Info
x
Ce parere v-ati facut despre patroni romani?
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 13:10
Urmaresc destul de des un program tv economic, cred ca stiti care, singurul cred
,unde apar din cand in cand patroni romani care prezinta situatia economica a firmei lor s-au situatia economica a Romaniei si directia in care cred ei ca se indreapta tara. Am observat ca cer fel de fel de lucruri (reducere de nu stiu ce impozit, ajutor de nu stiu care, etc) fara care, dupa spusele lor, nu pot relansa economia tari!!!Unii dintre ei erau destul de mandrii ca au reusit sa treaca destul de bine prin criza datorita masurilor pe care le-au luat in cadrul firmei lor!!! Absolut in toate "pachetele de masuri si decizii" pe care le-au luat a fost cea de a disponibiliza personalul!!! Nu inteleg de sunt atat de mutumiti ca au "salvat" compania s-au firma respectiva de la "efecte negative ale crizei" atata timp ce in firma lor aproape ca au ramas doar ei si secretarele!!!! ha,ha,ha,ha, E impotant pentru patroni sa-si conseve profitul chiar cu riscul de a creea .....poate si drame sociale in randul fostilor angajati!!!! Dar vor ajutor de la stat pentru "relansare economica"!!!! Dar acelas stat trebuie sa platesca ajutoare de somaj celor pe cre ei iau disponibilizat, alocatii de tot felul, pensii, salarii, etc. Unii din ei au beneficiat, in timp, de anumite avantaje oferite de stat si etic ar fi sa-si mentina angajatii chiar cu riscul de a diminua din profitul firmelor lor. Raporteaza abuz de limbaj |

,unde apar din cand in cand patroni romani care prezinta situatia economica a firmei lor s-au situatia economica a Romaniei si directia in care cred ei ca se indreapta tara. Am observat ca cer fel de fel de lucruri (reducere de nu stiu ce impozit, ajutor de nu stiu care, etc) fara care, dupa spusele lor, nu pot relansa economia tari!!!