back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Justitia in romania este oare oarba?

 


 
 
Iulian_ionescu

45 mesaje
Membru din: 9/02/2011
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 12:25

Nu pot sa spun ca sunt vreun combatant infocat al actualului presedinte (TB) sau al Guverului. Pot sa spun ca pana acum semenele sunt bune si intr-adevar actualul guvern cred ca a trecut cu bine examenul crizei economice.

Probabil daca fac aceasta afirmatie o sa starnesc foarte multe valuri, dar cine are ochi sa vada, urechi sa auda si creier sa inteleaga o sa-mi dea dreptate.

Dar in acelasi timp, exista o mare pata pe care niciun guvern si niciun presedinte nu a putut sa o stearga, inca de la revolutine si pana in prezent: justitia!

Din pacate vad foarte multe exemple de smecheri care calca oameni pe strada, fura sau delapideaza contrui si intr-un final, dupa ce li se arata pisica ( 29 de zile de arest preventiv - in cel mai rau caz) sunt eliberati si dati uitarii.

Genul acesta de comportament al judecatorilor si intregului aparat jurdic din Romania este foarte periculos. Din ce in ce mai mult smecheri de Dorobanti sau parveniti vor miza ca daca au bani, relatii sau cine stie ce cumetrii vor putea sa fenteze legea in tara....

Daca vrem sa schimbam cu adevrat ceva trebuie schimbata ordinea....

Raporteaza abuz de limbaj
Razzyy

1194 mesaje
Membru din: 19/03/2013
Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 17:25

asa se zice cand nu vede, ca e oarba!dar nu e cazul la noi.....e corupta, legi stufoase si foarte depasita de vremuri!

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Justitia in Romania este oare oarba?
Mergi la: