back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Problema cu iphone-ul

Neo_yuppy

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:25

am un iphone 3g, am facut jailbreak pe el, totul a mers in parametrii normali pana ieri cand din senin s-a stins ecranul si oricat as fi incercat sa-l aprind, nu am reusit nimik. Am sunat pe numarul meu si imi apare ca si cum ar fi deschis. Deci suna. dar pe iphone nu aparea cum ca as fi primit vre-ul apel. Practic nu pot face nimic cu el. L-am conectat apoi la calculator, itunes-ul il recunoaste dar imi spune ca trebuie sa-i scot codul de siguranta intai si apoi sa-l reconectez. In tot acest timp, telefonul meu ramane in continuare tacut... Ce s-a intamplat cu el? De ce s-a inchis, si mai mult... cum pot sa-l readuc la viata?? Va rog mult, astept un raspuns!!

Raporteaza abuz de limbaj
LeonKing

2035 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 17:29

De la: Neo, la data 2010-02-02 17:25:27am un iphone 3g, am facut jailbreak pe el, totul a mers in parametrii normali pana ieri cand din senin s-a stins ecranul si oricat as fi incercat sa-l aprind, nu am reusit nimik. Am sunat pe numarul meu si imi apare ca si cum ar fi deschis. Deci suna. dar pe iphone nu aparea cum ca as fi primit vre-ul apel. Practic nu pot face nimic cu el. L-am conectat apoi la calculator, itunes-ul il recunoaste dar imi spune ca trebuie sa-i scot codul de siguranta intai si apoi sa-l reconectez. In tot acest timp, telefonul meu ramane in continuare tacut... Ce s-a intamplat cu el? De ce s-a inchis, si mai mult... cum pot sa-l readuc la viata?? Va rog mult, astept un raspuns!!

ai incercat cu benzina?

si bricheta?

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
d_stefan20

2246 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 18:58

De la: Neo, la data 2010-02-02 17:25:27am un iphone 3g, am facut jailbreak pe el, totul a mers in parametrii normali pana ieri cand din senin s-a stins ecranul si oricat as fi incercat sa-l aprind, nu am reusit nimik. Am sunat pe numarul meu si imi apare ca si cum ar fi deschis. Deci suna. dar pe iphone nu aparea cum ca as fi primit vre-ul apel. Practic nu pot face nimic cu el. L-am conectat apoi la calculator, itunes-ul il recunoaste dar imi spune ca trebuie sa-i scot codul de siguranta intai si apoi sa-l reconectez. In tot acest timp, telefonul meu ramane in continuare tacut... Ce s-a intamplat cu el? De ce s-a inchis, si mai mult... cum pot sa-l readuc la viata?? Va rog mult, astept un raspuns!!

cand iti permiti sa-ti iei un nokia 3310,sa ma suni..te ajut cu orice...

LeonKing

2035 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 19:11

da' cu respiratie buson la buson?

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
yuppy008214

1 mesaj
Postat pe: 7 Martie 2010, ora 17:28

dap si eu am patit acelas lucru cu el si tot un stiu ce are ...ufff

| Varianta pentru tiparire a topicului problema cu iphone-ul
Mergi la: