back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Moni, iri si... irinuca

nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 20:02

Femeile in general merg pe varianta "copilul trebuie sa fie cu mama lui". Ei, eu nu sunt de acord cu asta... nu in cazul asta. De ce?

1. Ce poate sa-i ofere Iri, nu poate sa-i ofere Moni. Iri nu o sa cada maine, poimaine deci poate sa-i ofere o scoala mai selecta, o orientare catre o cariera adevarata ce tine de ce ai in cap decat de ce corp ai.

Daca Irinuca nu are corp ca mamica ce poate sa o invete Monica? Oare Monica va rezista pe ecrane dupa ce nu-l mai are pe Iri? viata modelelor nu e tocmai lunga.

2. Daca stergi tot ce apare in presa si ramane doar Moni si Iri ce se intampla? Va spun eu... daca ii dai copilul Monicutzei confirmi ca e bine sa fii ceea ce este ea de fapt. Atat de putin suportatul gen de om... profitor.

Raporteaza abuz de limbaj
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 07:50

Sunt milioane de femei care isi cresc copii fara sa le conteste nimeni capacitatea de mama, desi nu au cariere stralucitoare. Daca Moni NU ar fi fost model, nu ai fi stiut nimic despre ea decat ca divorteaza de Irinel, ai fi considerat normal sa-i ramana copilul. Asa cum ii raman copii sotiei lui Borcea.
Mie mi se pare ca fetita Irinuca are mare ghinion cu parintii ei si luxul tatalui ca si celebritatea mamei nu o fac fericita in nici un fel. Mult mai fericita ar fi sa o lase toti in pace sa traiasca normal asa cum ar creste-o poate bunica-sa, fara chiloti cu cristale Swarovski.

Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 08:06

A, ai spus ,,nu in cazul asta"...deci pe undeva parerile noastre se intalnesc

Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
neluz

36 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 08:59

Prieteni, prea multi Neuroni consumati pentru doua entitati care cred ca stiau fiecare in ce se baga!!!!

Nu cred ca suntem noi cei care avem sau nu dreptul de a judeca viata lor,/ ,,ce face omul cu mana lui, Lucru manual se numeste...'''!!!

Toate bune.

adnas

152 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:36

Un copil fara unu din parinti tot infirm se cheama ca este,eu cred ca are nevoie de amandoi,si asta in toate cazurile.Irinel îi poate oferi o bona ,haine,hrana dar nu si ceea ce se cheama afectiune,el este in criza barbatului pe ultima suta de metri si are alte preocupari,ea sunt sigura ca-si iubeste copilul si ca ar face orice chiar daca ar avea potential pe termen lung sau scurt.Problema e un razboi al orgoliilor in urma caruia de pierdut are copilul . Singura cale ar fi sa cada la pace in folosul copilului,sa o vada amindoi sa se bucure de doua vacante,doua cadouri de ziua ei si bucuria de as vedea parintii vorbindu-si dar..............orgoliul unui tatic impotent nu va renunta,si apoi Irinel s-a gindit ca are o virsta si........sigur va parasi sistemul inaintea Monicai ?
SARACA FATA BOGATA intotdeauna calea de mijloc e cea mai buna solutie.

Mirceadorin

38 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:43

Mda... Iri are ce sa-i ofere micutzei in materie de educatie. Cam tot atata cat Moni. Adica o usoara pedofilie, numeroase aventuri extraconjugale, ceva exhibitionism conjugal (vezi interminabilele imagini TV din viatza lor), un discurs bolovanos si ceva cultura generala de doi bani! Acesti narcisisti ar fi trebuit sa se abtina de la a face copii!

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 13:26

De la: efect, la data 2011-05-23 08:59:38Prieteni, prea multi Neuroni consumati pentru doua entitati care cred ca stiau fiecare in ce se baga!!!!

Nu cred ca suntem noi cei care avem sau nu dreptul de a judeca viata lor,/ ,,ce face omul cu mana lui, Lucru manual se numeste...'''!!!

Toate bune.

E vorba mai mult de principiu decat decat de persoanele in cauza. Rar ai exemple atat de mediatizate si de graitoare pentru problema in cauza.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 13:31

De la: Mirceadorin, la data 2011-05-23 09:43:05Mda... Iri are ce sa-i ofere micutzei in materie de educatie. Cam tot atata cat Moni. Adica o usoara pedofilie, numeroase aventuri extraconjugale, ceva exhibitionism conjugal (vezi interminabilele imagini TV din viatza lor), un discurs bolovanos si ceva cultura generala de doi bani! Acesti narcisisti ar fi trebuit sa se abtina de la a face copii!

Nu trebuie sa-i ofere el personal educatia dar poate sa o trimita la scoli bune si sunt sigur ca e mai capabil sa o indrume catre o profesie.

Cat vine vorba de "acesti narcisisti", au facut deja copilul... ce sa le faci? Oricum pentru mine principiul e mai graitor decat personajele.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 13:31

De la: Mirceadorin, la data 2011-05-23 09:43:05Mda... Iri are ce sa-i ofere micutzei in materie de educatie. Cam tot atata cat Moni. Adica o usoara pedofilie, numeroase aventuri extraconjugale, ceva exhibitionism conjugal (vezi interminabilele imagini TV din viatza lor), un discurs bolovanos si ceva cultura generala de doi bani! Acesti narcisisti ar fi trebuit sa se abtina de la a face copii!

Nu trebuie sa-i ofere el personal educatia dar poate sa o trimita la scoli bune si sunt sigur ca e mai capabil sa o indrume catre o profesie.

Cat vine vorba de "acesti narcisisti", au facut deja copilul... ce sa le faci? Oricum pentru mine principiul e mai graitor decat personajele.

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:12

daca vb la modul general, copilul poate fi crescut de ambii parinti in continuare, necontand care dintre ei a primit custodia...dar in cazul d-lui columbeanu, va intreb eu...ce educatie a stiut el sa-i dea donshoarei monica?...ca doar a luat-o cruda ...sincer, mie personal imi este mila de acel copil, pt ca are 2 parinti iresponsabili!!!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:23

DACA A VRUT IRI PROSPATURA ACUM TRAGE PONOASELE!!!SI DUPA CE AM INGURGITAT DIN PRESA,MONI NU ERA USA DE BISERICA LA CASATORIE!!!,,APARITIA MOSULUI IN MEDIA CARE SPUNEA CA PE UNDE A COLINDAT MONI!"ORICUM NU POATE NIMENI SA MA CONVINGA CA MONICA S-A AMOREZAT DE IRINEL !!!PROBABIL S-A AMOREZAT DE BANII LUI!!!DUPA CE A REALIZAT LA 5 ANI CA E NASPA TREABA,A LUAT-O PE ALTE CAI!ORICUM NU STIE NIMENI IN CE CONDITII SI PENTRU CE SE TOT PENDULEAZA IN SUA.CAND AUTORITATILE SI OPINIA PUBLICA VA AFLA S-AR PUTEA CUNOASTE REALITATEA!!!!

dont_tRY_to_be_Louie

19 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 18:25

Este Romania frate ( tara arde si baba se chiaptana ) Atat tam ,tam pentru problema lor. Parca cine sitie cine sunt ei si parca ar fi singurii care trec prin asa ceva.

Nu mai pot sa vad nici publicitate de astea doi ( Irinel & Moica )

A iubit Monica pe dracu sa o ia , s-a vazut clar ca era pentru banii mosului si tot mai clar s-a vazut ca mosu este un idiot ca la varsta lui apare pe la televizor laudanduse ca are o femeie ca Monica. Omu cred ca era frustrat maxim ca a imbatranit si acum hop sa arate lumii ca el inca mai poate, a luat o parasuta proasta si putin analfabeta in casa lui.

O tampenie de situatie cu o masa mare de tampiti implicati, presa le canta in struna pentru ca sunt alti idioti care stau in fata televizorului cand ii da pe astea doi la stiri si le plang de mila... Lor le creste rating-ul ,lumea vede drama si scandal deci toti sunt fericiti.

Atata lume necajita ,lume care chiar ar trebui sa apara la televizor si sa-si spuna povestea si ei ni baga pe gat pe Irinel si Monica. Uite daia nu mai pot eu si multi ca mine sa doarma noaptea ca au ei probleme si nu stiu cum sa imparta acel copil ( de parca m-ar interesa bai frate ).
Oriunde ajunge acel copil ,tot o adolescenta rasfatata va fi si tot ii vor lipsi cei 7 ani de acasa pentru ca va fi crescuta cu bani. Irinel o sa arunce bani pe ea la varsta de 18 ani ca na, vb. aia are si el o fata acum si trebuie...

Le dati prea multa importanta , JUR!! Si eu chiar nu vad de ce atata importanta unor ipocriti. Chiar merita atata importanta. Merita Monica atata sustinere cand ea si-a vandut viata pentru bani si a trebuit sa suporte mosneagul ala pe ea si toate astea in fata camerelor de filmat sa-i vada intreaga tara. Deci jur ca imi este sila. Eu nu ma mai uit la televizor de ani dar prin ce local ma duceam ,hop Monica si Iri stirea numarul unu.
Daca nu aveam parintii in aceeasi casa cu mine jur ca scoteam cablu.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 19:33

De la: Louie1987, la data 2011-05-23 18:25:21Este Romania frate ( tara arde si baba se chiaptana ) Atat tam ,tam pentru problema lor. Parca cine sitie cine sunt ei si parca ar fi singurii care trec prin asa ceva.

Nu mai pot sa vad nici publicitate de astea doi ( Irinel & Moica )

A iubit Monica pe dracu sa o ia , s-a vazut clar ca era pentru banii mosului si tot mai clar s-a vazut ca mosu este un idiot ca la varsta lui apare pe la televizor laudanduse ca are o femeie ca Monica. Omu cred ca era frustrat maxim ca a imbatranit si acum hop sa arate lumii ca el inca mai poate, a luat o parasuta proasta si putin analfabeta in casa lui.

O tampenie de situatie cu o masa mare de tampiti implicati, presa le canta in struna pentru ca sunt alti idioti care stau in fata televizorului cand ii da pe astea doi la stiri si le plang de mila... Lor le creste rating-ul ,lumea vede drama si scandal deci toti sunt fericiti.

Atata lume necajita ,lume care chiar ar trebui sa apara la televizor si sa-si spuna povestea si ei ni baga pe gat pe Irinel si Monica. Uite daia nu mai pot eu si multi ca mine sa doarma noaptea ca au ei probleme si nu stiu cum sa imparta acel copil ( de parca m-ar interesa bai frate ).
Oriunde ajunge acel copil ,tot o adolescenta rasfatata va fi si tot ii vor lipsi cei 7 ani de acasa pentru ca va fi crescuta cu bani. Irinel o sa arunce bani pe ea la varsta de 18 ani ca na, vb. aia are si el o fata acum si trebuie...

Le dati prea multa importanta , JUR!! Si eu chiar nu vad de ce atata importanta unor ipocriti. Chiar merita atata importanta. Merita Monica atata sustinere cand ea si-a vandut viata pentru bani si a trebuit sa suporte mosneagul ala pe ea si toate astea in fata camerelor de filmat sa-i vada intreaga tara. Deci jur ca imi este sila. Eu nu ma mai uit la televizor de ani dar prin ce local ma duceam ,hop Monica si Iri stirea numarul unu.
Daca nu aveam parintii in aceeasi casa cu mine jur ca scoteam cablu.

Din nou trebuie sa ma repet. Faceti abstractie de la faptul ca parintii sunt Moni si Iri.

ionut_iordache82

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 19:36

prietene...ai prea mult timp. oricum ma doare in cot de iri shi de moni. din cauza astora ca tine shterg absolut tot timpul mesajele de la yuppy care tin de forum. oameni cu prea mult timp si prea putin creier, care nu au ce sa discute decat problemele altora...

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 19:41

De la: ionut_iordache82, la data 2011-05-23 19:36:40prietene...ai prea mult timp. oricum ma doare in cot de iri shi de moni. din cauza astora ca tine shterg absolut tot timpul mesajele de la yuppy care tin de forum. oameni cu prea mult timp si prea putin creier, care nu au ce sa discute decat problemele altora...

Stii ca ai optiunea sa deschizi u subiecte interesante daca nu iti convin... in loc sa stai si sa te plangi. Fa ceva amice... sau esti prea ocupat. Poate nu te duce creierasul...

Ce o fi?

In orice caz daca asa ceva te frustreaza e bine sa faci ce ai facut in continuare... sa treci cu vederea. Ca la asta-i bun romanul. Si din nou trebuie sa ma repet...

!!!!!!!!!!!PRINCIPIUL CONTEAZA!!!!!!!!!!!!!!

La naiba cu moni si iri ca ei sunt irelevanti in discutia asta.

ingerashcolorat

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 22:13

De la: nonameman13, la data 2011-05-19 20:02:35Femeile in general merg pe varianta "copilul trebuie sa fie cu mama lui". Ei, eu nu sunt de acord cu asta... nu in cazul asta. De ce?

1. Ce poate sa-i ofere Iri, nu poate sa-i ofere Moni. Iri nu o sa cada maine, poimaine deci poate sa-i ofere o scoala mai selecta, o orientare catre o cariera adevarata ce tine de ce ai in cap decat de ce corp ai.

Daca Irinuca nu are corp ca mamica ce poate sa o invete Monica? Oare Monica va rezista pe ecrane dupa ce nu-l mai are pe Iri? viata modelelor nu e tocmai lunga.

2. Daca stergi tot ce apare in presa si ramane doar Moni si Iri ce se intampla? Va spun eu... daca ii dai copilul Monicutzei confirmi ca e bine sa fii ceea ce este ea de fapt. Atat de putin suportatul gen de om... profitor.

sa stea fata la masa si sa o sustina tatsu

asds
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 23:58

Au inceput razboaiele dar la noi ii tot la fel
Ocupati sa facem tam tam pentru Moni, Irinel
Un tsunami forte zguduie pamantu nene
Dar ce ne zici noua prostii, avem pe cap alte probleme
Uite Oana si Pepe asta da caz important
Subliniat pentru MASSMEDIA : MANCATI PREA MULT C***t

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 19:27

atunci iti recomand sa asculti Sak Gol vs Sak Noel - Koka People (Ce c@c@t - Parodie)

asds
no_namexp

1 mesaj
Postat pe: 24 Mai 2011, ora 21:09

Uite cu ce ne pierdem noi timpul... In loc sa ne apucam sa dezvoltam ceva, sa creem ceva , noi vorbim despre Moni si Iri . Dasta evolueaza Romania .

Hai sa venim cu idei.

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 22:22

De la: no_namexp, la data 2011-05-24 21:09:38Uite cu ce ne pierdem noi timpul... In loc sa ne apucam sa dezvoltam ceva, sa creem ceva , noi vorbim despre Moni si Iri . Dasta evolueaza Romania .

Hai sa venim cu idei.

se mai plictiseste si omu din cand in cand

asds
| Varianta pentru tiparire a topicului Moni, Iri si... Irinuca
Mergi la: