Info
x
Guvernul îmi dă voie să trec pe roșu!
|
Baboo 217 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:36
Nu înțeleg de ce țipă Băsescu la mine. De ce mă amenință că intră România în colaps?
În ceea ce mă privește, țara mi se pare în colaps dintotdeauna. De când m-am născut. Comuniștii erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu țuică, pe orătăniile din bătătură, pe femeile noastre. Comuniștii, nu știu cum se făcea, dar se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteț, deși de la masa lor nu rămânea firimituri ca de la masa boierilor de altădată. Din acele firimituri mai trăiau și necăjiții, cei bătuți de soartă. Pe capitaliști i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost țara și la mica privatizare, și la marea privatizare, și după ce am scăpat de primul FMI, și atunci când duduia economia, și atunci când căutam luminița de la capătul tunelului pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinților și bunilor noștri, care, ajutați de voi, vor mirosi în curând florile de la rădăcină. Și-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar Traian Băsescu mă solicită să fim solidari nu știu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mă uit la Băsescu și nu seamănă a om aflat în criză ci mai degrabă sub influența băuturilor alcoolice. Tot timpul. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut și urechi de auzit. - Aparatul de stat este uriaș. Dar nu populația l-a făcut uriaș ci voi, clasa politică, l-ați transformat în monstru. - Dacă există un monstru care căpușează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcționarul public; monstrul care a încălecat țara asta sunteți voi, clasa politică. Și pentru că sunteți la putere peste tot, voi, PDL, sunteți grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuția anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Ați devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reușit. Și-apoi ați călărit țara, ați luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-ați vârât pe gât. - Ați spart instituțiile statului nu pentru că așa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. Ați parcelat toată țara ca italienii in anii 90, și ați dat-o la ros. - Ați creat instituții noi nu pentru că nu funcționa statul fără ele, ci pentru că ați avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare președinte, i-ați fabricat o instituție. Și nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, ați mai creat alte structuri; ați adus directori noi, ceilalți au rămas în sistem. Ați dat memoria eroilor noștri pe mâna unei tinere care nu a lucrat nici o zi până acum, la 28 de ani, dar are Mercedes și vuitoane. - Nu populația ocrotește fărădelegea în țara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu populația a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Și venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat. Voi, clasa politică, ați făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituția președintelui României. - Nu mama-mare din pământ a distrus industria, nu ea a vândut petrolul și rafinăriile, nu ea a tăiat pădurile și a ,,mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile județene ale voastre, primăriile voastre. - Nu populația a prăpădit banii statuluisute și mii de miliarde de lei, munți de bani-pe licitații trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe șosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voștri, ai clasei politice; consilierii voștri, ai clasei politice; miniștri voștri, ai clasei politice. - Nu populația a organizat doi ani întregi de dănțuieli, de parcă venea sfârșitul lumii. Voi, clasa politică, ați făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăștia pe care-i tăiați azi de la pensionari! - V-ați construit un aparat uriaș de represiune: ministere, agenții, deconcentrate conduse de voi și clientela voastră politică. Prin ei, controlați tot, terorizați instituțiile mai ceva decât poliția politică a lui Ceaușescu. - Nu populația se află în AGA și CA din companiile și băncile de stat, plătite, am văzut, regește, ci voi, clasa politică. - Nu populația a stricat țara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum ați venit, ați distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte și ați luat-o iar de la zero. Și-apoi, ați rostogolit vinovății între voi, partidele politice, de parcă ați fi jucat ping-pong cu România. Dați-vă afară întâi pe voi și clanurile voastre și-apoi să v-atingeți de părinții noștri! Și veniți, acum, să mă trageți de urechi pe mine. Să ne trageți de urechi pe noi, că se duce România de râpă? Vreți s-o scoateți din criză pe spinarea șomerilor, a pensionarilor și a bugetarilor de execuție, cei care vă țin în spate aleșii și numiții, în funcțiile de conducere. Cu ce curaj? Cu ce moralitate? Înainte de ca să vă atingeți de pensionarul ăla slăbănog, sau de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructurați-vă întâi pe voi! Dați-vă afară și în șomaj pe voi, pe oamenii voștri, ai clasei politice și după aceea să scuipați pe noi. După aceea să umblați la salariile și pensiile necăjite. După aceea să-l certați pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dacă nu sunteți capabili să comasați sau să desființați instituțiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceți numărul de directori. Aveți o droaie de șefi. Ați umplut țara de șefi. Pe ei dați-i afară întâi și după aceea ajungeți la pensionar. Sau la doctor. Sau la profesor. 2. Trei sferturi dintre directorii voștri pe care i-ați instalat, moț, în instituțiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Dați-i pe aceștia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, și de la firma lor grasă, și de la buget, iar altul să crape de foame! 3. Luați-vă clientela politică din toate AGA și CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii județene și ministere. Aveți deja directori acolo, există specialiști. 4. Dați-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce ați crede că ei sunt mai puțin paraziți pe buget decât profesorul? 5. Dați-vă afară consilierii de pe lângă miniștri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecți, președinți de consilii județene, cățel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetați să mai căpușați ministerele (primăriile, consiliile județene) cu clientela pe care o serviți cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politică, ați creat și întrețineți evaziunea fiscală și munca la negru. Oamenii voștri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcționari, să nu-i descopere. Îi apără de lege. 8.După ce veți face toate astea, abia atunci să aveți îndrăzneala să vă legați de bătrânii acestei țări. Asta este România, dle Băsescu. O știți, o cunoașteți, dar nu îndrăzniți să vă apropiați de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiți de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuți. Loviți-i cu nădejde! Nu țipă. Spânzurați-ne! Spânzurați-ne pe cei care au scăpat la traversarea pe culoarea roșie a semaforului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 654 mesaje Membru din: 21/05/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 03:49
da, dar degeaba se scriu atatea lucruri adevarate daca nu sunt sustinute si de fapte. va mai curge multa cerneala pana se va face ceva, pana ne vom hotari sa actionam ? si nu doar sa scriem niste vorbe care sunt mai mult moarte daca nu aduc o solutie. daca nu gasim noi o solutie pentru ei, vor gasi ei " o solutie" pentru noi. chiar si Victor Ponta a recunoscut ca daca guvernul ar cadea el nu garanteaza ca va veni la putere un guvern mai competent.adica ei sunt incompetenti,dar nici noi daca am fi in locul lor, nu cred ca am fi mai competenti, s-ar intelege din spusele lui.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 654 mesaje Membru din: 21/05/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 14:33
si uite un topic bun, dar fara aproape nici o postare. poate nu or fi multi bugetari pe yuppy.
|
Dita 153 mesaje Membru din: 29/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 14:58
De la: a_shrew, la data 2010-06-06 03:49:57da, dar degeaba se scriu atatea lucruri adevarate daca nu sunt sustinute si de fapte. va mai curge multa cerneala pana se va face ceva, pana ne vom hotari sa actionam ? si nu doar sa scriem niste vorbe care sunt mai mult moarte daca nu aduc o solutie. daca nu gasim noi o solutie pentru ei, vor gasi ei " o solutie" pentru noi. chiar si Victor Ponta a recunoscut ca daca guvernul ar cadea el nu garanteaza ca va veni la putere un guvern mai competent.adica ei sunt incompetenti,dar nici noi daca am fi in locul lor, nu cred ca am fi mai competenti, s-ar intelege din spusele lui. din cate am inteles eu, ei au zis ca ei nu vin la guvernare decat dupa alegeri.. la termen sau anticipate, ca vezi-doamne nu mai vor sa mai repete greseala de anul trecut cand au intrat la guvernare cu baselu. Si atunci, poate ca nu se refera neaparat la ei ca fiind niste incompetenti... toti cand sunt in opozitie se dau cocosi, dar cand vin la ciolan nu mai stiu de unde sa-si mai traga spuza pe turta lor Raporteaza abuz de limbaj
raw sugar...
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 18:13
@DITA> Poate aveți dreptate in legatura cu ciolanul. Nici astia nu sunt u;i de biserica. Poate ca cei care au vrut ciola s/a dus in alta parte si au parasit PSD-ul si PNL-ul. Nu avem cum sa stim. Asta este tragic a nu ai pe cine sa pui sa conduca. Poate ca asa a fost si atunci când l-au adus pe Carol I. Am zis ca suntem un popor de rahat,iar un vecin, profesor și director de scoala a zis ca nu-i adevara: suntem un popor de diaree, pentru ca rahatul e mai tare.
|
Dita 153 mesaje Membru din: 29/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 22:58
nu as vrea sa ma avant si sa folosesc cuvinte mari, dar trebuie sa recunoastem ca toti dintre noi (daca nu toti, majoritatea sigur) am vrea sa castigam mai multi bani si facem orice in sensul asta, adica daca ne-ar propune cineva ceva nu neaparat ilegal, dar imoral cu siguranta am accepta daca ne-ar aduce ceva mai mult in buzunar. si astfel cred ca se explica si ce au facut si ce fac cei care sunt la guvernare. Ei se vad cu placinta in fata si isi taie fiecare cate o bucata... unii iau bucata mai mare, altii mai mica, si firimiturile la populatie. treaba acuma este ca s-a cam terminat placinta, au mai ramas doar firimiturile, si trebuie sa le ajunga si lor... noua ce sa ne mai dea?
Raporteaza abuz de limbaj
raw sugar...
|
|
stimpy_vik 114 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:51
De la: Baboo, la data 2010-06-06 18:13:32@DITA> Poate aveți dreptate in legatura cu ciolanul. Nici astia nu sunt u;i de biserica. Poate ca cei care au vrut ciola s/a dus in alta parte si au parasit PSD-ul si PNL-ul. Nu avem cum sa stim. Asta este tragic a nu ai pe cine sa pui sa conduca. Poate ca asa a fost si atunci când l-au adus pe Carol I. Am zis ca suntem un popor de rahat,iar un vecin, profesor și director de scoala a zis ca nu-i adevara: suntem un popor de diaree, pentru ca rahatul e mai tare. ti-am mai zis inca o data sa mai lasi propaganda asta...si daca tot veni vorba de rafinarii si platforme petroliere...unde sunt cele 4-5 miliarde de euro din vanzarea de platforme si rafinarii din perioada in care guverna PNL-ul?!?! si PSD-ul care a vandut tara pe nimica strainilor sau si-au insusit fabrici, terenuri si multe altele si si-au batut joc de toate e mai breaz? Apropo...simpatizant sau membru al carui partid esti?!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 16:38
@stimpy: Vezi ca atunci când incepi sa scrii incepe ora de țiba.Se pare ca ești acea parte a poporului nostru despre care a spus profesorul, o cufureală. Dacă te crezi că deții sânge în instalație, fă ceva pentru cei care azi nu mai au nimic de pierdut, pentru ca li s-au furat totul. Din ce în ce mai mulți nu mai au nimic de pierdut. Și ei devin periculoși și imprevizibili, pentru ca nu mai au nimic de pierdut mai ales când se atenteaza la existența ființei lor. Nu fac parte din niciun partid; fac parte din marea masa a poporului care au construit ce s-a construit înainte de '89 ca să aiba ce să fure alții astazi, dar mai ales ca poată să vină unii ca alde tine, cu lumânări sub nas, să ne dea lecții despre cum trebuie respirat. Nu fac parte din gunoaiele pe care șuvoiul apelor tulburi le-a ridicat la suprafață și plutesc încă în toate straturile societății.Fac parte din marea masă a poporului român care și-a văzut în continuare de treabă, la locul lui de muncă, ducând țara înainte și care a fost încălecat de căre toți fonfii și gușații izvodiți din gunoaiele de la suprafața apei tulburi. Fac parte din masa aceea de populație a României pe care niște jeguri umane , așa ca domnia ta, sunt în stare sa ne oblige să traversăm strada pe roșu.Te crezi în stare și fără de prihană să ridici piatra si sa arunci? Să judeci? Cine ești tu să mă judeci când nu știi nimic despre mine? Cine ești tu ca să faci atac la persoană și nu la ideea expusă, la părerea mea, să combați cu argumente? Un neica nimeni desigur, care crede că sub protectia anonimatului își poate permite orice. Mai ai mult până departe, mai trebuie sa mai pui mâna să mai citești oleacă, mai ales despre chestia aia care se numește respectul față de ceilalți. Deocamdata rezultă că ai școală câtă vacanță am avut eu. Țipirli, deci!
NMC. |
|
|
|
|
stimpy_vik 114 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 12:27
De la: Baboo, la data 2010-06-09 16:38:34@stimpy: Vezi ca atunci când incepi sa scrii incepe ora de țiba.Se pare ca ești acea parte a poporului nostru despre care a spus profesorul, o cufureală. Dacă te crezi că deții sânge în instalație, fă ceva pentru cei care azi nu mai au nimic de pierdut, pentru ca li s-au furat totul. Din ce în ce mai mulți nu mai au nimic de pierdut. Și ei devin periculoși și imprevizibili, pentru ca nu mai au nimic de pierdut mai ales când se atenteaza la existența ființei lor. Nu fac parte din niciun partid; fac parte din marea masa a poporului care au construit ce s-a construit înainte de '89 ca să aiba ce să fure alții astazi, dar mai ales ca poată să vină unii ca alde tine, cu lumânări sub nas, să ne dea lecții despre cum trebuie respirat. Nu fac parte din gunoaiele pe care șuvoiul apelor tulburi le-a ridicat la suprafață și plutesc încă în toate straturile societății.Fac parte din marea masă a poporului român care și-a văzut în continuare de treabă, la locul lui de muncă, ducând țara înainte și care a fost încălecat de căre toți fonfii și gușații izvodiți din gunoaiele de la suprafața apei tulburi. Fac parte din masa aceea de populație a României pe care niște jeguri umane , așa ca domnia ta, sunt în stare sa ne oblige să traversăm strada pe roșu.Te crezi în stare și fără de prihană să ridici piatra si sa arunci? Să judeci? Cine ești tu să mă judeci când nu știi nimic despre mine? Cine ești tu ca să faci atac la persoană și nu la ideea expusă, la părerea mea, să combați cu argumente? Un neica nimeni desigur, care crede că sub protectia anonimatului își poate permite orice. Mai ai mult până departe, mai trebuie sa mai pui mâna să mai citești oleacă, mai ales despre chestia aia care se numește respectul față de ceilalți. Deocamdata rezultă că ai școală câtă vacanță am avut eu. Țipirli, deci! ce idee expusa? vad ca ai 56 de ani deci ar fi trebuit sa fi vazut mai multe decat mine dupa 89 incoace...eu am vazut cum un orasel care avea o industrie cat sa tina oamenii din orasul respectiv este acum la pamant pt k PSD-ul a impartit fabricile mai mici intre ei si le-au falimentat fara nici o remuscare si acesta este unul din cele n cazuri...le-au bagat in faliment de cateva ori si le-au trecut de la ei la fii-su pe companie noua si au reangajat toti angajatii peste noapte pentru primele de la stat de IMM si noi angajati, si una din ele iti garantez k mergea ff bn era medie supra-aglomerata si se muncea pe 3 skimburi si se exporta non-stop, cine a defrisat paduriile de se plang acum oamenii k le ia apa casele? si dupa ce productia a fost distrusa si privatizata aiurea de unde sa mai intre bani in guvern, taxe si impozite? pensionari sunt de 2 ori mai multi decat oameni care muncesc, evaziunea e in floare si in sistemul privat salariile sunt jalnice, la o ditamai corporatia multinationala inginerii care au terminat o politehnica sunt angajati pe acelasi salariu ca femeia de serviciu de la primarie (intre 10 si 12 mil) si ii tine cu salariul asta ani asa ca ce nu inteleg eu...de ce arunci cu rahat in ei cu atat patos? cei de la guvernare au prins un momnet prost pana si ponta a zis k nu au sa vina cu un guvern mai competent, ce zici tu sunt niste treburi relative niste compromisuri care au trebuit facute si ca incheiere....daca astia sunt prosti care sunt mai buni? PS stai calm ca am mai multa scoala decat ai avut u vacanta am fost dat de 6 ani abia implinti la sc...sau poate tu ai stat mai mult in vacanta decat in scoala |
|
pivg1969 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Calarasi |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 18:39
De la: Baboo, la data 2010-06-09 16:38:34@stimpy: Vezi ca atunci când incepi sa scrii incepe ora de țiba.Se pare ca ești acea parte a poporului nostru despre care a spus profesorul, o cufureală. Dacă te crezi că deții sânge în instalație, fă ceva pentru cei care azi nu mai au nimic de pierdut, pentru ca li s-au furat totul. Din ce în ce mai mulți nu mai au nimic de pierdut. Și ei devin periculoși și imprevizibili, pentru ca nu mai au nimic de pierdut mai ales când se atenteaza la existența ființei lor. Nu fac parte din niciun partid; fac parte din marea masa a poporului care au construit ce s-a construit înainte de '89 ca să aiba ce să fure alții astazi, dar mai ales ca poată să vină unii ca alde tine, cu lumânări sub nas, să ne dea lecții despre cum trebuie respirat. Nu fac parte din gunoaiele pe care șuvoiul apelor tulburi le-a ridicat la suprafață și plutesc încă în toate straturile societății.Fac parte din marea masă a poporului român care și-a văzut în continuare de treabă, la locul lui de muncă, ducând țara înainte și care a fost încălecat de căre toți fonfii și gușații izvodiți din gunoaiele de la suprafața apei tulburi. Fac parte din masa aceea de populație a României pe care niște jeguri umane , așa ca domnia ta, sunt în stare sa ne oblige să traversăm strada pe roșu.Te crezi în stare și fără de prihană să ridici piatra si sa arunci? Să judeci? Cine ești tu să mă judeci când nu știi nimic despre mine? Cine ești tu ca să faci atac la persoană și nu la ideea expusă, la părerea mea, să combați cu argumente? Un neica nimeni desigur, care crede că sub protectia anonimatului își poate permite orice. Mai ai mult până departe, mai trebuie sa mai pui mâna să mai citești oleacă, mai ales despre chestia aia care se numește respectul față de ceilalți. Deocamdata rezultă că ai școală câtă vacanță am avut eu. Țipirli, deci! Cred ca a-ti fost un membru de vaza al PCR. Toata stima si mandria, dar ceea ce s-a construit inainte de '89, s-a construit prin furt si silnicie. Poporul a fost "incalecat de toti fonfii si gusatii"? Cand a ajuns marele ilici presedinte a-ti iesit in strada? Sau el este fara prihana, cei de acum reprezinta raul? Cred sincer ca sunteti bugetar si in timpul serviciului intrati pe net sa va expuneti frustrarile. Cand au fost angajati oameni cu nemiluita in aparatul bugetar, nimeni nu a iesit in strada ca de, statul este o vaca buna de muls. Asa suntem noi romanii: cand se comite un furt de care profitam si noi, e bine, cand fura altii fara sa ne imparta si noua ceva, e jale.Va obliga guvernul sa treceti pe rosu? Sunt destule locuri de MUNCA (nu de serviciu) in tara si in afara. Alegeti MUNCA si strigati doar cand ne sunt incalcate drepturile si sunt batjocorite legile normale. |
|
cutremur 71 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2010, ora 17:45
aratati-mi unul care da din gura aici pe yuppy care sa fi facut ceva concret, de genul actiune publica, in strada, si atunci ma declar multumit de reactia romanilor in criza. stam la taclale, ne plangem k e rau si cu toate astea.. nu facem efectiv nimic. pe carnatul putrezit care se supara pe bugetari il invit eu in serviciul meu, o zi pe strada, cu mine in patrulare, sa vada ce frumos este si ce linistita este o zi din viata unui bugetar!mai nene,dak nu ai lucrat in sistemul de stat pe o functie de executie mai bine nu te pronunta asupra muncii noastre. la mine la sectie suntem 12 de executie si 5 de conducere. culmea este ca stiu de la nevasta-mea cum este si la particular. o futere continua timp de 10 ore.mai oameni buni, astia fac iar lupta de clasa pe seama noastra, nu vedeti? sau credeati ca asa ceva nu mai exista... va inselati amarnic! in loc sa ne certam mai bine ne punem mintile la contributie si ii matrasim pe cei ce cu ura de romani ne conduc!!
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 19:21
De la: cutremur, la data 2010-11-20 17:45:03aratati-mi unul care da din gura aici pe yuppy care sa fi facut ceva concret, de genul actiune publica, in strada, si atunci ma declar multumit de reactia romanilor in criza. stam la taclale, ne plangem k e rau si cu toate astea.. nu facem efectiv nimic. pe carnatul putrezit care se supara pe bugetari il invit eu in serviciul meu, o zi pe strada, cu mine in patrulare, sa vada ce frumos este si ce linistita este o zi din viata unui bugetar!mai nene,dak nu ai lucrat in sistemul de stat pe o functie de executie mai bine nu te pronunta asupra muncii noastre. la mine la sectie suntem 12 de executie si 5 de conducere. culmea este ca stiu de la nevasta-mea cum este si la particular. o futere continua timp de 10 ore.mai oameni buni, astia fac iar lupta de clasa pe seama noastra, nu vedeti? sau credeati ca asa ceva nu mai exista... va inselati amarnic! in loc sa ne certam mai bine ne punem mintile la contributie si ii matrasim pe cei ce cu ura de romani ne conduc!! Îmi pare rau pentru Dv. Stiu ce inseamna lucrul la patron. Am lucrat la nemți care au fost catadicsiti de un englez ca: Slaves liders. Adica conducatori de sclavi. Persoana de mai sus , careia nu am catadicsit sa-i raspund pentru cae aiurea, habar nu are de nimic: judeca fara ca sa cunosca. Da verdicte după ceea ce simte in urină, inainte sau după ce-i vine.Sau poate că nu-i mai vine. El nu se uita imprejur ca, pentru a fi constrite si Siderca, si Fabrica de zahar sicea de celuloza, si cea de produse lactate, au fost deturnate sume de bani de la bugetul statului care nu aufost constituite de economia municipiuluiCalarasi, ci de cea a României. În speța a Ardealului care era mai dezvoltata. La fel si in Moldova a fost saracie cu lustru. Dar e nevoie de cunostințe, istorie si discernamint pentru a ințelege fapte si fenomene. Dar de unde nu-i... nici Dumnezeu nu cere. Va doresc sa fiti tare si sa nu cedati la presiuni. Nu pot sa fiu decit cu gindul alaturi de Dvs, de Politia si Aramata României, care in mod normal ar trebuie sa nea apere. Daca vor mai putea. |
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 20:31
De la: cutremur, la data 2010-11-20 17:45:03aratati-mi unul care da din gura aici pe yuppy care sa fi facut ceva concret, de genul actiune publica, in strada, si atunci ma declar multumit de reactia romanilor in criza. stam la taclale, ne plangem k e rau si cu toate astea.. nu facem efectiv nimic. pe carnatul putrezit care se supara pe bugetari il invit eu in serviciul meu, o zi pe strada, cu mine in patrulare, sa vada ce frumos este si ce linistita este o zi din viata unui bugetar!mai nene,dak nu ai lucrat in sistemul de stat pe o functie de executie mai bine nu te pronunta asupra muncii noastre. la mine la sectie suntem 12 de executie si 5 de conducere. culmea este ca stiu de la nevasta-mea cum este si la particular. o futere continua timp de 10 ore.mai oameni buni, astia fac iar lupta de clasa pe seama noastra, nu vedeti? sau credeati ca asa ceva nu mai exista... va inselati amarnic! in loc sa ne certam mai bine ne punem mintile la contributie si ii matrasim pe cei ce cu ura de romani ne conduc!! dar cine a facut? are poze ceva? |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 01:02
De la: rothmans, la data 2010-11-21 20:31:55De la: cutremur, la data 2010-11-20 17:45:03aratati-mi unul care da din gura aici pe yuppy care sa fi facut ceva concret, de genul actiune publica, in strada, si atunci ma declar multumit de reactia romanilor in criza. stam la taclale, ne plangem k e rau si cu toate astea.. nu facem efectiv nimic. pe carnatul putrezit care se supara pe bugetari il invit eu in serviciul meu, o zi pe strada, cu mine in patrulare, sa vada ce frumos este si ce linistita este o zi din viata unui bugetar!mai nene,dak nu ai lucrat in sistemul de stat pe o functie de executie mai bine nu te pronunta asupra muncii noastre. la mine la sectie suntem 12 de executie si 5 de conducere. culmea este ca stiu de la nevasta-mea cum este si la particular. o futere continua timp de 10 ore.mai oameni buni, astia fac iar lupta de clasa pe seama noastra, nu vedeti? sau credeati ca asa ceva nu mai exista... va inselati amarnic! in loc sa ne certam mai bine ne punem mintile la contributie si ii matrasim pe cei ce cu ura de romani ne conduc!! Cum sa aiba poze? nu vezi ce moace au astia ca iradiaza filmul si strica si suportul electronic? Inveți câinii să larere nmai aratându-le moaca la câini.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 23:32
De la: Baboo, la data 2010-11-24 01:02:17De la: rothmans, la data 2010-11-21 20:31:55De la: cutremur, la data 2010-11-20 17:45:03aratati-mi unul care da din gura aici pe yuppy care sa fi facut ceva concret, de genul actiune publica, in strada, si atunci ma declar multumit de reactia romanilor in criza. stam la taclale, ne plangem k e rau si cu toate astea.. nu facem efectiv nimic. pe carnatul putrezit care se supara pe bugetari il invit eu in serviciul meu, o zi pe strada, cu mine in patrulare, sa vada ce frumos este si ce linistita este o zi din viata unui bugetar!mai nene,dak nu ai lucrat in sistemul de stat pe o functie de executie mai bine nu te pronunta asupra muncii noastre. la mine la sectie suntem 12 de executie si 5 de conducere. culmea este ca stiu de la nevasta-mea cum este si la particular. o futere continua timp de 10 ore.mai oameni buni, astia fac iar lupta de clasa pe seama noastra, nu vedeti? sau credeati ca asa ceva nu mai exista... va inselati amarnic! in loc sa ne certam mai bine ne punem mintile la contributie si ii matrasim pe cei ce cu ura de romani ne conduc!! ma gandeam la un lucru,toti sunt atacati ca nu protesteaza, dar de unde sa stiu ca atacatorul a facut ceva in acest sens
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 01:25
Cred ca nu vei ajunge sa stii nicioata, pentru ca presupun ca nu esti SRI. Si daca stii, parca poți fi sigur? Și dacă poți fi sigur,la ce-ți folosește. Și uite așa o putem ține de ne apucă Telejurnalul de seară.
Salut voios de om nervos! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 01:38
De la: Baboo, la data 2010-11-26 01:25:16Cred ca nu vei ajunge sa stii nicioata, pentru ca presupun ca nu esti SRI. Si daca stii, parca poți fi sigur? Și dacă poți fi sigur,la ce-ți folosește. Și uite așa o putem ține de ne apucă Telejurnalul de seară. departe gandesti baboo, era de ajuns sa il filmeze cineva cu un telefon
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 16:55
Baboo....m-ai lasat fara cuvinte...
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 20:00
De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte... Mai am eu niște litere rămase de la jocul ăla cu cuvinte, scrable... Poate ca te mai ajuta cu ceva?...
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 20:06
De la: Baboo, la data 2010-12-17 20:00:16De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte... iti dai cuvantul????
|
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 02:43
De la: carla111, la data 2010-12-17 20:06:54De la: Baboo, la data 2010-12-17 20:00:16De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte... Nu dau nimic! Tot de la cei saraci și năpăstuiți, cereți? Nu mai poate omu' sa aiba si el acolo cevasilea, ca imediat tabarâti pe el ca vreti vreti si voi!
|
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 04:56
De la: Baboo, la data 2010-12-19 02:43:16De la: carla111, la data 2010-12-17 20:06:54De la: Baboo, la data 2010-12-17 20:00:16De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte... ho ho, nervosule mic, calmeaza-te ca faci riduri
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 08:13
De la: rothmans, la data 2010-12-19 04:56:12De la: Baboo, la data 2010-12-19 02:43:16De la: carla111, la data 2010-12-17 20:06:54De la: Baboo, la data 2010-12-17 20:00:16De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte... Le am deja: și pă față și pă scoarță. Nu mai vorbesc de papistruici...
|
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 18:35
De la: Baboo, la data 2010-12-20 08:13:22De la: rothmans, la data 2010-12-19 04:56:12De la: Baboo, la data 2010-12-19 02:43:16De la: carla111, la data 2010-12-17 20:06:54De la: Baboo, la data 2010-12-17 20:00:16De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 16:55:50Baboo....m-ai lasat fara cuvinte...
|
|
|