back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vreau si eu un sfat

yuppy010173

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 11:59

BUNA sunt ADY nici nu stiu cum sa incep povestea mea care ma chinuie de mai mult timp sunt cu sotia mea din 1996 avem 2 fete nam ce sa zic sunt un om in plinit deocamdata dar pe mine ma chinuie alta problema in legatura cu sotia mea o iubesc foarte mult tin nespus de mult la ea as face orce pt ea mi-as da si viata pt ea .SE lasa mult rugata cind este vb sa face dragoste iar ea nu prea este activa in ceea ce facem la pat am incercat tot felul de metode pt a o satisface cit mai bine si so duc cit mai sus dar degeaba .STA in pat si nu are nici o reactie la ceea ce ai fac ,petrecem toata noaptea dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau ce sa incer .,am incercat tot felul de poziti,sex anal ,eu ai fac si sex oral ,sex total dar nimic .INSCHIMB ea nu stie dar eu am suprinso de mai multe ori cind facea baie masturbinduse singura la dus de ce nu este asa si in pat cu mine ma tot intreb unde gresesc sau de ce face asa ceva singura cind eu ai pot oferi orce ,a, incercat si sai spun sa vb cu ea dar degeaba sta ca si cum nu as fi acolo cu ea .CITEODATA ma mai uit seara la cite un film pt adulti poate ai vine si ei ceva acolo ce vede dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau cum so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna ......

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 12:08

"so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna "

poate atunci cand sunteti in pat, n-ar mai trebui sa faceti sex impreuna, ci separat pana la urma, fiecare cu pi..a ma-sii

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 12:31

De la: yuppy010173, la data 2010-12-19 11:59:31BUNA sunt ADY nici nu stiu cum sa incep povestea mea care ma chinuie de mai mult timp sunt cu sotia mea din 1996 avem 2 fete nam ce sa zic sunt un om in plinit deocamdata dar pe mine ma chinuie alta problema in legatura cu sotia mea o iubesc foarte mult tin nespus de mult la ea as face orce pt ea mi-as da si viata pt ea .SE lasa mult rugata cind este vb sa face dragoste iar ea nu prea este activa in ceea ce facem la pat am incercat tot felul de metode pt a o satisface cit mai bine si so duc cit mai sus dar degeaba .STA in pat si nu are nici o reactie la ceea ce ai fac ,petrecem toata noaptea dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau ce sa incer .,am incercat tot felul de poziti,sex anal ,eu ai fac si sex oral ,sex total dar nimic .INSCHIMB ea nu stie dar eu am suprinso de mai multe ori cind facea baie masturbinduse singura la dus de ce nu este asa si in pat cu mine ma tot intreb unde gresesc sau de ce face asa ceva singura cind eu ai pot oferi orce ,a, incercat si sai spun sa vb cu ea dar degeaba sta ca si cum nu as fi acolo cu ea .CITEODATA ma mai uit seara la cite un film pt adulti poate ai vine si ei ceva acolo ce vede dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau cum so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna ......

lasa-i impresia ca iti place de altcineva

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 12:34

De la: rothmans, la data 2010-12-19 12:31:42
De la: yuppy010173, la data 2010-12-19 11:59:31BUNA sunt ADY nici nu stiu cum sa incep povestea mea care ma chinuie de mai mult timp sunt cu sotia mea din 1996 avem 2 fete nam ce sa zic sunt un om in plinit deocamdata dar pe mine ma chinuie alta problema in legatura cu sotia mea o iubesc foarte mult tin nespus de mult la ea as face orce pt ea mi-as da si viata pt ea .SE lasa mult rugata cind este vb sa face dragoste iar ea nu prea este activa in ceea ce facem la pat am incercat tot felul de metode pt a o satisface cit mai bine si so duc cit mai sus dar degeaba .STA in pat si nu are nici o reactie la ceea ce ai fac ,petrecem toata noaptea dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau ce sa incer .,am incercat tot felul de poziti,sex anal ,eu ai fac si sex oral ,sex total dar nimic .INSCHIMB ea nu stie dar eu am suprinso de mai multe ori cind facea baie masturbinduse singura la dus de ce nu este asa si in pat cu mine ma tot intreb unde gresesc sau de ce face asa ceva singura cind eu ai pot oferi orce ,a, incercat si sai spun sa vb cu ea dar degeaba sta ca si cum nu as fi acolo cu ea .CITEODATA ma mai uit seara la cite un film pt adulti poate ai vine si ei ceva acolo ce vede dar nimic nu stiu ce sa mai fac sau cum so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna ......

lool man :) nu cred ca vrea divort sau alte probleme pe cap... :|

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 12:37

De la: Goku, la data 2010-12-19 12:34:35
De la: rothmans, la data 2010-12-19 12:31:42

lool man :) nu cred ca vrea divort sau alte probleme pe cap... :|

si de ce crezi tu ca divortul ar fi o alta problema pe cap ?

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 13:51

De la: Haps, la data 2010-12-19 12:08:50"so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna "

poate atunci cand sunteti in pat, n-ar mai trebui sa faceti sex impreuna, ci separat pana la urma, fiecare cu pi..a ma-sii

s-o faca cu ma-sa...???

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 19:07

De la: Haps, la data 2010-12-19 12:37:12
De la: Goku, la data 2010-12-19 12:34:35[quote
si de ce crezi tu ca divortul ar fi o alta problema pe cap ?

De dragul fetelor omule :) mai ales ca sunt sigur ca nici unul din ei nu se gandesc la asa cv ( sper )

Poate este o perioada mai dificila...ai sa vezi Hapsule :P peste vreo 10-15 anisori,cand probabil vei fi si tu la casa ta :)) nu te vei mai gandi asa rpd la divort...

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 00:10

De la: carla111, la data 2010-12-29 13:51:46
De la: Haps, la data 2010-12-19 12:08:50"so mai fac sa devina si ea citusi putin mai activa asa cum sunt eu in pat cind facem dragoste impreuna "

s-o faca cu ma-sa...???

nuuu, separat

Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 17:00

fa o geloasa si daca are vreun repros ii spui motivul, insa pana la urma daca ea nu te vrea, nu te vrea si pace si chiar ar fi indicat sa gasesti pe altcineva cu care sa ti satisfaci dornitele. poate ea are un astfel de personaj in viata ei. daca spui ca ai surprins o masturbandu se, frigida nu e deci...eu zic s o urmaresti mai pendelete

layla
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 22:11

De la: alida, la data 2010-12-30 17:00:04fa o geloasa si daca are vreun repros ii spui motivul, insa pana la urma daca ea nu te vrea, nu te vrea si pace si chiar ar fi indicat sa gasesti pe altcineva cu care sa ti satisfaci dornitele. poate ea are un astfel de personaj in viata ei. daca spui ca ai surprins o masturbandu se, frigida nu e deci...eu zic s o urmaresti mai pendelete

...si ce daca...

ser

4151 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 10:28

am o idee...stii cum s-o faci geloasa? fa sex cu un manual de limba romana din coperta-n coperta si atunci cred ca si noi vom avea orgasm....

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
ser

4151 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 10:49

... nu te supara, dar daca faci dragoste asa cum scrii... pP.S.topicul tau e bun si ptr.,,rusinica,,...te vezi si acolo...felicitari, ai impuscat doi iepuri deodata ...in sensul asta...

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
alexandu_anton70

10 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 11:43

vorbeste cu ea ,discuta problema care a aparut ...intrab-o si pe ea cum crede ca s-ar rezolva aceasta problema ...eu cand nu mai simteam nimic pt iubita mea si nu mai eram atent cand o faceam era pentru ca ma gandeam la alcineva ....dar la ea poate e alta problema dc nu vorbiti si incercati sa rezolvati problema poate sa se ajunga la divort ..si ar fi pacat doar sa iti vizitezi fetele...dar parerea mea nici sa stai asa aiurea si la un moment dat sti u gata ....

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 12:29

Mierea e buna .., dar cand pui prea multa..te lesina ...

Parerea mea e ca te agiti prea mult...si...
ia nu mai cersi !

CERE !
(s-ar putea sa ai
surprize surprize

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 12:32

De la: monaco, la data 2010-12-31 12:29:51Mierea e buna .., dar cand pui prea multa..te lesina ...

Parerea mea e ca te agiti prea mult...si...
ia nu mai cersi !

CERE !
(s-ar putea sa ai
surprize surprize

chiar ca mierea e buna...intinsa pe tie

BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 13:27

De la: ser, la data 2010-12-31 10:28:32 am o idee...stii cum s-o faci geloasa? fa sex cu un manual de limba romana din coperta-n coperta si atunci cred ca si noi vom avea orgasm....

Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 20:47

Zici ca se "simnte exterm de bine "cand este la dus? de ce nu esti si tu cu ea? astepti sa te cheme?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 22:16

De la: cornelia_leia, la data 2011-01-02 20:47:47Zici ca se "simnte exterm de bine "cand este la dus? de ce nu esti si tu cu ea? astepti sa te cheme?

nu incap amandoi in cabina.

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 22:22

De la: Haps, la data 2011-01-02 22:16:32

sa-si cumpere cada cu jacuzzi si lumanarele parfumate pt atmosfera

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 22:27

De la: miss_darine, la data 2011-01-02 22:22:57
De la: Haps, la data 2011-01-02 22:16:32

sa-si cumpere cada cu jacuzzi si lumanarele parfumate pt atmosfera

daca vor cada, sa-si cumpere un lighean; daca vor lumanarele parfumate, le recomand un sconcs in flacari; pentru atmosfera, le recomand un meci Steaua-Dinamo

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 22:31

De la: Haps, la data 2011-01-02 22:27:07

daca vor cada, sa-si cumpere un lighean; daca vor lumanarele parfumate, le recomand un sconcs in flacari; pentru atmosfera, le recomand un meci Steaua-Dinamo

cu sfatul asta fuge femeia...direct pe yuppy...in bratele tale

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 22:44

De la: miss_darine, la data 2011-01-02 22:31:16

neaaaa...la cat noroc am eu sigur se impiedica pana sa ajunga in bratele mele

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2011, ora 00:41

De la: Haps, la data 2011-01-02 22:44:35
De la: miss_darine, la data 2011-01-02 22:31:16[quote

pai o prinzi in brate nu ??

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 09:15

De la: Haps, la data 2011-01-02 22:44:35
De la: miss_darine, la data 2011-01-02 22:31:16

norocul tau sunt eu...iubitule !!!

| Varianta pentru tiparire a topicului vreau si eu un sfat
Mergi la: