Info
x
Cit de oameni sintem...sau ce inseamna sa fii om?
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:31
Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:38
oamenii sunt fiintele care distrug TOT !!! .....
n'am cuvinte........ Raporteaza abuz de limbaj
...Be Uuu ! :*******
|
|
apocalypse_yo 1172 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:44
Parerea mea e ca cei care fac chestiile alea nu sunt oameni. In lumea mea oamenii au suflet...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:47
cam filosofica pentru mine intrebarea.
hai sa spun cateva din chestiile pe care le-am incalcat pana acum ca om civic: - under 18(cand eram under 18) - furat un pix neintentionat cand eram prin clasa a 4a, brichete si alte obiecte care ajungeau intamplator in buzunarul meu - fumat in spatii pentru nefumatori - alcool in locuri publice (precum si alte activitati inafara legii) - prestari servicii fara chitanta(o companie publicitara pentru un cabinet medical de ferentari) - violenta fizica (o palma oferita unei fete prin clasa a8-a pentru ca m-a injurat de mama si 3-4 altercatii masculine) - nu respect intotdeauna limita de viteza cand am ocazia sa conduc - injuraturi, amenintari (cand eram mai mic 11-16 ani) - am spart impreuna cu un amic rotile unei masini si cu aceeasi ocazie am mutat un trabant in mijlocul unui drum de dragul distractiei. - prin liceu nu respectam orele de liniste stabilite de asociatia de locatari, astfel incat la mine era disco perpetua la ore diverse, de la 6 dimineata pana la orele 24. - fals in declaratii, pentru a beneficia de subventie la caldura acum 2-3 ani am oferit o solicitare administratorei conform careia era precizata o suma sub 2.5 mil pe cap de locatar, - am purtat cu mine brichete si diverse obiecte contondente pe stadion; - in cazuri de urgenta utilizam sistemul spatiilor verzi ca post de toalete ecologice, - am plagiat un eseu in anul 1 de facultate - am mintit profesorul de fizica din clasa a 9a. i-am spus ca am dat o lucrare la care nu am participat. pe baza a ceea ce am afirmat nu am ramas corigent pe vara la fizica. - nu am purtat tot timpul dupa ora 10 buletinul cu mine (conform legii trebuie sa ai un act de identitate dupa ora 10 cu tine) - nu am inregistrat vreun contract de inchiriere in imobilele in care am locuit. Probabil mai sunt si altele dar astea mi-au venit momentan in minte. Cu toate astea ma consider uneori o persoana integra, corecta si profesionista. Cinic uneori… L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:55
Lucica...ai intrat pe linkul ala?Chiar nu era caterinca acum dar eu cred ca pe yuppy daca mor si cer ajutor se strica lumea de ris si in loc de ajutor o sa primesc mesaje gen: bai Saxon esti de belea...auzi, sa mori tu si sa te ajutam noi...
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:59
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 14:47:50cam filosofica pentru mine intrebarea.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:01
....vroiam sa mai zic .....salbaticii suntem noi...... animalele traiesc dupa niste reguli ....noi ce reguli avem???
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:06
De la: Saxon, la data 2010-02-21 14:55:55Lucica...ai intrat pe linkul ala?Chiar nu era caterinca acum dar eu cred ca pe yuppy daca mor si cer ajutor se strica lumea de ris si in loc de ajutor o sa primesc mesaje gen: bai Saxon esti de belea...auzi, sa mori tu si sa te ajutam noi... Da Saxon am intrat. M-am prins ca nu era amuzament. nici eu nu ti-am raspuns intr-un spirit de gluma. doar ca intrebarea ta e putin cam filosofica pentru mine si ma depaseste. nu pot scrie suficiente caractere. in principiu in astfel de stari se incepe cu identificarea problemei. adica draga Saxon de unde crezi ca iti vine aceasta stare, daca consideri ca este datorata cuiva sau poate ca ti-ai dorit un anumit lucru si nu s-a intamplat. tot in principiu toti oamenii sunt minunati si se pot bucura de viata. empatia e frumoasa dar pentru alte opinii este necesara evidentiarea unui cadru, context, o situatie etc. asa pot eu sa inteleg mai bine sau mai putin bine anumite chestii. asadar draga saxon, ce se intampla cu tine...ce nu merge.. L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:12
=))))) doamneeeee .... ti se pare ca e o problema personala a lui Saxon ce se intampla in lumea asta?? ce naiba mai Lucian ..... zici ca suntem la psiholog .....
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:19
De la: Saxon, la data 2010-02-21 14:55:55Lucica...ai intrat pe linkul ala?Chiar nu era caterinca acum dar eu cred ca pe yuppy daca mor si cer ajutor se strica lumea de ris si in loc de ajutor o sa primesc mesaje gen: bai Saxon esti de belea...auzi, sa mori tu si sa te ajutam noi... Ce ma superi! Nici nu am putut privi tot... Si nu, nu ma superi, doar ca sufar cumplit... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:19
De la: iubarici, la data 2010-02-21 15:12:15=))))) doamneeeee .... ti se pare ca e o problema personala a lui Saxon ce se intampla in lumea asta?? ce naiba mai Lucian ..... zici ca suntem la psiholog ..... pai daca ai fi atenta la ceea ce a scris in ultima perioada iti vei da seama ca acest text vine pe fondul unei sensibilitati personale(ceva nu ticaie la fel in el). eu nu vad in termeni de probleme ci in termeni situatii si intamplari. e urat termenul "problema". cam orice "problema" mentionata de cineva intr-un spatiu mai mult sau mai putin public este o "problema" personala. sau mai bine spus pe respectiva persoana il afecteaza mai mult in acel moment acea situatie. indiferent daca aceasta "problema" afecteaza si pe altii. e o chestie de logica aici. L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:21
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 15:19:55De la: iubarici, la data 2010-02-21 15:12:15=))))) doamneeeee .... ti se pare ca e o problema personala a lui Saxon ce se intampla in lumea asta?? ce naiba mai Lucian ..... zici ca suntem la psiholog ..... Lucian....cu tot respectul :) reciteste ce ai scris
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:26
Am cautat melodia aia a lui Moby care imi place foarte tare,n-am stiut cu ce e videoclipul si cind am vazut am plins.Nu trebuie neaparat sa fiu bolnav sau sa se fii intimplat ceva care sa necesite doctorii.Sint doar om,am suflet si m-a marcat pur si simplu.Fac caterinca la greu dar am si alta latura.Am vrut sa vad daca si altii isi dau seama cit de rai sintem sau ca ne ducem dreaq la vale toti si definitiv!Si nu e slabiciune sa te doara inima de ceva sau de cineva.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:29
De la: iubarici, la data 2010-02-21 15:21:41De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 15:19:55De la: iubarici, la data 2010-02-21 15:12:15=))))) doamneeeee .... ti se pare ca e o problema personala a lui Saxon ce se intampla in lumea asta?? ce naiba mai Lucian ..... zici ca suntem la psiholog ..... am recitit, dar nu-mi dau seama unde vrei sa bati, poate sunt eu mai slow motion de fire; am mancat un "de", un "fost" si ceva virgule. use your brain and your imagination. raspunsul meu era la ceea ce a mentionat el. scuze pentru peiorativ. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:32
De la: Saxon, la data 2010-02-21 15:26:16Am cautat melodia aia a lui Moby care imi place foarte tare,n-am stiut cu ce e videoclipul si cind am vazut am plins.Nu trebuie neaparat sa fiu bolnav sau sa se fii intimplat ceva care sa necesite doctorii.Sint doar om,am suflet si m-a marcat pur si simplu.Fac caterinca la greu dar am si alta latura.Am vrut sa vad daca si altii isi dau seama cit de rai sintem sau ca ne ducem dreaq la vale toti si definitiv!Si nu e slabiciune sa te doara inima de ceva sau de cineva. in niciun caz nu e o slabiciune si nu e vorba de boala. in fine, am deraiat eu :) asadar draga saxon si iubarici va prezint scuzele mele. am mers mai departe cu logica si imaginatia decat era cazul. bias.
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:32
De la: Saxon, la data 2010-02-21 15:26:16Am cautat melodia aia a lui Moby care imi place foarte tare,n-am stiut cu ce e videoclipul si cind am vazut am plins.Nu trebuie neaparat sa fiu bolnav sau sa se fii intimplat ceva care sa necesite doctorii.Sint doar om,am suflet si m-a marcat pur si simplu.Fac caterinca la greu dar am si alta latura.Am vrut sa vad daca si altii isi dau seama cit de rai sintem sau ca ne ducem dreaq la vale toti si definitiv!Si nu e slabiciune sa te doara inima de ceva sau de cineva. Om...om e cel ce poate rade la o gluma, cel ce poate zambi cand vede o floare, cel care e fericit ca rasare soarele, om e cel care intinde mana unui necunoscut care e la pamant, om e cel ce poate mangaia cu privirea, om e cel care greseste dar are puterea sa recunoasca, om e cel care sufera pt suferinta oricarei fiinte, dar categoric nu e om cel ce face ceea ce eu nici macar nu am putut privi...
|
|
Fosta membra 9am.ro 500 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:57
Intr-o zi, un caine-lup il tavalea pe cutul meu (vinovat si el), am apucat o lopata si m-am dus sa ii despart. A fost de ajuns o comanda hotarata si cainele meu a renuntat la lupta fugind in curte. Am rams fata in fata cu ditamai dulaul. S-a dat la mine, din ce in ce mai amenintator, degeaba agitam lopata (din aia zdravana). Mi s-a facut teama cand s-a apropiat foarte mult pentru ca, desi "inarmat" nu puteam sa lovesc acel animal, efectiv nu pteam (deja il vedeam chinuindu-se pe moarte lovit fix in crestetul capului, plin de sange), simteam ca ne putem impaca, sigur era un caine din vecini, nu putea fi atat de salbatic...Si am vorbit cu el, s-a retras, m-a lasat in pace...
Am vizionat clipul, n-am plans, doar mi s-au umezit ochii si mi s-a pus un nod in gat; si cand te gandesti ca sunt doar cateva exemple "banale"... E trist! Ce inseamna sa fii om? Cat de om sun eu? Poate ca sunt "mai om" ca altii dar nu voi fi niciodata multumit cu mine, infinit e drumul catre perfectiune. Si eu am gresit mult, m-am regasit in cateva exemple date de L.R. si am gresit si mai tare de atat... Cati isi doresc in viata sa poata salva un om inainte sa-si doreasca un BMW? E de ajuns ca suferim privind acele imagini? Raporteaza abuz de limbaj
words!
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:02
De la: Saxon, la data 2010-02-21 14:31:30www.youtube.com/watch?v=p_g-iZdz-oE[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:10
De la: selwe, la data 2010-02-21 15:57:24! Nu,nu e de ajuns sa privim acele imagini, iar daca as mai avea la profilul meu toate pozele pe care le-am avut de cand sunt membru yuppy, ti-as spune ca marea majoritate a animalelor din pozele mele erau ale nimanui, deci ale mele. Acum am 3 pisoi (am avut 4, dar unul a disparut...) si o catea cu 3 pui, toti adoptati, si mai am ca "paznici" la poarta inca 5-6 caini...oare de ce stau la mine?...Poate parea o lauda, insa iubesc extraordinar de mult animalele si daca pot spune ca simt ura pt cineva, ei bine, urasc oamenii care le chinuie! Ce inseamna sa fii om? Cat de om sunt eu? Ma regasesc si eu in raspunsul dat de tine! Cel mai grav este, cred, cand gresim fata de noi, suntem constienti de asta, dar nici nu facem nimic sa schimbam lucrurile!...
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:13
cum de n-am incercat sa stric si topicul asta pana acum ?
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:16
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 16:02:44De la: Saxon, la data 2010-02-21 14:31:30www.youtube.com/watch?v=p_g-iZdz-oE[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:22
Nu putem rezolva o mana de oameni problemele lumii, oricat am vrea de mult. Daca am fi gandit toti la fel, ar fi fost altceva...
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:23
De la: Haps, la data 2010-02-21 16:13:50cum de n-am incercat sa stric si topicul asta pana acum ? Te provoc sa incerci!
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:29
De la: apocalypse_yo, la data 2010-02-21 16:22:26Nu putem rezolva o mana de oameni problemele lumii, oricat am vrea de mult. Daca am fi gandit toti la fel, ar fi fost altceva... Nimeni nu spune asta, insa fiecare dintre noi e dator sa incerce ceva in acest sens, pt ca daca toti ar pleca de la ideea ca o problema nu se va rezolva pt ca sunt putini sustinatori, sa zicem, atunci cu siguranta ar ramane totul nerezolvat. Intotdeauna am avut o admiratie deosebita pt oamenii care s-au dedicat unei idei, indiferent ce sacrificii au fost nevoiti sa faca!
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:31
De la: daria_ta, la data 2010-02-21 16:16:24De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 16:02:44De la: Saxon, la data 2010-02-21 14:31:30www.youtube.com/watch?v=p_g-iZdz-oE[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:43
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 16:31:05 Lucian, tu, in principiu, ai dreptate...hmm...un fel de "Moartea caprioarei", varianta moderna... Insa nu poti compara un serviciu, o slujba de pe urma careia omul castiga mijloacele de trai, cu cruzimea absolut gratuita a unora. Ce naiba, ca doar despre asta e vorba?...
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:48
De la: daria_ta, la data 2010-02-21 16:43:22De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 16:31:05 atat timp cat nu stim daca e gratuita sau nu, mai bine ne abtinem si asteptam sa vedem in ansamblu. judecam si reactionam prea repede uneori la anumite chestii. chiar nu e moartea caprioarei. e o varianta simplista de a spune ceva realist. ba poti compara daria. daca oamenii aia din banii de pe jupuit animale aduc acasa la copii si nevasta hrana si astfel nu mor ei de foame, atunci, pe bune, arivederci animale. inainte de toate omul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:59
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-02-21 16:48:04 Nu te voi contrazice, pt ca e clar ca nu vedem la fel lucrurile, sau poate ca tu nu vrei sa vezi decat un anumit aspect. Iti propun un "joc", Lucian: imagineaza-ti ca vei avea un copil, iar acel copil isi va dori, la un moment dat, un pisoi, sau un catel...Sa nu zici ca nu ii vei satisface placerea, ca nu te cred! Bun...dupa o perioada de timp, in care animalutul respectiv va deveni "membru" al familiei, vei descoperi, sa zicem, ca a fost omorat nu din greseala, ci din rautate, din placerea de a-i pune pe bot o cutie, si de a-i lega picioarele cu sfoara, si de a-l chinui...nu conteaza de cine, dar sa zicem ca vei descoperi asta...iar copilul tau va plange...sa zicem ca doar va plange...ce crezi ca vei simti? Vei gandi la fel? Vei spune "arivederci" si atat?...Daca vei raspunde "da", ma opresc si nu mai fac niciun comentariu!
|
|
Fosta membra 9am.ro 500 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:00
L.R. pune problema intr-un mod cat se poate de corect.
daria_ta, de asemenea, are perfecta dreptate in cele spuse... Da, inainte de toate, omul, dar, nu cumva omul este cel care permite ca semenii lui sa ajunga acolo? Toata vina apartine "raului" si celor care ii permit sa se manifeste... Raporteaza abuz de limbaj
words!
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 17:10
E bine ca e deja polemica aici ca ma saturasem de frustrati sexuali.Luciane,e o discutie,deci priveste-o ca atare,mie mi se pare ca incerci sa-ti explici intr-un fel faptul ca n-ai inteles din prima ca era vorba de ceva serios tinind cont de faptul ca in general eu postez doar povestioare comice.Asta nu o crima,faptul ca totusi minimalizezi realitatea invocind doar cainii si pisicile omorite pentru a fii mincate de saracii din China sau de pe acolo ma face totusi sa cred ca uneori nu esti foarte atent.Si nici asta nu e o crima.Argumentul cu fabricile de jupuit caini si pisici ca sa dea de lucru chinezilor saraci si mincare tot lor pica.Pentru ca nu trebuie sa fii medic sau sa ai studii de specialitate ca sa vezi ca pozele nu arata numai caini si pisici care urmeaza a fii mincati.E multa superficialitate in raspunsul tau.Erau animale schingiuite nu neaparat spre a fii mincate ci doar asa de amorul artei.Sint oameni care cred ca stratul de ozon e mai in siguranta daca mai omorim un caine sau doi.Ca noi sintem mai in siguranta daca mai rarim din animalele de care ne folosim.Desi dragul meu Lucica...noi sintem mai periculosi decit animalele chiar pentru noi.Nu animalele ne ucid in razboaie si nu cainele sau pisica sint vinovate ca ne batem nevestele si copiii.Nu animalele ne violeaza sotiile,mamele,fetele...Nu frate Lucian.Daca mergi noaptea tirziu pe o strada pustie si neluminata si auzi miscare in spatele tau iti spun eu ca te-ai ruga la toti sfintii sa fie doar un caine parasit si nu un om.Sa-ti mai spun ca mesajul era unul umanitar,se referea la violenta de orice fel,de la cea domestica,la cea militara pina la cea impotriva unor fiinte neajutorate si nevinovate cum sint animalele.Tu ai retinut doar pisica si cainele care trebuiau mincati spre salvarea comunitatii.Erau multe animale maltratate,batute cu bitele,caini cu capetele zdrobite,cai morti de foame.E realitatea care m-a intristat pe mine.Dar te intreb Lucian...un copil cu capul zdrobit nu ai vazut?Copii batuti de adulti,cu taieturi pe fata si ochii vineti nu ai vazut?Femei batute ai vazut Lucian?Soldati cu copii ucisi in brate ai vazut?Mesajele le-ai citit?Nu erau toate despre caini sau pisici.Erau mesajele unor oameni care cereau ajutor.Nu dramatizez aici Lucian si stii de ce?Pentru ca banii sau mincarea nu trebuie sa ne decoloreze creierii.Nu reprezinta totul in viata.Pentru unii poate dar nu ei reprezinta chiar toata umanitatea.Faptul ca oamenii asupresc alti oameni nu trebuie rezolvat prin uciderea animalelor.Imi permit sa mai spun ce spun pentru ca am vazut scene de cosmar in ziarele din Londra in care animalele erau schingiuite si nu pentru a fii mincate pentru ca in Anglia lumea s-a dat de mult jos de prin pomi.Dar rautatea nu tine neaparat de gradul de cultura sau civilizatie.E ceva cu care te nasti.Pe cel mai mare si mai comercial bulevard din Londra,pe Oxford Street,erau pichete cu voluntari care atrageau atentia oamenilor despre maltratarea animalelor si se stringeau semnaturi pentru elaborarea unor legi mult mai dure impotriva acelora care fac rau animalelor.La fel de mare atentie se dadea mamei sau copilului dar si femeii in general.Am citit intr-un ziar care se difuza gratis in statiile de metrou cum un tinar care si-a expus organele genitale in fata unei femei si a unui copil fara ca sa-i agreseze in alt fel decit vizual,a primit pedeapsa recomandata de autoritati de 20 de ani de inchisoare.Stii cum au argumentat englezii?L-au gasit in baza de data a politiei cu ceva asemanator comis cu citiva ani in urma si au spus ca pur si simplu nu asteapta nimeni ca el sa comita un viol sau ceva mai rau,era clar ca era periculos pentru semenii sai.Am ramas impresionat.Cit despre un catel gasit inecat intr-un riu si avind legata de git o haltera,acest fapt a pus toata Anglia pe jar iar pe baza unor inregistrari cu camere cctv de pe niste stilpi urma sa se dea de urma celui care a facut asta si sa faca 20 de ani de inchisoaere.Plus ca se oferea recompensa.E clar ca undeva in sinea fiecaruia trebuie sa ne gindim mai mult decit la CASHcaval...cum imi place mie sa-i spun.Pentru cel care se zguduie din temelii sa distruga topicuri...doar atit,esti cool frate,chiar crezi,nu?
|
|
|
|