back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Singuratate,deprimare,...... ???

StreetRider

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 13:54

Te-ai trezit vreodata dimineata si ai simtit ca te cuprinde o neliniste ciudata ca si cand ai fi singur(a) pe lume,fara prieteni,parasit(a) de toti,cu ganduri ciudate ca esti inconjurat numai de dusmani si nimeni langa tine care sa te sprijine si sa te ajute,ca toti se uita intr-un mod evident la tine si sa ai impresia ca discuta numai despre tine si nu de bine ? Ce crezi ca ar trebui sa faci in situatii de genul asta ? Dar daca intr-adevar ti se potrivesc toate aceste afirmatii, ce ai face in situatia asta ????

Raporteaza abuz de limbaj
http://img117.imageshack.us/img117/117/eminemxz8.jpg
Mysterious_N

848 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:00

Sincer? eu as merge la medic! as apela la un ajutor profesional! Lucrul despre care vorbesti tu, se cheama intr-un fel, insa nu vreau sa bravez eu acum, nu am specializarea si pregatirea necesara pt a-ti tine tie lectii ...ii las pe cei in masura sa-ti dea detaliile si poate si sfaturile cele mai pertinente in elucidarea "misterului" din problema expusa de tine

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:18

Pare a fi psihoza

Tulburare mintala caracterizata printr-o dezorganizare a personalitatii, pierderea simtului realului si transformarea in delir a experientei traite. Limbajul medical curent rezerva termenul psihoza pentru bolile mintale nelezionale, care se caracterizeaza prin simptome esentialmente psihologice, cum sunt psihozele acute (bufeul delirant la acces delirant care apare si dispare in mod brusc schizofrenia, delirele cronice - paranoia, parafrenia) si psihoza maniaco-depresiva.

Paranoia
Psihoza caracterizata printr-un delir sistematic, fara diminuarea capacitatilor intelectuale.
Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic. Delirul de paranoia se dezvolta in mod coerent, uneori plauzibil, urmand o serie de interpretari si de polarizari afective: idealism pasionat, gelozie, revendicare privind un prejudiciu minor sau imaginar, erotomanie etc. Acest delir sfarseste prin a se constitui intr-un sistem permanent si de neclintit, functionarea gandirii, vointei si actiunii ramanand clara si ordonata.

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:21

iti trebuie o femeie. ba nu, iti trebuie mai multe.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:43

Singuratate,deprimare...anxietate etc
Suna a depresie sau atac de panica...mai degraba atac de panica (poate in urma unei depresii sau combinat)
Si acum ce ar trebui sa facem...ca asa cum au spus colegii, ajutorul este specializat...dar eu mai spun ceva, in cazul in care starile sunt avansate.
Daca e(sti) la inceput, recuperarea e mai usoara...pentru rest apeleaza cu incredere la goagal sau/si prieteni/rude (sau la ajutor specializat)

Fosta membra 9am.ro

89 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 15:06

De la: Spyder, la data 2009-11-30 14:43:07Singuratate,deprimare...anxietate etc
Suna a depresie sau atac de panica...mai degraba atac de panica (poate in urma unei depresii sau combinat)
Si acum ce ar trebui sa facem...ca asa cum au spus colegii, ajutorul este specializat...dar eu mai spun ceva, in cazul in care starile sunt avansate.
Daca e(sti) la inceput, recuperarea e mai usoara...pentru rest apeleaza cu incredere la goagal sau/si prieteni/rude (sau la ajutor specializat)

nu e atac de panica pentru ca atacul de panica e insotit si de manifestari fiziologice (hiperventilatie, de exemplu) si seamana cu un atac de cord usor.

ii dau dreptate lui blackpanther

BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 13:14

De la: pflorinvalentin, la data 2009-11-30 13:54:59Te-ai trezit vreodata dimineata si ai simtit ca te cuprinde o neliniste ciudata ca si cand ai fi singur(a) pe lume,fara prieteni,parasit(a) de toti,cu garduri ciudate ca esti inconjurat numai de dusmani si nimeni langa tine care sa te sprijine si sa te ajute,ca toti se uita intr-un mod evident la tine si sa ai impresia ca discuta numai despre tine si nu de bine ? Ce crezi ca ar trebui sa faci in situatii de genul asta ? Dar daca intr-adevar ti se potrivesc toate aceste afirmatii, ce ai face in situatia asta ????

e cam grava chestia cu "garduri ciudate ca esti inconjurat numai de dusmani si nimeni langa tine care sa te sprijine si sa te ajute,ca toti se uita intr-un mod evident la tine si sa ai impresia ca discuta numai despre tine si nu de bine ".. in rest cred ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat sa se trezeasca intr-o zi fara chef de nimic, cu o oarecare stare de depresie :-??

Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
Fosta membra 9am.ro

596 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 13:43

se trateaza cu exces de canepa bine unsa cu sapun

Nu capul care a creat problema o rezolva ....
| Varianta pentru tiparire a topicului Singuratate,deprimare,...... ???
Mergi la: