back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Compunere liberă despre femeie...

DeMayo

229 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 11:47

... a elevului Gigel din clasa a 2-a:

Femeia este o ființă, pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pămînt după chipul și asemănarea lui, deși toți o preferă după chipul și asemănarea lui Pamela Anderson. De fapt și femeia este tot un fel de Dumnezeu, căci pe pământ e atotputernică. Nimic nu se face fără ea: nici politică (vezi madam Thatcher), nici vâlvă (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).
Femeile sunt de două feluri: tinere și foarte tinere.

Cele mai în vîrstă intră în categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt acelea care au împlinit 50 ani și de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanță vîrsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Așa că dacă o femeie folosește 20 de cosmetice poți să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deși primește deja pensie.

Femeia este subiectul celor mai multe cîntece de dragoste, de aceea dragostea este întotdeauna un cîntec. Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maică-sa. Dar așa cum inventatorii au inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot așa se încearcă o altă invenție: zestrea fără nevastă și soț fără soacră. Cred că cel care va pune la punct aceste două mari invenții va primi Premiul Nobel pentru Pace.

Femeile se pot împărți, după cum spune unchiul Costel, în alte trei categorii:

femeile care au suflet și sunt stimate, cele care au caracter și sunt admirate și cele care au "nu-știu-ce" și sunt căutate. Eu nu știu de ce sunt căutate, că doar nimeni nu se joacă cu ele de-a v-ați ascunselea, ci de-a v-ați găsitelea. Unchiul Costel îi șoptea lui tata despre una: „Ce mi-am căutat mi-am găsit, iar acum mi-e frică să nu-mi găsească ceva și medical”.

Femeia este de genul feminin, deși unele poartă pantaloni, după cum unii bărbați sunt de genul masculin și poartă șorț de bucătărie. Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. De aceea se pricepe atît de bine să miște șoldurile. Prima femeie care a păcătuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.
Cică Eva a păcătuit cînd a mușcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, cînd mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigîndu-i: „Ho, nebuno, nu mă mușca!”. Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, cînd a ieșit el din cameră, avea urme de mușcătură pe gît, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a șoptit vecinei: „Acum pleacă repede, că dacă vine acasă șarpele, s-a zis cu noi!”.

Eu l-am întrebat: „Despre ce șarpe vorbești, că acasă nu trebuie să vină decît mama!”.
Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toți sfinții, așa cum scrie la Biblie. Cînd s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai și abia după două luni s-a întors.

Atat știu desprefemei. Pentru rest am să mă uit pe gaura cheii.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu exista perfectiune, toti suntem atinsi de o oarecare nebunie, salbaticie, neputinta, monstruozitate.....dar cred ca diferenta o face modalitatea in care convietuim cu demonii
ally00

17 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 08:32

Concluzia ar fi: ceea ce nu intelegi nici sa nu incerci. Exista posibilitatea sa afli lucruri care te vor surprinde atat de tare incat risti o viata sa ramai "afectat". "Iubeste fara sa gandesti, traieste fara prea multe intrebari"

yuppy013903__ion

348 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 22:39

2 paie-nfipte -n chur se numeste femeie .Bun?

ionica
ally00

17 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 07:32

iar tu fara neuroni...

luqueradu

6 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 10:39

m-ai plagiat =))
de ce o iei de pe facebook
vezi ca mai e una cu ceva de genu se numeste podul
e si mai tare!!!

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 11:21

De la: luqueradu, la data 2011-10-20 10:39:32m-ai plagiat =))
de ce o iei de pe facebook
vezi ca mai e una cu ceva de genu se numeste podul
e si mai tare!!!

Unde e nenica pe facebook ca vreau shi io sa-i dau un like.....

bebeoprea

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:00

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 12:41

De la: yuppy013903__ion, la data 2011-10-19 22:39:212 paie-nfipte -n chur se numeste femeie .Bun?
Mare-i gradina ta doamne.

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 12:44

De la: dasca7727, la data 2011-10-31 10:51:28Dzeu a creat lumea a facut barbatul si i-a dat sa conduca animalele...dupa aia a vut o migrena de la atata creatie si a inventat fem deaia ele ne dau dureri de cap sua pt necredinciosii k mn..darwin si teoria lui au dat-o in bara,,,cand a explodat bing bang ul a facut si o eroare pe langa univers ..eroare= fem k idee si universul si zeii gresesc deci noi muritorii gresim si mai mult
As vrea sa-ti raspund,dar zau daca am inteles ceva

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 12:48

De la: DeMayo, la data 2011-10-14 11:47:26... a elevului Gigel din clasa a 2-a:

Femeia este o ființă, pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pămînt după chipul și asemănarea lui, deși toți o preferă după chipul și asemănarea lui Pamela Anderson. De fapt și femeia este tot un fel de Dumnezeu, căci pe pământ e atotputernică. Nimic nu se face fără ea: nici politică (vezi madam Thatcher), nici vâlvă (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).

Cele mai în vîrstă intră în categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt acelea care au împlinit 50 ani și de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanță vîrsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Așa că dacă o femeie folosește 20 de cosmetice poți să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deși primește deja pensie.

Femeia este subiectul celor mai multe cîntece de dragoste, de aceea dragostea este întotdeauna un cîntec. Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maică-sa. Dar așa cum inventatorii au inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot așa se încearcă o altă invenție: zestrea fără nevastă și soț fără soacră. Cred că cel care va pune la punct aceste două mari invenții va primi Premiul Nobel pentru Pace.

femeile care au suflet și sunt stimate, cele care au caracter și sunt admirate și cele care au "nu-știu-ce" și sunt căutate. Eu nu știu de ce sunt căutate, că doar nimeni nu se joacă cu ele de-a v-ați ascunselea, ci de-a v-ați găsitelea. Unchiul Costel îi șoptea lui tata despre una: „Ce mi-am căutat mi-am găsit, iar acum mi-e frică să nu-mi găsească ceva și medical”.

Femeia este de genul feminin, deși unele poartă pantaloni, după cum unii bărbați sunt de genul masculin și poartă șorț de bucătărie. Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. De aceea se pricepe atît de bine să miște șoldurile. Prima femeie care a păcătuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.
Cică Eva a păcătuit cînd a mușcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, cînd mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigîndu-i: „Ho, nebuno, nu mă mușca!”. Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, cînd a ieșit el din cameră, avea urme de mușcătură pe gît, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a șoptit vecinei: „Acum pleacă repede, că dacă vine acasă șarpele, s-a zis cu noi!”.

Eu l-am întrebat: „Despre ce șarpe vorbești, că acasă nu trebuie să vină decît mama!”.
Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toți sfinții, așa cum scrie la Biblie. Cînd s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai și abia după două luni s-a întors.

Dar parerea ta personala?

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 13:38

De la: lylu, la data 2011-11-02 12:41:57
De la: yuppy013903__ion, la data 2011-10-19 22:39:212 paie-nfipte -n chur se numeste femeie .Bun?

vezi... eu ti-am spus ca avem de lucru in trei schimburi... la asa gradina ne-ar trebui si niste tractoare

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 15:52

De la: katy77a, la data 2011-11-02 13:38:00

vezi... eu ti-am spus ca avem de lucru in trei schimburi... la asa gradina ne-ar trebui si niste tractoare
Hai noroc soro nici acu nu ai gasit ce cautai?

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2011, ora 15:56

De la: lylu, la data 2011-11-02 15:52:41
De la: katy77a, la data 2011-11-02 13:38:00

Hai noroc soro nici acu nu ai gasit ce cautai?

mereu descopar cate ceva nou
si ma minunez

anca32gale

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 14:24

De la: DeMayo, la data 2011-10-14 11:47:26... a elevului Gigel din clasa a 2-a:

| Varianta pentru tiparire a topicului Compunere liberă despre FEMEIE...
Mergi la: