Info
x
La ce ne ajuta scuzele lui huidu + ce ne spune defapt regele mihai astazi in parlament
|
Iulian_ionescu 45 mesaje Membru din: 9/02/2011 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 00:59
Doua subiecte am pe oridinea zilei:
Scuzele lui Huidu si Regele Mihai In Parlament. Pe radio Guerrilla este emisiunea lui Mihai Serban unde in fiecare seara poti sa votezi ce te enerveaza. Daca as putea sa votez vreodata as vota ca ma enerveaza scuzele lui Serban Huidu. Totusi a omorat 3 oameni sa fim seriosi, scuzele nu ajuta la nimic. Subiectul doi regele Mihai. Oare mai conteaza ce ne spune acum, la 90 de ani. Ce autoritate mai are acest om care nu a participat la viata Romanilor si a romaniei? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 06:16
scuzele lui huidu sunt egale cu zero.el era un prost si inainte de lovitura la cap, ta-su ,frate-su, nevasta-sa sunt niste parveniti prosti, chiar emisiunea *cronica carcotasilor* e proasta si infantila . am zis: sa se sinucida si gata!------
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 06:22
in legatura cu regele mi- se pare o prostie ca urmasii comunistilor si tortionarilor ce se gesesc in parlament sa aplaude azi un balbait caruia soacra-mea de 87 de ani ii zice tolomac si acum ca in tinerete. chiar sunt curios daca va intelege cineva banguielile unei frunze a istoriei.ca s-a indoit de cand e el dupa cum a batut vantul iar mai nou si-a redobandit averile uriase pentru neamurile lui cu concursul tampitilor din guvern si parlament pentru a forta alti prosti mai tarziu sa nationalizeze iar tot
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 05:43
Scuzele lui Huidu ?pai, daca intr-adevar regreta ceea ce a facut, mai are o sansa de a-si salva sufletul...daca nu, se va bucura, cineva
.In ambele cazuri, situatia in sine -de a cere sau nu scuze- chiar nu prezinta nici o importanta ACUM, faptele s-au petrecut, inevitabilul s-antamplat, oameni au murit .Moartea este un proces ireversibil- fizic-. In ceea ce priveste prezenta Regelui Mihai azi, in parlamentul Romaniei, toata stima mea si admiratia fata de familia Regala ! O varsta respectabila, o prezenta calda, placuta, incarcata de o frumoasa istorie !La Multi Ani Majestate !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
filip_bogdan20002000 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 08:29
Prietene, acel balbait de care vorbesti matale , pe langa ca a luat foarte multe averi (sau si-a insusit),poate deschide usi pe care nu le poate deschide nimeni din conducerea tarii (cel putin in momentul de fata).
Nu sunt monarhist convins, nu cred ca ar putea salva monarhia ceea ce s-a facut si se face in continuare in tara asta, dar daca este vorba de prestanta, reprezentatia regelui Mihai a fost de-a dreptul COLOSALA. Sa cheme BaSescu atatia oameni la dineu, la teatru(ORGANIZAT IN CINSTEA MARIEI SALE BASECU), vei vedea ca vin numai LINGAII PATRIEI IN FRUNTE CU BOB(PARDON BOC. Raporteaza abuz de limbaj |
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 08:40
De la: FFB, la data 2011-10-30 08:29:57Prietene, acel balbait de care vorbesti matale , pe langa ca a luat foarte multe averi (sau si-a insusit),poate deschide usi pe care nu le poate deschide nimeni din conducerea tarii (cel putin in momentul de fata). da, foarte multe usi, dar cel mai des cea de la W.C. cat despre prestanta...sa fim seriosi, nu au reusit sa gaseasca traducator ca sa poata si romanul sa inteleaga ceva din 'sublimul' sau discurs, asa ca lasitatea sa sa ma lase in pace, nici macar istorie nu e
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 11:00
DA' PARCA ITI PLACEA CRONICA PECARD !!!
|
BLA_JENY 229 mesaje Membru din: 6/10/2010 Oras: Tecuci |
Postat pe: 3 Noiembrie 2011, ora 11:24
Da, da
Si CASH ii placea
IO'. Nu ma stii ??? Nasooolll !
P.S. IO is nevasta DOMUNUI DECAN AL FACULTATII DE BLAJI(nu.ro)NEOLOGIE. Sa se STIEEE ! Clar ??? + sunt profeSOaRA LA SECtIa de BLAJI+neza.
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 17:46
De la: Patrycia, la data 2011-11-03 11:00:53DA' PARCA ITI PLACEA CRONICA PECARD !!! imi placea si imi place si acum asa ca fapt divers dar se vedea ca le baga limba in c*ur celor de la putere
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2011, ora 17:47
De la: BLA_JENY, la data 2011-11-03 11:24:00Da, da hush musca tzetze! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 11:42
scuzele ajuta, eu sunt doar foarte curioasa daca regrta cu adevarat ce a facut....aceastae intrebarea !!
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 22:24
On topic :
Eu zic sa ii ceara scuze ( adik huidu ) regelui mihai ( cu "m" mic )
|
yuppy006930 2 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2011, ora 12:09
eu una ma gandesc cum ai fi reactionat tu, ce scuze gaseai daca erai in locul lui Huidu, nu de alta , dar cei care fac judecati de valoare asupra altora am impresia ca duc lipsa de ocupatie si se plictisesc. Eu una nu cunosc cum este sa fii in locul lui si sincera sa fiu nici nu-mi doresc , cum nu-ti doresc nici tie. Singurii care sunt capabili sa-l judece : Dzeu, Justitia, apropiatii victimelor. Apropiatii victimelor se pare ca au fost mult mai intelegatori decat tine si nu-si pun probleme existentiale de a judeca pe unul sau pe altul. Esti Judecator cumva? Daca da , locul de judecata este in Tribunal sau Judecatorie. Dzeu banuiesc ca nu te consideri sau cel putin ma rog pt tine sa nu te crezi, altfel locul tau nu este printre noi.
In privinta Regelui Mihai, inteleg faptul ca nu a mancat acelasi salam cu noi, dar nu ar fi rau sa avem putin respect nu numai pentru varsta lui ci si pentru faptul ca face parte din trecutul nostru, mai exact istoria noastra. Banuiesc ca o cunosti si o respecti. Pt mine una l-as prefera in locul puterii & opozitie. Nu ma incanta nici una dintre cele 2. Probabil tu esti impacat ori cu puterea , ori cu opozitia ori cu alta alternativa: Vadim, Diaconescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Virgilius68 38 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 17:30
TREBUIE SA IL INTELEM PE HUIDU ,NU TREBUIE SA FIM RAUTACIOSI ESTE BINE CA SI-A CERUT SCUZE CU TOATE CA SCUZELE NU POATE INVIA PE NIMENI .CEA MAI MARE PEDEAPSA A LUI SA RECUNOASTEM ESTE FAPTUL CA A DISPARUT DIN VIATA PUBLICA PT ESTE OM DE TELEVIZIUNE SI A AVUT TALENTUL DE A FACE ACEASTA EMISIUNE CRONICA CIRCOTASILOR.EU AS VREA SA VAD UN POLITICIAN SAU UN ALT OM CARE SA RETRAS DIN VIATA PUBLCA IN URMA UNUI EVENIMENT SIMILAR SAU DE CU TOTUL ALTA FACTURA SI APOI SA NU MAI AUZIM DE EL.SA NU CREDETI CA EL SI-A DORIT SA FACA ASA CEVA PT CA DACA AM STII CE SE INTIMPLA MIINE SA PUTEM VEDEA IN VIITOR LUMEA AR FI CU TOTUL ALTA.
IN CEEA CE MA PRIVESTE CU REGELE MIHAI NU CRED CA LA TINUT NIMENI DIN ACEASTA TARA LEGAT SA NU INTREPRINDA CEVA PENTRU NOI PT ACEST POPOR.AR FII TREBUIT SA IA ATITUDINE INCA DIN PRIMELE CLIPE ALE REVOLUTIEI SI AR FI TREBUIT SA FACA CEVA SI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU PENTRU ROMANIA AR FII TREBUIT SA NE LASE CEVA CU CARE SA IL PUTEM POMENI.ASA CUM NU AM CREZUT NICI IN ILIESCU NICI IN CONSTANTINESCU SI BASESCU NU CRED NICI IN REGE . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 5/11/2011 Oras: Fagaras |
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 17:38
De la: Virgilius68, la data 2011-11-13 17:30:02TREBUIE SA IL INTELEM PE HUIDU ,NU TREBUIE SA FIM RAUTACIOSI ESTE BINE CA SI-A CERUT SCUZE CU TOATE CA SCUZELE NU POATE INVIA PE NIMENI .CEA MAI MARE PEDEAPSA A LUI SA RECUNOASTEM ESTE FAPTUL CA A DISPARUT DIN VIATA PUBLICA PT ESTE OM DE TELEVIZIUNE SI A AVUT TALENTUL DE A FACE ACEASTA EMISIUNE CRONICA CIRCOTASILOR.EU AS VREA SA VAD UN POLITICIAN SAU UN ALT OM CARE SA RETRAS DIN VIATA PUBLCA IN URMA UNUI EVENIMENT SIMILAR SAU DE CU TOTUL ALTA FACTURA SI APOI SA NU MAI AUZIM DE EL.SA NU CREDETI CA EL SI-A DORIT SA FACA ASA CEVA PT CA DACA AM STII CE SE INTIMPLA MIINE SA PUTEM VEDEA IN VIITOR LUMEA AR FI CU TOTUL ALTA. parerea mea... fi-ti-ar scrisu' al dracu!
|
adila_bad 438 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 21:27
De la: yuppy006930, la data 2011-11-09 12:09:29eu una ma gandesc cum ai fi reactionat tu, ce scuze gaseai daca erai in locul lui Huidu, nu de alta , dar cei care fac judecati de valoare asupra altora am impresia ca duc lipsa de ocupatie si se plictisesc. Eu una nu cunosc cum este sa fii in locul lui si sincera sa fiu nici nu-mi doresc , cum nu-ti doresc nici tie. Singurii care sunt capabili sa-l judece : Dzeu, Justitia, apropiatii victimelor. Apropiatii victimelor se pare ca au fost mult mai intelegatori decat tine si nu-si pun probleme existentiale de a judeca pe unul sau pe altul. Esti Judecator cumva? Daca da , locul de judecata este in Tribunal sau Judecatorie. Dzeu banuiesc ca nu te consideri sau cel putin ma rog pt tine sa nu te crezi, altfel locul tau nu este printre noi. yuppy , vezi ca abrevierea corecta la Dumnezeu e "D-zeu" nu "Dzeu" singura existenta ... altfel blasfemie, daca nu ma insel eu .....
|
|
|

scuzele lui huidu sunt egale cu zero.el era un prost si inainte de lovitura la cap, ta-su ,frate-su, nevasta-sa sunt niste parveniti prosti, chiar emisiunea *cronica carcotasilor* e proasta si infantila .
am zis: sa se sinucida si gata!
chiar sunt curios daca va intelege cineva banguielile unei frunze a istoriei.ca s-a indoit de cand e el dupa cum a batut vantul iar mai nou si-a redobandit averile uriase pentru neamurile lui cu concursul tampitilor din guvern si parlament pentru a forta alti prosti mai tarziu sa nationalizeze iar tot
O varsta respectabila, o prezenta calda, placuta, incarcata de o frumoasa istorie !La Multi Ani Majestate !