Info
x
Am iubit
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 14:20
Buna
Desi sunt nou pe acest site, m-am gandit sa deschid si eu un nou subiect. Nu stiu daca a mai fost dezbatut. Dar sa va spun in cateva randuri povestea mea. Am fost casatorit 7 ani, cu cea mai frumoasa femeie, cea de care m-am indragostit innebuneste la o petrecere. Ne-am casatorit la scurt timp, dupa ce ne-am cunoscut.Viatanoastra a inceput cu oprelisti din partea familiei ei, ziceau ca nu sunt bun pentru fiica lor. Insa noi am luat hotararea si ne-am casatorit, am facut 2 copii superbi, nascuti din dragoste si pasiune. Toate au mers bine pana cand eu, ca barbat, am inceput sa imi arunc ochii peste gard. Din plictiseala, din nevoie de cunoastre, din nestiinta ca pot pierde la fel de usor tot ce am construit. M-am angajat, ca orice barbat de altfel, loc unde se perindau colegele mele mult mai tinere si necasatorite. Am facut o pasiune pentru una din colege, ma gandeam tot timpul la ea, o sunam inafara programului de serviciu, ba chiar plecam de acasa sub pretextul ca am treaba, pentru binele familiei si ma vedeam cu ea. In realitate, m-am racit de sotia mea, am uitat sa o mai iubesc asa cum o iubeam, am inceput sa ne certam, sa ii reprosaez tot felul de lucruri, sa o injur si chiar sa tip la ea de cate ori mi se adresa. Cand am avut copii bolnavi, am trimis-o la doctor cu ei, fara sa imi fac vre-o grija, sau sa ma duc cu ei. Aveam alte treburi, mult mai importante pentru mine, sa i-au legatura cu coleguta, care era toata numai zambet, nu avea nici-o grija, asa cum avea sotia mea.Pur si simplu nu vedeam ca trebuie sa o ajut sa-i fiu alturi, la bine si la greu. Intr-un final, ea a renuntat la a mai lupta pentru noi. Iar eu orb, nu mi-am dat seama ca o distrug sufleteste, desi ea imi reprosa ca m-am schimbat, ca sunt distant, ca nu sunt prezent, ca nu mai comunic cu ea. Ma vedea cum inchid in viteza mes-ul cand vorbeam cu ea, ma vedea cum ma fastacesc si ma pierd cand vorbeam cu colega zburdalnica, sau cum imi gaseam de plecat in viteza dupa cate un telefon. In fond ea, colega, nu avea nimic de pierdut, decat ca, acum se distra cu mine, maine cu altul Asa ca, sotia mea a plecat, a bagat divort, am pierdut-o,mi-am pierdut copii,am pierdut tot, fara a gasi cale de intoarcere sau de impacare cu ei. Am amestecat marfa cu ambalajul si am gresit. Asta este pacatul meu, as da timpul inapoi si nu as mai gresi. Daca ma gandeam realizam ca fac o mare greseala, dar, am sperat ca minciuna mea, nu va fi descoperita. Trebuia sa ma gandesc ca relatia mea, relatiile in general sunt ca o afacere. Ambele au un contract ce se reinnoieste anual. Ambii parteneri au atat drepturi cat si obligatii, daca unul dintre ei nu si le respecta, contractul se poate rezilia anticipat. Si asta nu din ura, orgoliu sau desconsiderare ci pentru ca oamenii trebuie sa se respecte si sa lase in viata lor doar oamenii si lucrurile care le fac viata mai frumoasa. Asa ca nu mi-a mai ramas decat sa dau un sfat; Traiti in recunostinta si lasati persoana reala, autentica si curajoasa care traieste langa voi, straluceasca mereu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 17:52
Nu stiu cine esti, se pare ca ai fost delogat la postarea mesajului,insa m-a impresionat povestea ta,prin nota de sinceritate si tristete care transpare dincolo de ea.
Sigur ca, e plina lumea de povesti de viata asemanatoare cu a ta, de iubiri care se destrama dintr-o prostie, de dezamagiri, de regrete,de divorturi,de oameni singuri care nu mai au incredere in oameni, de copii damnati sa duca crucea despartirii propriilor parinti...insa povestea asta e mai"altfel". Dincolo de cuvinte, percep un om inteligent, capabil de o introspectie obiectiva,de iubire, care are de unde sa daruiasca , sa impartaseasca si altora si care, are constiinta treaza(cel mai imp)..de ce este important? pentru ca intotdeauna un om cu constiinta treaza va beneficia de iertare!asa ca...nu fii trist, vei iubi ,crede=ma , vei mai iubi, nu ti-ai ales corect titlul topicului! Intr-adevar intr-o casnicie, ambii au atat obligatii cat si drepturi si conform"contractului"ar trebui respectate,insa,datorita unei experiente de viata deficitare(nu stiu cati ani ai, insa banui ca, nu ai avut multe prietenii de lunga durata inaintea sotiei tale)la care se mai pluseaza "tentatia"care in ziua de azi e inevitabila....se produce previzibilul:- greseala-!...ce se intampla dupa, tine doar de fiecare in parte...cert este insa, ca, dupa ce increderea in cineva este spulberata....este foarte greu sa vrei, sa poti, sa incerci sa mai lupti pentru iubirea ta! Dar, orice greseala , experienta placuta sau neplacuta din viata noastra, are ca scop final un singur lucru: acela de a evolua,de a deveni cine suntem cu adevarat! Sa fii iubit si sa iubesti /respecti/apreciezi persoana potrivita, la timpul potrivit!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 630 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 19:11
Nu ma erijez ca fiind barbatul perfect desi incerc sa ajung la aceasta performanta, mai intai pentru mine si apoi pentru cei din jurul meu.Faptul ca ai deschis acest topic cu acest subiect "personal" mi se pare jalnic din partea ta dar in acelasi timp ai toata aprecierea din partea mea ca ai realizat ce tampenie ai putut sa faci.Asa cum ai spus si tu, ai facut o mare confuzie...ai confundat mancarea cu mancarimea.
Nu imi pare rau de ceia ce ai patit si de ceia ce ai pierdut...meriti din plin aceasta pedeapsa...dar imi pare foarte rau de altceva...ai privat doi copii de dreptul de a avea un tata aproape de ei si o femeie, care probabil a asteptat sa-ti vina mintea acasa, de dreptul de a avea un sprijin real pt a creste cei doi copii... Acum, e cam tardiv sa regreti...dar macar poate ai invatat ceva... PS. sa stii ca suicidul nu e o solutie daca cumva l-ai luat in calcul. Raporteaza abuz de limbaj
De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 20:42
....sper sa dea un semn, sa ne raspunda,sunt curioasa totusi cine a deschis topicul
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 20:47
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-26 20:42:16....sper sa dea un semn, sa ne raspunda,sunt curioasa totusi cine a deschis topicul dar de ce esti tu curioasa!
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:05
Eu zic ca topicul asta a fost deschis de indiana jones ..nu vezi cum incepe povestea 7 ani de casnicie ,2 copii,iubiri secrete,inselaciuni..trebi povesti ..deja o da pe numere magice,slabiciuni umane,razbunarea zeilor...parca e o tragedie graca cu ulise in prim plan ghilgames in plan secund sau in rol de amant al actualei sau fostei amante ,parca o vad pe jesica alba din sin city calarind taurul narator intr-unul din birourile unde era secretara si el feroce familist convins cu ochii zburdand spre atlantida feminina ..sau spre fanteziile din insula lesbos ..asta numai naratorul ne-o poate spune..In concluzie doar o poveste mitica cu numere magice si eroi supranaturali in devenire de la antibiotice ce-si ineaca sinceritatea pe yuppy
Parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
|
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:11
Nigma, tu ai citit "legendele Olimpului" si-ai ramas impresionat ...apropos, nu Afrodita a iesit din spuma marii?
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:14
De la: miss_darine, la data 2010-11-26 21:11:11 Draga o fi iesita Afrodita din spuma marii da jesicca alba era pe bar...Afrodita era doar o amarata de grecoaica doar stii cum arata ..noroc ca nu au mustata ca altfel le confunzi cu...Xena?? anyway aia era naspa ca era mai inalta ca mine
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:18
De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:14:23 nebunule, ma faci sa rad cu lacrimi al meu e concentrat tot la meci...si io ma tzin cu mana de burta
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:22
De la: miss_darine, la data 2010-11-26 21:18:02De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:14:23 Ce meci?? No iara nu is mascul feroce ca nu ma uit la meci..si ma ocup de afrodita
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:23
De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:22:10 Vaslui cu Pandurii Tg Jiu din liga I
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:26
De la: miss_darine, la data 2010-11-26 21:18:02De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:14:23 poate ai inghitit mousul!
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:29
De la: miss_darine, la data 2010-11-26 21:23:57Nici nu am auzit de astia sa fie in premier league pe vremea mea juca chelsea..De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:22:10
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:32
De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:29:01Nici nu am auzit de astia sa fie in premier league pe vremea mea juca chelsea.. ehei maica...numai e lumea cum era odata
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 21:33
De la: miss_darine, la data 2010-11-26 21:32:32de aia ii prefer eu pe tragicii greci si roscatele cu ochi verzi si sani voluptosi ce-mi cedeaza usorDe la: Nigma, la data 2010-11-26 21:29:01Nici nu am auzit de astia sa fie in premier league pe vremea mea juca chelsea..
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 05:05
De la: pickard, la data 2010-11-26 20:47:25De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-26 20:42:16....sper sa dea un semn, sa ne raspunda,sunt curioasa totusi cine a deschis topicul Pt ca nu-mi place sa vb cu fantome, avatare,peretzi!?!
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 05:14
De la: Nigma, la data 2010-11-26 21:05:46Eu zic ca topicul asta a fost deschis de indiana jones ..nu vezi cum incepe povestea 7 ani de casnicie ,2 copii,iubiri secrete,inselaciuni..trebi povesti ..deja o da pe numere magice,slabiciuni umane,razbunarea zeilor...parca e o tragedie graca cu ulise in prim plan ghilgames in plan secund sau in rol de amant al actualei sau fostei amante ,parca o vad pe jesica alba din sin city calarind taurul narator intr-unul din birourile unde era secretara si el feroce familist convins cu ochii zburdand spre atlantida feminina ..sau spre fanteziile din insula lesbos ..asta numai naratorul ne-o poate spune..In concluzie doar o poveste mitica cu numere magice si eroi supranaturali in devenire de la antibiotice ce-si ineaca sinceritatea pe yuppy Hmmmm... cifra 7 ,da,e o cifra magica,s-ar putea sa ai dreptate, s-ar putea sa nu Eu totusi spers sa nu...i-am scris juma de pagina degeaba? Intr-o privinta, ai sigur dreptate, buna Jessica Alba! ...
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:03
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-26 20:42:16....sper sa dea un semn, sa ne raspunda,sunt curioasa totusi cine a deschis topicul eu sper sa se dea bere moca in seara asta !
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:07
De la: Haps, la data 2010-11-27 19:03:10De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-26 20:42:16....sper sa dea un semn, sa ne raspunda,sunt curioasa totusi cine a deschis topicul
|
|
|
|

Vaslui cu Pandurii Tg Jiu din liga I
...