atat de multe povesti incat :-j Mi se pare greu de crezut cum unui om nu ii este teama sa dea la magazin un bon de masa unde are cnp-ul trecut, sau sa arunce la gunoi o factura unde este trecut cnp-ul ... insa ii este frica sa furnizeze cnp-ul pentru a putea intra in evidenta populatiei pentru institutul de statistica.
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 15:59
La nivelul fiecarei primarii exista servicii de stare civila unde se inregistreaza nasterile si decesele iar la nivelul fiecarui judet exista directii de evidenta informatizata a persoanelor....De ce era nevoie sa se cheltuiasca atatia bani, cand Institutul de statistica putea sa obtina informatiile printr-o simpla corespondenta cu autoritatile administratiei publice?
Si inca ceva: sa nu-mi spuneti ca sutele de familii de romi care nu si-au declarat progeniturile au deschis cu drag usa recenzorilor!!!Deci, oricum am da-o, informatiile sunt incomplete... Raporteaza abuz de limbaj |
|
vecinuldelabloc 190 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 18:46
De la: blue_roses128_1, la data 2011-11-02 15:31:18Si eu am fost recenzor ... am avut parte de oameni care m-au primit cu drag in casa si mi-au raspuns cu exactitate la intrebari. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 21:09
De la: luana_pavel, la data 2011-11-01 17:24:25 Am eu una tare haioasa..Era sa-l "petrec" stand la coadaaa ca sa fiu trecuta la numaratoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 177 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 22:55
De la: SER_, la data 2011-11-01 22:02:02De la: luana_pavel, la data 2011-11-01 17:24:25 Cum ati 'petrecut' Recensamantul si daca aveti povestioare haioase impartasiti-le cu toata lumea... Sa ne mai distram si noi SER stim cu totii ca ai un handicap fizic. Frustratule !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:03
S-au publicat primele rezultate partiale ale recensamantului! Suntem 43 de milioane! Se pare ca datorita organizarii defectuoase recenzorii au bagat informatii din burta si au completat formularele de la domiciliul lor. Din cauza proastei organizãri, urmãtorul recensãmânt va avea loc în Ungaria. Lucian Bute a refuzat sã fie numãrat la recensãmânt. Urmãtorul recensãmânt al populaþiei se va face în laborator pe animale!
De data asta au fost recenzate si moastele din Moldova, Muntenia si Dobrogea. Dupa centralizarea informatiilor s-a dedus ca in Romania mai traiesc doar 3 maiasi. |
|
_ser_ 13 mesaje Membru din: 2/11/2011 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:14
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:03:50 acestia sunt: tu, ma-ta, tactu si cu sparta de sor'ta! ...cei 3 care au speriat foamea!
iulian_ionescu este cocalar!
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:19
esti handicapat mare SER. Nu am mai intrat de mult pe aici, dar vad, recidivezi, in loc as te vindeci itr-o lume plina de javre. Nu zic de mama ta, de sora ta, ca nu au ele nici o vina ca tu esti prost crescut in mediul lor. Asa a vrut natura sa te lase, cu un handicap fizic, caci comportamenul tau e un handicap fizic, e un tic al organismului tau. Nu are nici o problema cu moralitatea ta. ca poate tu nu stii ce faci, in momentul in care arunci cu flegme si fecale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 2/11/2011 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:22
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:19:54esti handicapat mare SER. Nu am mai intrat de mult pe aici, dar vad, recidivezi, in loc as te vindeci itr-o lume plina de javre. Nu zic de mama ta, de sora ta, ca nu au ele nici o vina ca tu esti prost crescut in mediul lor. Asa a vrut natura sa te lase, cu un handicap fizic, caci comportamenul tau e un handicap fizic, e un tic al organismului tau. Nu are nici o problema cu moralitatea ta. ca poate tu nu stii ce faci, in momentul in care arunci cu flegme si fecale. Bahh iara s-a luat curentu si ai scapat in lume?? |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:25
)))) Tu cine mai esti ? obisnuiesti sa vorbesti cu necunoscutii asa nebagat in seama ?
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:28
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:25:22)))) Tu cine mai esti ? obisnuiesti sa vorbesti cu necunoscutii asa nebagat in seama ? tu vorbesti... care esti obisnuit sa ti-o iei fara sa intrebi de la cine!
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:29
esti P R O S T
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:32
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:29:52esti P R O S T asa va complimentati intre voi la cresha?!
|
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:39
Parca te si vad SER, esti un gras, cu paru lung si cret nespalat, cu gura ca un bot, si cu respiratia grea de halena. Fta ta ti se pare a fi cea mai penala intrusa in viata ta, dar te multumesti cu faptul ca omul mai si moare, si chipulva putrezi. BESTIE !!!
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:42
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:39:17Parca te si vad SER, esti un gras, cu paru lung si cret nespalat, cu gura ca un bot, si cu respiratia grea de halena. Fta ta ti se pare a fi cea mai penala intrusa in viata ta, dar te multumesti cu faptul ca omul mai si moare, si chipulva putrezi. BESTIE !!! ba dragonu' pw&&*lii mele, tu ai vise erotice cu bestii si nu stiai cum sa ti le faci cunoscute?!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 2/11/2011 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:45
De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:39:17Parca te si vad SER, esti un gras, cu paru lung si cret nespalat, cu gura ca un bot, si cu respiratia grea de halena. Fta ta ti se pare a fi cea mai penala intrusa in viata ta, dar te multumesti cu faptul ca omul mai si moare, si chipulva putrezi. BESTIE !!! Vai tu perverso de pe Tg Ocna..vreau sa te intreb ceva..Mata ce mai face ?? |
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 23:47
De la: ceasuraupisica13, la data 2011-11-02 23:45:11De la: yeacky, la data 2011-11-02 23:39:17Parca te si vad SER, esti un gras, cu paru lung si cret nespalat, cu gura ca un bot, si cu respiratia grea de halena. Fta ta ti se pare a fi cea mai penala intrusa in viata ta, dar te multumesti cu faptul ca omul mai si moare, si chipulva putrezi. BESTIE !!! lucreaza la un 69 cu sor'sa...
|
|
|
|

eu am fost chiar recenzor si pot spune ca oamenii sunt neseriosi,unii au plecat in concediu chiar in ziua cand a inceput recensamantul,departe in Spania la plaja ca n-au putut in vara,asa au spus vecinii,eu au zis c-au plecat la tara ca au acolo o casa,dar din alta parte au am auzit c-au plecat in spania,puteau macar sa vina la primarie cu o zi inainte sa anunte ca pleaca pt o perioada indelungata,dar nu au vrut,nu-i corect pt un recenzor care-ti bate la usa la usa de 10 ori sa styea de vorba cu tine,nu-i corect ce-au facut,dar asa-i romanul nostru.Unii au zis ca ei sunt muritori de foame si nu vor sa raspunda,dar de bautura au bani?eu zic ca nu vor sa fie descoperiti ca au cate 7 case pe care le inchiriaza si sa nu plateasca pt asta.