back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Scoli de dans&dansul in romania

andu_mike

2 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 16:38

Nu stiu cati dintre voi practicati hobby sau "de meserie" dansul. De cate ori te-ai lovit de o invitatie la dans si a trebuit sa o refuzi politicos datorita celor 2 picioare stangi?

Eram zilele trecute in metrou si aud fara sa vreau o discutie intre doua mame care a mers cam asa:"Nu pot fata sa-l duc p'asta mic nicaieri, barbata-miu nu vrea la arte martiale ca e prea dur, la dans nu ca e homo, la aia nu ca..." si lista de activitati si motive continua.

Vreau sa stiu si eu parerea voastra. De ce in Romania scoala de dans este privita diferit? De ce nu merge lumea la dans (si cand zic dans nu ma refer la dansurile clasice care trebuie sa le inveti pentru cate o nunta, ci la dansul pentru tine, street dance, salsa etc.)

Nu e mai buna o lectie de dans de 2 ore decat o ora petrecuta tragand de tine la aerobic?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 17:11

eu merg la dans, dar numai dupa 7-8 beri

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

98 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:56

De la: andu_mike, la data 2009-07-28 16:38:19Nu stiu cati dintre voi practicati hobby sau "de meserie" dansul. De cate ori te-ai lovit de o invitatie la dans si a trebuit sa o refuzi politicos datorita celor 2 picioare stangi?

Eram zilele trecute in metrou si aud fara sa vreau o discutie intre doua mame care a mers cam asa:"Nu pot fata sa-l duc p'asta mic nicaieri, barbata-miu nu vrea la arte martiale ca e prea dur, la dans nu ca e homo, la aia nu ca..." si lista de activitati si motive continua.

Vreau sa stiu si eu parerea voastra. De ce in Romania scoala de dans este privita diferit? De ce nu merge lumea la dans (si cand zic dans nu ma refer la dansurile clasice care trebuie sa le inveti pentru cate o nunta, ci la dansul pentru tine, street dance, salsa etc.)

Nu e mai buna o lectie de dans de 2 ore decat o ora petrecuta tragand de tine la aerobic?

E nu merge lumea la dans!Te-ai uitat pe net?Sau in fiecare statie de masina?Peste tot sunt postere cu scoli de dans!!!

Unele cuvinte ar putea ascunde altele.
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 01:20

eu merg la cursuri de dans

| Varianta pentru tiparire a topicului Scoli de dans&dansul in Romania
Mergi la: